הפרק השבועי!

• פותח הנושא yulo
  • פורסם בתאריך

yulo

New member
../images/Emo124.gifהפרק השבועי!

הפרק היום הוא נראה לי הפרק שאני הכי פחות אוהבת...לא יודעת למה..אבל כמעט ולא קרה כלום.. הסצנה האחרונה הייתה הכי יפה! ומשמעותית בפרק... עוד מעט נגמרת העונה לא? מישהו יודע מתי ערוץ 10 ישדר את השישית?

Moon phase

New member
גמאני לא ממש אהבתי את הפרק

הוא גם היה קצת ביזארי כזה הקטע עם ליין ופאריס עם הטלפון...ולוק האגואיסט! :D

Demint

New member
יכול להיות,

שערוץ 10 דילג על פרק? אני יודעת שזה לא סביר, אבל זה מתאים להם, לא? עם כל ההפסקה שהיתה עכשיו, ועם כם השינויי שעות שידור בלי להודיע, אולי הם התבלבלו קצת.

מזדהה עם כל התגובות פה...

הסצנה האחרונה הייתי יפה אבל לא אמיתית כל כך, מה גם שרורי לא דיברה עם לור כמעט על לוגן ופתאום היא בוכה כמו ל יודעת מה על הברך שלה...

NoaHK

New member
פרק משונה

פרק מעפן... הקטע עם ליין ופאריס היה... ביזארי בלשון המעטה. גם הקטע עם המוזיאון. זה היה כמו בנות גילמור באיזור הדימדומים או משהו. סיימתי לראות את הפרק עם תחושה מוזרה מאוד. אני מקווה ששבוע הבא כולם יחזרו לעצמם. ושקירק ימצא לעצמו בית!

elena20

New member
כמו כולם פה,אני גם לא אהבתי את

הפרק
,כל הקטעים עם לוק וטיילור היו ממש על הפנים....

יסמין@

New member
אני דווקא אהבתי

ובפרק הזה קרו המון דברים חשובים ואפילו מאוד. לדוגמה: מתברר שלוק רוצה לקנות בית לו וללורליי ואפילו אמר זאת ליוצמך הזה שכל כך מעצבן אותו! וגם השיחה בין לוק לדין היתה רבת משמעות. תחשבו בייחוד על מה דין אמר ללוק ואילו השפעות עלולות להיות לכך.

מיטלוש8

New member
אכן פרק משונה ודי מעפן..

וגם שבוע שעבר לא היה משו.. נקווה שיחזרו לעצמם.. כי פשוט לא קורה כלום בפרק וזה משעמם..

dobash

New member
ממ..

פרק טיפה מעצבן... לוק נהיה קצת רכיכה.. אני רוצה את הקשוח שלי בחזרה! ):

למעלה