"הכר את החבר"

יסמין122

New member
../images/Emo124.gif "הכר את החבר"

אוקיי אז שלום לכולכם
קודם כול תודה על השירשור המקסים שהיה לנו עם אביה- "סולה המושלמת"
ואתם יכולים לראות אותו כאן.
והיום אנחנו נמצאים עם
אדווה - "אדווש ד" |מי שרוצה להירשם למשחק יכול לשלוח לי הודע במסרים
אז קדימה אל תתעצלו ותתחילו לשאול שאלות

יסמין122

New member
שאלות על הפורום ../images/Emo26.gif

כמה הודעות כבר כתבת בפורום {אם את לא יודעת לבדוק-אז תעשי חיפוש מהיר ותכתבי את השם משתמש שלך...ככה תקבלי} כמה פעמים ביום את בפורום מה את הכי אוהבת בפורום באיזה עוד פורומים את נמצאת

אדווש ד

New member
עונהה ../images/Emo204.gif

מצטערת שרק עכשיו פשוט אין זמן להיות במחשב... :( כמה הודעות כבר כתבת בפורום- חח לא הצלחתיי... כמה פעמים ביום את בפורום- אני עכשיו מנסה להיכנס כמה שאפשר.. פשוט יש מבחנים עבודות וכל השטויות האלו.. מה את הכי אוהבת בפורום- את האנשים :) באיזה עוד פורומים את נמצאת- אממ אין כל כך זמן אבל הייתי ב- דוגמנות, התאומות מרי קייט ואשלי, רבלדה {מזמןןן} אבודים, ועוד מלאא

../images/Emo26.gif

איזה כיתה את מסיימת?
יש לך תוכניות לחופש?
מה עדיף, לראות סרט או הצגה?
אם היית יכולה לבחור זמר/ להקה להיות בהופעה שלו/ שלהם, במי היית בוחרת?
יש לך אחים?
מה צבע העיניים שלך?
את אוהבת את בראד פיט?(שאלה מתבקשת בפורום
)
על איזה סרט את יכולה לחרוש מיליון פעמים בלי שימאס לך?
בא לך לספר עוד משהו?
חופשי חח

אדווש ד

New member
עונה ../images/Emo204.gif

איזה כיתה את מסיימת? אני מסיימת כיתה ט' , עולה ל-י' יש לך תוכניות לחופש?- חחח כן לעבוד ותיכננתי לנסוע עם חברות לאילת.. מה עדיף, לראות סרט או הצגה?- סרט!!! אם היית יכולה לבחור זמר/ להקה להיות בהופעה שלו/ שלהם, במי היית בוחרת? אני חושבת שבגיים בויז התחלתי לאהוב אותם חח יש לך אחים? רק אחות אחת מה צבע העיניים שלך? חומות- בעע את אוהבת את בראד פיט?(שאלה מתבקשת בפורום)- ברורר מי לאא?? על איזה סרט את יכולה לחרוש מיליון פעמים בלי שימאס לך? אממ יש מלא.. נראה לי ירח דבש מטורף.. בא לך לספר עוד משהו? חופשי חח- אמממ אני אוהבת את כולכםםםםםםםם

TuTyBoP15

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifיסמינוש

את פותחת את המשחק לעיתים קרובות מדי.. צריך יום אחד בשבוע שבו פותחים את המשחק לא כשהשרשור הקודם מפסיק לקפוץ כי אז תוך שבועיים כבר לא יהיה ת'משחק הזה..

יסמין122

New member
תיראי ../images/Emo26.gif

אני פותחת את המשחק פעם בשבוע ביום חמישי.. הבעיה היא שיום חמישי הבא אני לא יצליח לפתוח את השירשור אז במקום זה פחתי אותו יום שני הזה שהיה.. אבל בעיקרון אני פותחת אותו כול שבוע... בכול מקרה תודה..

TuTyBoP15

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifאהה אוקיי לא ידעתי

אז פעם הבאה אולי כדאי לחכות לשבוע אחרי זה.. כדי שזה לא יהיה צפוף מדי.. כי אנחנו לא הרבה חברי פורום.. אבל כל הכבוד על ההשקעה.. באמת

efif1212

New member
רוויתוש!

לאן נעלמת מותק? הרבה זמן לא שמענו ממך!

יסמין122

New member
../images/Emo208.gif תשאלו שאלות../images/Emo70.gif

ואדווה למקרה שלא שמת לב
הנה השירשור..אז תנסי לענות על השאלות

TuTyBoP15

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifאדוווהההההה../images/Emo204.gif

מה קורההה
סליחה על האיחור עם השאלות
לא נורא הנה עכשיו חח
מה תרצי לעשות שתהיי גדולה
מה היית מעדיפה להיות
שחקנית, זמרת, דוגמנית
אם היית שחקנית לצד איזה שחקן היית רוצה לשחק
ושחקנית
רואה טלנובלות
אם כן אילו
באילו פורומים את נמצאת בתפוז
איך הגעת לתפוז
ולפורום שלנו
איזה סוג של שירים את אוהבת לשמוע בעיקר
מאמינה באהבה ממבט ראשון
אם היו אומרים לך שאת חייבת לבחור איזה שרה את רוצה להיות[בממשלה].. מה היית בוחרת
השלימי
חח זמרת אהובה
זמר אהוב
להקה אהובה[שמורכבת רק מבנות]
להקה אהובה[שמורכבת רק מבנים]
להקה אהובה[שמורכבת גם מבנים וגם מבנות]
שחקנית אהובה
שחקן אהוב
דוגמנית אהובה
דוגמן אהוב
סרט אהוב
הצגה אהובה[אם יש]
אייקון אהוב
שימי תמונה שאת אוהבת של מי שבא לך

אדווש ד

New member
סליחה על האיחור בתשובה חחח

מה קורההה- הכל טוב מה איתך?? מה תרצי לעשות שתהיי גדולה- אממ לא יודעת לא חשבתי על זה פעם שהייתי יותר קטנה רציתי להיות דוגמנית {פחח כן בטח.} אבל עכשיו זה כבר לא ילך.. חחחחח מה היית מעדיפה להיותשחקנית, זמרת, דוגמנית- דוגמנית רציתי.. אם היית שחקנית לצד איזה שחקן היית רוצה לשחק- עופר שכטר חחח ושחקנית- הילארי דאף.. רואה טלנובלות אם כן אילו- רובי, רבלדה, חיים שלי ועוד כמה.. {כבר אין ממש זמן לראות חח} באילו פורומים את נמצאת בתפוז- בתפוז כמעט והפסקתי להיות- דוגמנות פה, אבודיםם הילארי דאף ועוד.. איך הגעת לתפוז- אממ חברה שלי הייתה בפורום רבלדה בעצם משם התחלתי להיות בפורומים חחח ולפורום שלנו- אממ לא יודעת זה בא לי בפורום אקראי נראה לי חח איזה סוג של שירים את אוהבת לשמוע בעיקר- אמממ מכל הסוגים לא ד'עת חח מאמינה באהבה ממבט ראשון- ברורר חחח אם היו אומרים לך שאת חייבת לבחור איזה שרה את רוצה להיות[בממשלה].. מה היית בוחרת- אממ לא נראה לי שהייתי רוצה להיות שרה בממשלה אבל אם כבר אז.. שרת החינוך?? השלימי חח זמרת אהובה- הילארי דאף זמר אהוב- אלחנדרו סאנז להקה אהובה[שמורכבת רק מבנות]- אממ דסטני ג'ילד להקה אהובה[שמורכבת רק מבנים]- גיים בויז חחח להקה אהובה[שמורכבת גם מבנים וגם מבנות]- אממ אין.. שחקנית אהובה- ג'וליה רוברטס, ג'ניפר אניסטון חח שחקן אהוב- ג'ואי מחברים- קוראים לו מאט משו חח לא זוכרת ואשטון קוצ'ר דוגמנית אהובה- רותם סלע היפיופהההה דוגמן אהוב- מייקל לואיס, אשטון קוצ'ר גם דיגמן חח סרט אהוב- אפקט הפרפר, יום בניו יורק ועוד מלאא ירח דבש מטורף.. הצגה אהובה[אם יש]= אין אייקון אהוב פרפר שימי תמונה שאת אוהבת של מי שבא לך אוקיי רגע חחחחחח

למעלה