הצ'אט התחיל הצ'אט התחיל כפי שהבטחתי - מוקדם יותר לכל העייפות. בואו בהמוניכן/ם.
ע עוד נועה New member 1/7/04 #1 ../images/Emo124.gif הצ'אט התחיל הצ'אט התחיל כפי שהבטחתי - מוקדם יותר לכל העייפות. בואו בהמוניכן/ם.
ע עוד נועה New member 1/7/04 #2 לשבוע הבא - למי שלא יודעת להכנס נכתב ע"י עוד נועה: הצ'אט התחיל כפי שהבטחתי - מוקדם יותר לכל העייפות. בואו בהמוניכן/ם. לחץ כדי להרחיב... לשבוע הבא - למי שלא יודעת להכנס לוחצים על ה ChatTV שעל הסרגל הכחול ונכנסים.
לשבוע הבא - למי שלא יודעת להכנס נכתב ע"י עוד נועה: הצ'אט התחיל כפי שהבטחתי - מוקדם יותר לכל העייפות. בואו בהמוניכן/ם. לחץ כדי להרחיב... לשבוע הבא - למי שלא יודעת להכנס לוחצים על ה ChatTV שעל הסרגל הכחול ונכנסים.
ס סאני המצליחה New member 2/7/04 #3 ../images/Emo10.gif הגעתי ביום איחור.... נכתב ע"י עוד נועה: לשבוע הבא - למי שלא יודעת להכנס לוחצים על ה ChatTV שעל הסרגל הכחול ונכנסים. לחץ כדי להרחיב... הגעתי ביום איחור.... דווקא הייתי צריכה אתכן. יום לא מי יודע מה
../images/Emo10.gif הגעתי ביום איחור.... נכתב ע"י עוד נועה: לשבוע הבא - למי שלא יודעת להכנס לוחצים על ה ChatTV שעל הסרגל הכחול ונכנסים. לחץ כדי להרחיב... הגעתי ביום איחור.... דווקא הייתי צריכה אתכן. יום לא מי יודע מה
ה העין ה 3 New member 2/7/04 #4 יכולת להרים טלפון לחנה וליאור נכתב ע"י סאני המצליחה: הגעתי ביום איחור.... דווקא הייתי צריכה אתכן. יום לא מי יודע מה לחץ כדי להרחיב... יכולת להרים טלפון לחנה וליאור 12 מאיתנו היו שם...
יכולת להרים טלפון לחנה וליאור נכתב ע"י סאני המצליחה: הגעתי ביום איחור.... דווקא הייתי צריכה אתכן. יום לא מי יודע מה לחץ כדי להרחיב... יכולת להרים טלפון לחנה וליאור 12 מאיתנו היו שם...
ג גלי88 New member 2/7/04 #5 או אליי נכתב ע"י העין ה 3: יכולת להרים טלפון לחנה וליאור 12 מאיתנו היו שם... לחץ כדי להרחיב... או אליי את יודעת שאני זמינה בשבילך כל שעה! אני כועסת!!!
או אליי נכתב ע"י העין ה 3: יכולת להרים טלפון לחנה וליאור 12 מאיתנו היו שם... לחץ כדי להרחיב... או אליי את יודעת שאני זמינה בשבילך כל שעה! אני כועסת!!!
ס סאני המצליחה New member 4/7/04 #6 ../images/Emo25.gif תודה בוביק נכתב ע"י גלי88: או אליי את יודעת שאני זמינה בשבילך כל שעה! אני כועסת!!! לחץ כדי להרחיב... תודה בוביק
../images/Emo25.gif תודה בוביק נכתב ע"י גלי88: או אליי את יודעת שאני זמינה בשבילך כל שעה! אני כועסת!!! לחץ כדי להרחיב... תודה בוביק