הלו להתעורר

Mikel20

New member
../images/Emo124.gif הלו להתעורר

התרדמת כאן בפורום ממש מזכירה את התרדמת בפורומים באותה תקופה מקבילה בארה"ב... כל כך רדום שכמעט אף אחד לא צועק כאן כאשר ערוץ 2, והפעם "רשת" לא משדרים פרק כבר 3 פעמים באופן קבוע...אף אחד לא שלח להם הודעות/טלפונים משהו? ובלי ספוילר, אל תדאגו, התרדמת קרובה לסיום...מאוד קרובה, אז תחזיקו מעמד רק עוד קצת

Shiri from the block

Active member
זה רק פעמיים בשבוע.. ראשון ורביעי, וזה לא מובן? הם פשוט מפסיקים בשביל לא לעשות נבחרת הזהב, זה נראה הסיבה הכי הגיונית לזה. וחוץ מזה.. שזה דווקא נחמד קצת חופש מהם, קצת לנוח מכל מה שהולך שם../images/Emo122.gif למרות שהפרקים בארץ לא כל כך נוראיים לדעתי, כל עוד ברוק שלי נראית כל כך טוב שם../images/Emo99.gif אז הכל טוב../images/Emo6.gif

Shiri from the block

Active member
מנצלש"ת.. יש בפנאי פלוס כתבה על היפים והאמיצים, שלושה עמודים../images/Emo70.gif אחת הכתבות הוזמנה לפגישה איתם וזה, קיצר היא סיפרה על הפגישה איתם.. אין לי כוח להרחיב../images/Emo3.gif

גרטה1

New member
../images/Emo8.gifהכתבה בזכותי!

בוודאי שמתם לב שהכתבה מופיעה יותר מחודש אחרי האירוע. אז ככה שבוע שעבר כתבתי לכתבת (אתי איתן) וביקשתי ממנה שתארגן ראיון עם ג'ק ווגנר (ניק) תוך כדי כתבתי לה שכתבת מארה"ב כתבה לי שהיא היתה יחד איתה במסיבה של "היפים" לפני האמי אז אם היא יכולה לפרסם פרטים על המסיבה והשחקנים-ואכן היא החליטה לפרסם השבוע!

S c a r l e t t

New member
זה מופיע אולי באתר של פנאי+?

כי הסריקות לא עולות לי, ואני לא מוצאת את הכתבה באתר...

S c a r l e t t

New member
אצלי עדיין לא../images/Emo4.gif

בא לך אולי לשלוח לי אותם במייל או משהו?

SoldieRonit

New member
אתה לא מבין ,אנחנו פשוט מתחננים (S)

קאמבק -- מתרדמת -- כמו טיילור
ושחצי לא רואים את ארה"ב ובחצי השני פשוט אין פרקים בארץ -אז זו תקופת יובש הגיונית
לפחות הפורום הזה יותר חי מהקומונה שלי

למעלה