הפורומאי!!!

ש חף

New member
../images/Emo124.gifהפורומאי!!!

יום הולדת שמח!!
מחליף קידומת היום אני מקווה שאתה מתכוון לחגוג כמו שצריך
אני מאחלת לך שנה של בריאות,אושר והרבה אהבה ושתכתוב פה קצת יותר,לא יזיק לאף אחד

מזל טוב אחינו../images/Emo212.gif

יום הולדת שמח. שמהיום תחווה אושר, שמחה, בריאות ואהבה...יותר מאלו לא צריך יותר. עד 120, אל תשכח לחגוג כמו שצריך

miritale

New member
המון המון המון מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif...

יום הולדת שמח מלא בחיוכים, מאחלת לך המון בריאות, חיים טובים,עם המון שמחה ואושר ושתמיד תהיה מוקף באוהבים, וכמובן שתמצא את האהבה האמיתית שלך ליום ההולדת הבא...
מזל טוב!!!

טל205

New member
מזל טוב מזל אריה

שיהיו לך חיים מאושרים וטובים.. שהשמחה תהיה מנת חלקך תמידית.. שיתגשמו כל משאלותיך ואת יומולדת הבא תחגוג עם בחירת ליבך...

תודה רבה לכולם

אני חייב להגיד שיש איזה משבר בחיים שלי כבר הרבה זמן, והיום הולדת ממש לא מקל על המצב... אבל נקווה שיהיה טוב ושוב תודה על האיחולים. איציק

miritale

New member
נראה לי

שיום הולדת הוא מעין תזכורת למה שעבר בכל השנה האחרונה,כמו ציון דרך, מצד אחד מסתכלים אחורה לראות מה עשינו ומה הספקנו ומצד אחר להסתכל קדימה ולהמשיך לעשות ולהספיק בתקווה בדרך יותר מכוונת ויותר טובה. בגלל זה ימי הולדת יכולים להיות תזכורת גם לדברים פחות נעימים, אבל מצד שני גם תזכורת להתחלה חדשה, לדרך חדשה יותר טובה, יותר אופטימית, יותר חזקה שתחזיק חיים שלמים ארוכים וטובים. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, שהמשבר הזה הוא אך ורק זמני, מכשול שאתה אמור ללמוד ממנו על עצמך, על המשך הדרך ולהתחשל ממנו. המון בריאות והמון שמחה ואהבה ושעד היום הולדת הבא המשבר ישאר הרחק מאחור, ותחגוג את אותו עם הרגשה טובה של אופטימיות ותקווה והסתכלות על העתיד וכמובן שלצידך בת הזוג שלך לכל החיים.

בא לבד2

New member
מזל טוב אח שלו..

עד מאה כעשרים. מאחל לך את כל מה שמאחל לעצמי בריאות בריאות ובריאות.. אושר,ועושר.ושכל המשברים יחלפון ויעברו כלא היו..

שירלי232

New member
../images/Emo212.gifמזל טוב!!!

המון בריאות ,אושר,אהבה,הצלחה והגשמת חלומות. שהשנה הזאת תאיר לך פנים בכל היבט ומובן.

למעלה