היי לכולם,

../images/Emo124.gifהיי לכולם,

משהו יכול להפנות אותי לאתר שאפשר לראות כל מיני סוגים של תיק עבודות ואיך לבנות תיק עבודות?? תודה רבה , צפלין

אין ממש אתר כזה..

באופן עקרוני תיק עבודות מורכב מכל מיני עבודות דו/ תלת מימדיות שאת עשית.לאיזה מחלקה את רוצה להתקבל? את כבר צריכה להזדרז.... יפעת שגב מנהלת הפורום

יפעת , אני רוצה להתקבל

לעיצוב מוצר- תעשייתי או גרפי - חולון\שנקר . אני לומדת במכינה להכנת תיק עבודות , אך אין לי מושג איך לאגד הכל ולעשות את התיק , איך לבנות אותו , כמו - מסגרות , סוג דפים, גודל , חומרים ובכלל הכל, בקשר לרישום למוסדות האלו - האם הרישום מתחיל בינואר ? ומתי לערך המבחנים ? וקבל התשובה ? אורלי

ganooov

New member
איך שאתה רוצה. ../images/Emo13.gif

לפי תיקי העבודה שראיתי, עדיף ~לא~ לעשות דבר לפי דוגמא שראית, אלא לתת את הקונספט האישי שלך לגבי תיק עבודות. צורת חשיבה טובה לדוגמא: להביא את העבודות בתיק מעוצב
.

עניין אני רוצה שזה יהיה עם "בשר"

אך המורה שלי מצד אחד אומרת לא עם "בשר " , ומצד שני מעדיפה מקוריות, אני בבלאגן וחוצמזה לא יצא לי לראות בכלל אך נראה תיק , אני ממש לא יודעת כיוון

ganooov

New member
את לא יודעת מה זה תיק? ../images/Emo13.gif

Bag אומר לך משהו?
תיק כתיק, שבתוכו העבודות השונות, כשהתיק עצמו עשוי בצורה מעניינת כלשהי..

חבר , לא להסחף בבקשה .../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

ואל תיהיה גנוב....
אני מכירה את הצורות הבנליות ולא יותר מכך .

ganooov

New member
../images/Emo6.gif. ../images/Emo13.gif

זה היה משועשע, לא נסחפתי
. מה אגיד לך, בהצלחה
.

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif:-

המבחנים בערך באפריל

לעומת זאת הרישום נעשה כבר מינואר- מרץ. לגבי התיק עבודות, אני מציעה שתשאלי את המנחה שלך במכינה את השאלה הזו, כי יש המון אפשרויות- זה חלק מהתפקיד שלו!!! בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

shafan8r

New member
yes there is

there are plenty of prtfolios here also ppl from israel u could call this a book or a prtfolio http://www.coroflot.com

לימיצ

New member
כשלמדתי בשנקר היה לנו קורס:

תיק עבודות! לא בטוחה מה בדיוק רצו מחיינו כנראה שגם המנחה לא בכל אופן כל אחד התאמץ לעשות תיק מקורי אנשים עשו ארגזים או הכינו קלסרים ענקיים מעץ ועוד כהנה וכהנה היו דברים מאד יפים בסוף אבל בין פרקטי או שימושי לבין מה שראינו בסוף הקשר מקרי בהחלט... רק אחד , שאני זוכרת היה אמיץ מאד הוא הביא תיק פלגל (אני לא בטוחה שזה החומר- הפלסטיק הגלי הפושט של כיתה ב?) ושם בתוכו את העבודות ה מ ד ה י מ ו ת שלו ותאמיני לי זה לא ענין אף אחד איך נראה התיק אלא מה יש בתוכו!! מה שלא תחליטי לדעתי ומנסיוני הכי חשוב שהעבודות תהיינה מוגשות נקיות אסטטיות לפעמים גודל אחיד עוזר (אבל שוב- לא חובה!!) וגם עדיף לבחור רקע אחיד להכל- שחור או לבן (שלא יתערבבו עם צבעי העבודות) ודרך אגב- הבחור שסיפרתי עליו עובד היום בפריז בחור מוכשר בטירוף שאפילו לעבוד "נקי" הוא לא ידע
אבל גם זה לא שינה לאף אחד כי הכשרון והעבודות עצמן פשוט עשו-את-זה

למעלה