הערב
חצי גמר

פולספגן

New member
הכל זה תרגילי הפקה, אך הם אכלו אותה

הם נתנו למשה 40 נק' כי ידעו שהקהל יפיל אותו ורצו שאיציק יעוף, אך הם אכלו אותה ודני יוחטמן שלפי דעתי היה צריך לזכות בגמר הודח. בושה

אפי 7

New member
פשוט בא להקיא - לא יתכן שזוג שכל העונה

היה הרוקדים הטובים ביותר - פשוט יודחו מהגמר. הלו - אתם שמה - ערוץ 2 - תפסיקו כבר עם האס.אמ.אסים ותנו למקצוענים להחליט. או לפחות 75% לשופטים ו-25% לקהל

לא הבנתי

אתה מתכוון שהקהל יפיל את משה?כי אם כן אין שום סיכוי שזה היה קורה למשה יש קהל חזק אוהב גדול ונאמן.

פולספגן

New member
הוא רוקד פחות טוב מכל האחרים

אולי לא ממייקל שבריקוד אחד הזכיר לי את שמעון אמסלם עם הקפיצות שלו, אך אנה מחפה עליו.

shay keran21

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifידעתי

הייתה לי הרגשה..לא נורא....אהיה מדוכא איזה יומים ואעביר הלאה..חחח זה רק ריאלטי...מירה הפנטה אותי ואהבתי אליה גברה....אוהב אותה תמיד בכל הדרכים שלה... ברור לי שהבכי של איציק,ואלונה,הזה שהוא בנאדם "שונה" שמן,נגע ללב הצופים..ואמרו זה מגיע לו,ואכן מגיע לו! אני מאושר שהוא בגמר....וזה דוקא לא היה על חשבון מירה ודני...כי אנה ומייקל קיבלו פחות ניקוד מהם, אני עם משה עד הסוף למרות הכל...ברור לי שהם המנצחים..מה שלא תעשה אנה,היא לא תזכה,שוב..מסכנה... לילה טוב..חחח אלך לישון טיפה מדוכא...עכשיו גם עיצבנו אותי וקצת העיצבו אותי...זה לא משנה..הכל מהכל...

התחרפנתם על השכל?!../images/Emo2.gif

זהו??? קצת דמעות וסיפורים??? והצבעתם לזוג שבכלל לא רוקד משהו...ולא ברמה של הזוגות האחרים?? על חשבון זוג מעולה כמו מירה ודני???!!! שאנה ומייקל יצטרכו להיות במעמד המשפיל של הדחה??? תתביישו לכם!!!
פשוט בושה וחרפה מה קשור איציק הזה בגמר??? זה מאוד מכובד שהוא הגיע עד לחצי גמר אבל שם מבחינתי זה אמור היה להסתיים....פשוט בדיחה לשלוח אותו לגמר. אבל כאמור..."הציבור מטומטם לכן הציבור משלם"....

אני מסכימה איתך

עם כל הכבוד לאיציק להגיע לחצי גמר השני מספיק מכובד עבורו בתכל'ס מי שרוקדים יותר טוב ומדהים אלו מירה ודני והם היו צריכים להיות בשלישית הגמר. מאוד עיצבן אותי שאחד הזוגות הטובים ביותר של העונה הודח רגע לפני הסוף.

snirf

Active member
אני כ"כ מאוכזב../images/Emo31.gif../images/Emo4.gif

מה זה אמור להביע
הזוג הכי טוב העונה מודח רגע לפני הגמר? הזוג שקיבל 40 הרבה לפני כולם? מירה שהיא הכוכבת שהתקדמה הכי הרבה במהלך התוכניות לא בגמר? כ"כ מאוכזב
מה גם שזה נראה לי *קצת* הזוי ש...ממקום ראשון בהצבעות הם מקום אחרון
כשהציבו אותם מול אנה ומייקל,היה ברור שהם יודחו...שכן על אנה ומייקל לא יוותרו
יש מצב שההפקה רצתה כוכבים בולטים בגמר-מייקל לואיס,משה פרץ ואיציק כהן(בעיקר בגלל הפליאה של כולם מאיך שהוא רוקד בקלילות) מאכזב. אין מילה אחרת. לדעתי מייקל ואנה יקחו(ולא בצדק...כן?),אם לא הם אז משה ופולינה.

תשובה

אני מקווה מאד אבל מאד שאנה ומייקל לא יקחו את הגמר , משום שהיא מנסה כבר תוכנית שלישית ובכוח להגיע לגמר ולא בזכות הבן זוג אלא בזכותה עצמה, אשמח מאד שאם לא איציק אז הלוואי משה פרץ יקח , יש לו את זה והוא יכול לקחת בגדול רק לא אנההההההההההההההההההההההההההההה, מה לעשות אני פשוט לא יכולה לסבול אותה וזהו.

מייקי69

New member
גמני. אפילו כתבו על זה

הייתי בשוק מזה שמירה עווד שהובילה כל העונה פתאום שלום שלום. תקראו. התבאסתי לקרוא אבל קראתי.

אז מה היה לנו היום../images/Emo35.gif

שמונה ריקודים מרהיבים במיוחד
ארבעה שופטים מפרגנים במיוחד(כ"כ כייף לי שאמיר בפאנל השופטים)
הדחה מפתיע אחרונה
ושני נאמברים של הזמרת המדהימה מירי מסיקה 1 בליווי הריקוד הראשון של מייקל ואנה והשני ביצוע לשיר חדש מאלבום חדש לקראת סיום
התוכנית
הרכב הגמר הורכב סוף סוף:מייקל ואנה,משה ופולינה,איציק ואלונה,כבר מחממים מנועים ומטעינים מצברים לקראת הגמר בראשון הבא 7.2
תוכנית מדהימה הייתה היום

מייקי69

New member
שכחת לכתוב שהיה לנו קאבר מקסים לשיר של ריטה

ששרה (ורקדה) מירה עווד.

../images/Emo106.gifעלה הפרומו לתוכנית הגמר!!!

שלום לכולם! היום עלה הפרומו לתוכנית הגמר
ממש יפה! ממש התלהבתי!!! אני נרגש כאילו אני הולך להופיע שם...חחח אני לא אגלה לכם פרטים כי אני רוצה שתופתעו...אבל ממש יפה! תעקבו בימים הקרובים בטח ישדרו אותו המון! בהצלחה לשלושת הזוגות!!!

למעלה