היי, אנשים!

The Jenny

New member
../images/Emo124.gifהיי, אנשים!

היי לכם. אני בפורום כבר בערך שלושה שבועות, ושכחתי לגמרי מהמסורת של להציג את עצמך... אז אתכם הסליחה, וכל מי שמעוניין לדעת, זאת אני: אני ג´ני, פריקים של רכיבה, משוגעת על סוסים, מטורפת על כל מה שקשור בהם, ואה, כן- גם חולת נפש
אני רוכבת עכשיו ווסטרן, אחרי שרכבתי שנתיים וחצי אינגליש. מחפשת חווה באיזור המגורים שלי. חוץ מזה, אני ממש מעוצבנת על העולם- בגלל שאין לי את האפשרות לרכב (או בכלל לשהות בקרבת סוסים) בכמויות שהייתי רוצה... פעם-פעמיים בשבוע סך הכל, באסה...
אז בכל מקרה- אני בת 13.5, מטורפת על בעלי חיים בכלל, ועוסקת הרבה בספרות ומוסיקה, חוץ מבסוסים (אני שומעת בעיקר רוק, מטאל, ג´אז ובלוז-אם זה מעניין מישהו :)) וזהו, ככל הנראה. אין לי ממש מה להגיד עוד... כל מי שרוצה, מוזמן לנצל את ההודעה הזאת לשירשור... אה, ואגב: אשמח לקבל תגובות! ג´ני (J.C) :)

puremelody

New member
u r my soul mate!

ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!http://city.boom.co.il זה האתר שלי על סוסים תכנסי ותראי

The Jenny

New member
אחלה אתר!../images/Emo45.gif

ממש מגניב, כל הכבוד על ההשקעה! נפשות תאומות? בהחלט ייתכן! :) אגב- כמה זמן את כבר מנגנת? אני מנגנת בערך 5 וחצי שנים (סליחה על הסטייה מהנושא...) ג´ני.

yael filan

New member
סליחה?

את מנסה להיות אני? אני המשוגעת של הפורום ולא יעזור לך! ואיך שלא יהיה, אין סיכוי שאת אוהבת אותם יותר ממני

The Jenny

New member
שנייה אחת...

היי, רק מבחן "רמת-טירוף-על-סוסים" יוכיח את זה! עד אז אני מכחישה בכל תוקף- אני המשוגעת עם תעודות!
ג´ני :)

yael filan

New member
חחח

תסמכי עלי... אבל בואי נסכם ששתינו מטורפות במידה שווה

למעלה