היא נכנסת......

../images/Emo124.gifהיא נכנסת......

אז גם אם אחותה הבוגרת - זו שעכשיו יוצאת, לא הטיבה עימנו כפי שייחלנו לה בדיוק לפני שנה..... הרי שאת המנגינה הזו אי אפשר להפסיק. מוכרחים להמשיך לקוות, מוכרחים להמשיך לקוות... כי את הברכה הזו - לא כדאי להפסיק.. אז היי ברוכה שנה חדשה... שמרי עלינו מכל רע, תני לנו חיוך מתוק, חבקינו בעת צרה.. גם אם קטנה אמונתנו - גם אם ליבנו מר... לך אנו מחכים שנה חדשה.. אמרי הכל נגמר... תני לנו תקווה, תני לנו שלום, תני לנו לראות אותם חוזרים הלום, לא שמוטי כתף, לא טרופי שינה, החזירי אותם לבתיהם.. לחיק אימותיהם. תני לנו קצת כוח ומעט שלווה, להמשיך את המרוץ לתוך מעט תקווה, תראי שנה - את עוד קטנה, רק זה עתה הגחת ... ואנו כאן מלאי דרישות, אליך - ובלי חת... ומכיוון שאת כבר כאן - רק רצינו שתדעי... שכל מה שהיהי היה ומעתה רק לו יהי הברבורה באה בדרישות

magy

New member
מצטרפת בגאון לקואליציה של ברבורית

אני מצד אחד , את מהצד השני........ בואי נתחיל לדרוש בתוקף......... היום גיליתי שאם אני עומדת על שלי......אני מצליחה...... אם השנה הזו, לא תעמוד בדרישות שלנו.......נצבוט אותה נציק לה, נרביץ לה........ היא חייבת......היא הבטיחה להיות טובה...... חיכינו לה שנה......365 יום......... פעם אחת, לו פעם אחת.........שתעמוד בהתחייבויותיה............ אנחנו נשמור עליה, והיא עלינו........ שנה????????????? בואי ממוש.......כולם מחכים לך....... נו כבר, טיפה, טיפונת, טיפ טיפ.........אושר............ תני לנו חיוך , תני לנו שמחה, תני לנו אהבה...... מה בסך הכל ביקשנו?????????? מיליון דולר??????????? רק אהבה..........כל כך מעט וכל כך הרבה.....!!!!!!!!!!!!!!

שרונהה

New member
../images/Emo20.gifשנה טובה../images/Emo20.gif

מאחלת לכולכם שנה טובה יותר מזו הקודמת שנת אושר, שנת בריאות ואהבה אהבה כל הזמן שרונהה

למעלה