הסקר החדש

../images/Emo124.gif הסקר החדש

לאור קשיי החלטה שהיו לי לגבי הסקר, הוא התפרסם טיפה אחרי העדכון השבועי. בסקר שעבר, כששאלנו מי שחקן יותר טוב - התוצאה היתה תיקו! 12 לדיוויד, ו- 12 לקתרין. אני מניח שכנראה לעולם לא נדע באמת
ובכל מקרה, הסקר הפעם מתייחס למשהו רציני יותר מבדרך כלל. הסקר מתייחס למשהו שקרה בפרק האחרון ששודר ביום שבת - מותה של שרה רוברטס - ביתם התינוקת של באד והארייט רוברטס - תוך כדי לידתה. הסקר בעצם שואל שאלה שאני בעצמי שאלתי את עצמי כשראיתי את הפרק - האם התגובה של האדמירל ושל מאק לא היתה טיפה מוגזמת בהתחשב בעובדה שבאד היה באבל? או אולי הם עשו את הדבר הנכון מבחינה מקצועית בהתחשב בפעולותיו של באד ובנסיבות מעורבותו? אולי בכלל הם עשו את זה לטובתו האישית? חוו דעתכם. -אלעד

Bubbles Rider

New member
אני ראשונה!

אז ככה, אני חושבת שהם פעלו מצוין. נראה לי ששתי המטרות העיקריות פה היו: א. לגרום לבאד להבין שבשעה כזאת הוא צריך להיות עם הארייט בבית ולתמוך בה במקום להיות תקוע כל היום במשרד. חוצמזה, שיש לו גם את איי.ג'יי שצריך צומת לב... אני בטוחה שהם ידעו מצוין שמאק תעשה כמיטב יכולתה ויותר בשביל להגיע לאמת. ב. כדי שאח"כ הסנגוריה לא תוכל לטעון כל מיני דברים על קבילות ראיות, או מה שזה לא יהיה בשפה המשפטית, מכיוון שהוא לא היה אובייקטיבי ולכן הוא פסול. ואפרופו פסילות, איזה מגעיל מה שהם עשו למאק! הרי ברור שאם היא אמרה שהראיות וקו החקירה נשאר כשהיה גם לפני חלק ב' בדו"ח אז היא לא משקרת! ועוד שאלה - מי באמת עשה את זה?!?!! והכי טוב - כשהארמי ממי קרא לה למשרד שלו והזהיר אותה לעשות דבר כזה עוד פעם למאק והיא היסטוריה!!!

omer landau

New member
נכוןןןןןןן אבל...

תביעה והגנה לא צריכים להיות אובייקטיבים רק השופט והמושבעים

אני הלכתי על האופציה השלישית...

לפי דעתי הם היו נוקשים איות במידה... הוא התנהג כמון מטורף.. ובמבט לאחרו הוא באמת יודה להם על מה שהם עשו... הז בטח היה להם מאוד קשה לראות אותו ככה ולהתנהג אליו ככה... אבל הם עשו את זה רק לטובתו...

הם היו צריכים לתת לו לתבוע אותו בשק

ט, הוא היה צריך להבין למה הבת שלו נפטרה
ואם זה בגלל שהאהבל הזה הלך לקחת את היגואר שלו, אז מגיע לו לשבת בכלא
בכלל צריכים להרוג את הכותבים
מה זה להרוס לזוג כמו באד והארייט את החיים ככה
לא יפה
עוד משהו, יש לי הרגשה כזאת שהם מתייחסים למוות של שרה כאל דבר זניח כזה... פשוט לא ידוע הם לא נראים מאוד באבל, זה מאוד מוזר כזה
...

הרמוני

New member
מסכימה עם כל מילה!!

ובאמת מאק יכלה להראות קצת רגשות, אחרי הכל הם קראו לתינוקת על שמה!!!

אני לא חושב שהם עשו את זה מחוסר רגש

אני חושב שהם פשוט לא רצו שבאד יכנס למצב של אובססיה. להיות באבל זה חשוב, אבל אובססיה היתה רק פוגעת בו ובהארייט בטווח הארוך.

הרמוני

New member
אין ספק שמאק והאדמירל רצו רק

בטובתו של באד, זה ברור, אבל בכל זאת הייתה הרגשה כללית כזאת שהוא נורא מסכן ולא אכפת להם. אבל לטווח הארוך זה באמת היה לטובתו.

omer landau

New member
לא מסכים- מסכנים והכל אבל....

זה מאוד מאוד מאוד מצער מה שקרה לבייבי שרה חחח
אבל עבר קצת זמן ובאד היה מאוד מאוד אובססיבי לגבי הכל כמה אפשר להגיד להם שהם מצטערים והכל הרופא הזה באמת לא בסדר אבל זאת לא רשלנות כי היו שם עוד רופאים ובדיקות בכלל וגם היא סבלה מזה בעבר והיא ילדה כבר וזה לא סיכן כלום אני לא רופא אבל נכון שניתוח היה פותר את זה אבל הטעות של הרופא היא לא ברמה של הריגה אני לא יודע צריך להיות קצת פחות בצד של רוברטס עד כמה שזה מצער הכוונה בצד מבחינת התביעה ולא בכלל

למעלה