הסקר של לירוי! חברים וחברות יקרים, שרשרו נא לכאן את כל המשפטים שאסור בתכלית האיסור להגיד במהלך סקס!
L Liroy25 New member 21/10/02 #1 ../images/Emo124.gif הסקר של לירוי! ../images/Emo98.gif חברים וחברות יקרים, שרשרו נא לכאן את כל המשפטים שאסור בתכלית האיסור להגיד במהלך סקס!
../images/Emo124.gif הסקר של לירוי! ../images/Emo98.gif חברים וחברות יקרים, שרשרו נא לכאן את כל המשפטים שאסור בתכלית האיסור להגיד במהלך סקס!
ע עוגי עוגי New member 22/10/02 #21 עוגי? לשכב? מה, הוא מופקר הפורום? או! הנה עוד רעיון למשפט... "זה בסדר, אני יודע מה אני עושה - אני מופקר הפורום!"...
עוגי? לשכב? מה, הוא מופקר הפורום? או! הנה עוד רעיון למשפט... "זה בסדר, אני יודע מה אני עושה - אני מופקר הפורום!"...
E EyeSeeYou New member 22/10/02 #23 והנה עוד אחד "המממ, אוקיי ומה לעשות עכשיו? קיבלתי רק 9 נקודות במשחק אז אני לא ממש יודע..."
ע עוגי עוגי New member 22/10/02 #24 ../images/Emo9.gif בפרק הבא של "סודות מחדר המיטות" (הייתם רוצים...)
ע עוגי עוגי New member 23/10/02 #35 ../images/Emo46.gif סתום ת´פומית שלך../images/Emo70.gif ממתי הוא "שלך" ~?~
H Holy Devil New member 23/10/02 #39 מאז ומתמיד ../images/Emo8.gif ../images/Emo3.gif שאל אותו בעצמך.
ע עוגי עוגי New member 23/10/02 #40 ...I´ll Pass, thank you You can have him if you want עוגי לא מתכוון לריב איתך עליו. מה זה כאן - ברנדי ומוניקה? The boy is yours תהנה.
...I´ll Pass, thank you You can have him if you want עוגי לא מתכוון לריב איתך עליו. מה זה כאן - ברנדי ומוניקה? The boy is yours תהנה.