היום בביפ - 803

richter

New member
../images/Emo124.gif היום בביפ - 803

מצטער על האיחור, לא הייתי בבית..
בכורה בארץ
19:15
"Up the Down Steroid" פרק מספר 114 בסדרה קוד הפקה: 803 -פרק שלישי לעונה השמינית ע"פ קוד ההפקה, אך שודר במקור מייד לאחר פרק 801 (כך גם בביפ). פרק 802 שודר לאחר פרק 805 שודר לראשונה ב-24.3.2004
תקציר העלילה: ג'ימי מתאמן קשה לקראת אולימפיאדת הנכים המתקרבת ובאה, ונחוש לזכות במקום הראשון בכל מחיר. קרטמן חושב שהוא יכול לנצח את ג'ימי ולהגיע למקום הראשון בקלות, אם רק יצליח לשכנע את וועדת ההעפלה לאולימפיאדה שהוא נכה.
הערות / פרטי טריוויה:
אולי בגלל שהילדים למדו לקח בפרק הקודם שזה מסוכן לשחק עם כלי נשק, אנחנו רואים אותם בפרק זה משחקים עם צעצועים רגילים.
לקרטמן יש כעת פוסטר של סרטו של מל גיבסון "לב אמיץ" תלוי על הדלת.
הפרק מבוסס, בין השאר, על פרק מתוכנית של רשת HBO ששמה "Lifestories: Families In Crisis" . בפרק המדובר משחק לא אחר מאשר בן אפלק בתור תלמיד תיכון אתלט המשתמש בסטרואידים ומכה את חברתו.
לג'ימי יש פוסטר של "The Six Billion Dollar Man"- כמחווה/פארודיה לתוכנית הטלוויזיה "The Six Million Dollar Man" על אדם אשר נעשה חזק מהיר ובכלל טוב יותר באמצעות ביו אלקטרוניקה. השם הוא סכום הכסף שהושקע בכדי לשפר את ראייתו, שמיעתו, מהירותו, כוחו ועוד.
פספוסים:
באולימפיאדת הנכים האמיתית אין פרסי כסף, רק גביעים.
הרושם כללי מג'ימי הוא שהוא לא יכול להשתמש ברגליו כמעט כלל, אך הוא השתמש בהן מספר פעמים במהלך התחרות (אולי הסטרואידים עזרו לו)
אזכורים:
שם הפרק לקוח מרומן משנת 1964 ששמו "Up the Down Staircase".
"Push It to the Limit"- השיר לקוח מהסרט "פני-צלקת" משנת 1986
ציטוטים נבחרים:
Cartman: "If you had seen ‘The Passion,' you would know that hell is reserved for the Jews and all those who don't accept Christ. That being the case, it is actually me who is worried about your soul." Kyle: "I came here to talk about you." Cartman: "Yes, and instead you had a breakthrough yourself. This is really the beginning of a whole new chapter of your life, Kyle. Good luck."
Timmy: "Timmy, Timmy, Jimmy, erra Timmy, Timmy!" Jimmy: "Don't lecture me on the complexities of sportsmanship."
Cartman: "I've some times looked at people with disabilities as people God put here on Earth for my amusement."
Cartman: "Mom... Can I get you to do something for me? ... Um, okay, this is gonna sound a little strange, um but stick with me. Um, Mom, would you mind coming with me to sign up for the Special Olympics so I can beat all the handicapped kids and win a thousand dollars?" Cartman's Mom: "Oh no, sweetie, I believe those Olympics are just for special children." Cartman: "I'm not special? I thought you always said I was special." Cartman's Mom: "You are hon, but I don't think that's a very good idea." Cartman: "I'll split the money with you."​
שידורים חוזרים: היום (חמישי), 22:30 היום, 00:40 מחר (שישי), 01:20 שבת, 23:55
הפרק הבא: 804 - The Passion of The Jew

HAINEEKEN

New member
פרק נחמד מאוד

אהבתי תטימי ניסה לדבר עם היועץ והיועץ אמר לו: כן הבנתי, אתה אתה טימי!

פרק חביב לא יותר מזה...

הסוף של הפרק היה ממוחזר. הם כבר עשו את אותו סגנון הומור בדיוק בפרק של באטרס. אגב, מישהו פה מבין בבייסבול ויכול להסביר לנו למה צחקו על שלושת השחקנים הספציפיים האלה ? כל מה שאני זוכר זה שכשגרתי בארה"ב לפני 6 שנים, מארק מקגוויר שבר את שיא ההום-ראנס לשנה ואז באותה עונה סמי סוסה שבר לו את השיא... ברי בונדס אני רק יודע שמדובר בשחקן מפורסם, ואת השחקן השלישי אני לא מכיר בכלל.

richter

New member
שכחתי להוסיף את זה

אני לא מבין בבייסבול כלל, אבל לפי הסקריפטוריום מדובר בשחקנים שהשתמשו ככל הנראה בסטרואידים או שידוע שהשתמשו בסטרואידים הנה עמוד עם תמונות לפני ואחרי

bitton9

New member
The Six Billion Dollar Man

בארץ השם שונה ל"האיש השווה מיליונים" כי "האיש השווה שישה מיליונים" היה מעלה אסוסיאציות בקשר לשואה....סתם עוד טריוויה...

richter

New member
איפה ומתי התוכנית שודרה בארץ?

ותודה על הפרט המעניין

למעלה