הסקר: סיכום

../images/Emo124.gif הסקר: סיכום

שבת שלום, וסופ"ש נעים
קודם כל, למי שכבר הספיק לשכוח, שאלת הסקר היתה: בהנחה שלא חיים בישראל: האם יש לשמר את הישראליות אצל הילדים ע"י נתינת שמות עבריים, שימור השפה העברית וכו`? על השאלה ענו סה"כ 22 חברים. והתוצאות: לא, זה מיותר 9% כן, אבל זה לא עד כדי כך חשוב 18% כן - שימוש בשפה העברית. השאר לא כל-כך משמעותי 45% כן, בהחלט - השפה העברית, שמות עבריים וכל דבר אחר אפשרי 27% מתוצאות הסקר ניתן לראות שסה"כ לרובנו חשוב לשמר את הישראליות, לחלקנו אף יותר מלאחרים. מה גם שהשפה העברית מאד משמעותית, וככל הנראה מהווה את אחד המרכיבים החשובים ביותר בישראליות שלנו ובגאוותנו. כמובן שאין לראות בסקר מדד כלשהו המצביע על הכלל! אשמח לשמוע את דעתכם האישית על תוצאות הסקר ועל הנושא הנדון בסקר. שיהיה לכולנו יום נפלא ושבוע טוב
ועד הבית

שימו ../images/Emo23.gif

כבר מופיע סקר חדש. נא להצביע
ודבר נוסף: אני מפנה את תשומת לבכם לכך שמהסקר עצמו ניתן להגיע לארכיון הסקרים. שם מופיעים סקרים שנערכו בעבר בפורום. עדין ניתן להצביע גם בהם! אשמח אם מי שלא עשה זאת - יעשה. ככל שיצביעו יותר אנשים, התוצאות גם בסקרים הישנים תהיינה מדוייקות יותר ומשקפות יותר. (אין צורך לציין שמי שכבר הצביע -רצוי שלא יצביע שנית) תודה, ועד הבית

ברורי

New member
גל חיזרי מהר לשם המקורי!!!!!!!!!!!!

זה נשמע יותר מידי רישמי ואנחנו פורום ביתי ואישי

GalGula

New member
אבל ברורי...

זאת הסיבה לשינוי הכינוי אנחנו פורום ביתי ואישי אז אני לא רוצה להיות כחולה. אני לא מרגישה "מנהלת". אני אחת מכם אז ההודעות הרשמיות נכתבות ע"י ועד הבית וההודעות שלי נכתבות עם הכינוי שלי...
אוהבת אותך גל(גולה)

cielo

New member
טוב ..... אז את גם הועד הבית

גלגולית יקרה, אז .... עכשיו את גם ועד הבית ... נשמע מאוד משעשע .... טוב ... אני הולכת להשלים פערים
שבוע טוב, נשיקות, שלי נו ... אנחנו כבר ישנים יותר טוב בלילה ?

MARMELAD

New member
לדעתי זה רעיון נהדר

וגם אצלי בפורום אני לא מופיע כמנהל הפורום - בדיוק מהסיבה הזאת...

למעלה