המפגש

taltal girl

New member
../images/Emo124.gifהמפגש ../images/Emo25.gif

אני אומרת ככה: |הגדש|תאריך:25.8 מקום:אזריעלי אם אני אבוא למפגש, אני אבוא רק בתאריך הזה. חוצמזה, זה תאריך נוח. מי שמסכים שיסמן
. מי שלא שיסמן
, ויציע תאריך\מקום אחר.

vogue15

New member
LOL../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif

למה לא? איזה רעים!!!! יכלנו להרים את זה אבל אין לכם רצון- אז לא צריך!! וזה קשה לארגן מפגש בלי מנהלים (לתשומת לבכם- דרור ואיתמר) אז...

crazy4tc

New member
מה רעים?

אני לא יכולה בתאריך הזה... אתה רוצה שאני אשקר?
אני בכלל לא יכולה יותר החופש הזה... אבל אם אתם רוצים לעשות בכל זאת שיהיה לכם בכיף....

adi u

New member
../images/Emo31.gifגם לי נגמר כבר החופש

באמת בו נארגן משהו בחופש הבא בסוף ספטמבר או משהו... די נגמר החופש כבר... ותפסיקו להפיל את האשמה על דרור ואיתמר...זה לא חברותי במיוחד..פלוס זה שהם באמת לא אשמים.הם לא חייבים לבוא. הם אמורים שיהיה סה"כ סדר בתוך הפורום במחשב באינטרנט הם לא חייבים לקחת חלק במה שקורה מחוץ לזה..אז חאלס.

vogue15

New member
אני לא האשמתי אף אחד! ../images/Emo80.gif

במיוחד לא את המנהלים!!!! אמרתי שקשה לקיים מפגש פורום ללא מנהלים. המנהלים הם בעצם יוזמי רעיון הפורום (במקרה הזה -דה קולינג) ולכן, לדעתי לפחות, הם צריכים להיות נוכחים במפגשים! הרי הם הביג פאנס של הלהקה (אם הם הרימו פורום אני בטוח בזה...) ולכן אם אךילו אני - לא כל כך ביג פאן מוכן לבוא למפגש אז למה הם לא- זה מה שאני שואל!!! אני לא מאשים אף אחד ולא מחייב אף אחד לבוא פשוט נראה לי תמוה שמפגשים מתקיימים ללא מנהלים. הם לא סתם שומרים אנונימיים אלא מעריצים... אז..

crazy4tc

New member
מי אמר שהם לא רוצים???

חשבת אולי שהמקום\תאריך המסוים הזה לא מתאים להם?... הוצע פה מקום ותאריך וזה לא התאים ואתה התעצבנת מזה ואמרת שזה לא בסדר... אז אני מאוד מצטערת אבל אני באמת לא יכולה בתאריך הזה... ודבר אחרון- אני גם מעריצההההה!!!!!!!!!!! אני מעריצה!! אני מעריצה!! אני מעריצההההההה!!!!!!!! *רוקעת ברגליים*
הכי הכי

Adrienne

New member
מה../images/Emo35.gif

זה מה זה שטויות... קודם כל לא צריך מפגש עם מנהלים בשביל שיהיה מוצלח. דבר שני אם אני הקמתי את הפורום לא אומר שאני הביג פאן של הלהקה, כי כל אחד פה הוא כבר הרבה יותר מעריץ ממני. וזה לא שאנשים לא מוכנים זה אנשים לא יכולים, אני לא יודע מתי אני אוכל או לא כי אין לי יומן מסודר ודברים כאלו, אם נוח לי אני בא. כאילו אני מתישו בקרוב אמור לנסוע לסופרלנד עם חברים אבל התאריך לא ידוע, אם התאריך יעלה על המפגש אז אני אלך לסופרלנד ולא למפגש(לא כל יום מקבלים הנחה...)..

vogue15

New member
אני חושב שדווקא כן.. ../images/Emo80.gif

אומנם יש פה הרבה ביג פאנס (לאן- לא שכחתי אותך
) אבל כמנהל וקמקים הפורום אתה זה שנלחמת לפתוח פורום. שלחת בקשה, גייסת המלצות ואולי גם נפגשת עם המנהלת הראשית (או מי שזו לא תהיה) - בקיצור- תאמין לי שאני יודע איך זה לנסות לפתוח פורום... זאת לא עבודה קלה ובטח ללהקה שבזמנו לא הייתה כל כך פופולרית... אני חושב (עם דגש על האני אישית) שאם היה מספיק חשוב לך לפתוח את הפורום גם יהיה לך חשוב לבוא למפגשים. אני מבין את האנשים שפשוט לא אוהבים את הקטע של מפגשי פורום- אבל אתם לא נראים לי כאלה... לא יודע.. חבל.. וכמו שכבר אמרתי... אני לא מכריח אף אחד לבוא- לא קבענו תאריך - אבל אני מקווה שבמפגשים הבאים אני אזכה לבוא ולראות את המנהלים שם... אני חושב שזה חשוב- לא נחוץ והכרחי- אבל חשוב...

Drorrrrrr

New member
אתה כל כך מבלבל את השכל

זה שאנחנו מנהלים את הפורום זה אומר שאנחנו צריכים לבוא למפגש? לא רוצה לבוא למפגש. מה תעשה עכשיו? תלך להתלונן? לא רוצה לצאת מגדר הוירטואליות שלי, מה תעשה? תלך לומר שאני לא מוכן ללכת להפגש איתך? תעשה טובה, אתה מדבר כל כך הרבה שטויות. איתמר פתח את הפורום ואני צורפתי לניהול, ומה הקשר בין זה לבין המפגש- אלוהים יודע, כי גם אתה לא יודע על מה אתה מדבר. לך תתלונן בפורום משוב שאנחנו לא "רוצים" לעשות מפגש. בהצלחה.

vogue15

New member
קודם תרגע! ../images/Emo80.gif

לפני שאתה מתחיל לצעוק... אני אמרתי "אני מבין שיש אנשים שלא אוהבים את הקטע של מפגשי הפורום" ואין לי בעיה עם זה! להיפך- אני מכבד את ההחלטה הזאת שלך. אבל אתה לא אמרת שאתה לא אוהב מפגשי פורום!!! אמרת שאתה פשוט לא יכול... אז הנחתי- זאת סיבה להתנפל עליי? אני מאד יודע על מה אני מדבר- אולי בעיניך זה לא נראה ככה- אבל בעיני זה נראה שמנהלים מן הסתם רצויים ביותר במפגשי פורום- אבל שוב- לא הכרחיים!!! לכן אם אתה לא רוצה- אל תבוא! גם בלי הסברים! דבר שלישי ואחרון- תעשה לי טובה דרור ותפסיק להיות ציני. אין לי מה ללכת להתלונן עליכם בפורום משוב כי אתם מנהלים טובים. זה שאתם לא באים למפגשי פורום לא מוריד בערככם כמנהלי פורום. לי לא איכפת אם תבואו או לא תבואו- אני פשוט לא מבין למה לא? אני בטוח שעוד אנשים פה חושבים ככה ומפחדים לומר את זה בגלל ההתנפלויות שלכם (דרור ואיתמר). ושוב אני מזכיר- מפגש פורום בהחלט יכול להתנהל בצורה מצויינת ללא מנהלים- אבל אני חושב שלמנהלים יש תפקיד חשוב בארגון הפורום הוירטואלי וכן במפגשי הפורום בראש ובראשונה בגלל שהם פתחו אותו! יום טוב.

Adrienne

New member
מה???!!!!

כמה בולשיט אפשר לדחוס בהודעה אחת
דבר ראשון הפורום לא דיקטטורה! תזכור את זה. "אני בטוח שעוד אנשים פה חושבים ככה ומפחדים לומר את זה בגלל ההתנפלויות שלכם (דרור ואיתמר)" אי פעם ראית אותי מתנפל על מישהו? הא? או? הי? מאיפה אתה מביא את זה? אני אוהב מפגשי פורום, זה ממש כיף, אבל אני לא הולך אליהם. מהמון סיבות, בין עם זה חוסר זמן מאסיבי לבין דברים אחרים. ולהזכיר לך שהפורום נפתח לפני שנה, מגדלי התאומים נפלו פעמיים מאז...

taltal girl

New member
אמ.. ../images/Emo25.gif

אפשר להרים מפגש בלי מנהלים. הייתי ביותר ממפגש אחד, שנערכו בלי המנהלים.

../images/Emo31.gif תיפתחו ת'הודעהההההההההה

דבר ראשון המפגש הקודם היה מדהים והוא היה בלי המנהלים! והמנהלים הם בדיוק כמונו זכותם לבחור אם לבוא או לא! ואני לא יכולה בתאריך אבל אני ממש מקווה שתעשו מפגש כי אני אוהבת אותכם!

למעלה