החפרפרת!!!!!!!!!!

Scaly

New member
../images/Emo124.gifהחפרפרת!!!!!!!!!!../images/Emo124.gif

לא ייאמן!! איזה פרק! איזה!... אני מכריז בזאת: החפרפרת התוכנית הישראלית הטובה ביותר שיוצרה אי פעם למרות שהיא לא מקורית...דאמט!...תוכנית ענקית!!! אתמול היה הפרק לפני הגמר...והיה פרק משובח כל כך!... בתוכנית הזאת יש הכל..מתח,אקשן ובעיקר הרבה צחוקים! התוכנית בשבוע הבא היא תוכנית הגמר - יום שני שעה 1:33 בלילה וראיתי כבר את הפרק..ואני יכול להגיד שזה הפרק הכי מצחיק אי פעם!!! מי שמפספס...מפספס אבל זאת לא הפואנטה!.. כולם חייבים לראות! פרק ענק ביותר שבוע הבא החפרפרת - יש מספיק לכולם

dht160

New member
הפרק הזה

התחיל לךא משהו. זה נראה כמומשחק של ילדים בגיל 5 כל עינן החקירה אבל זה ניה מענין מרגע לרגע והייה בסוף פיצוץ של פרק. איזה באזה שאין עוד עונות. אגב הצעתי לYESלרכשו את העונות של הגירסה האמריקאית ולשדר אותם ב YTV גיא

Gal6

New member
אני ראיתי עונה אוסטרלית אחת

זה היה מעולה! מישהו רוצה לדבר על אוזי מול 2?

LOVEtheMcMAHONS

New member
בכיף גל

אני ראיתי את כל העונות ששודרו בארה"ב - 1,2 וסלבריטי. את עונה 2,3 ועכשיו 4 (שמשודרת כרגע) האוסטרלית אני פשוט חולה על הפורמט. עונה 2 האוסטרלית היא היחידה עד כה שהניחוש הראשון שלי לחפרפרת התברר כמוצדק. בעונה ה-1 האמריקאית לא ידעתי גם בפרק הסיום, בעונה ה-2 עליתי על החפרפרת איפשהוא באמצא ובעונת הסלבז גם לא היה לי מושג עד לסיום. גם בעונה ה-3 האוסטרלית לא הצלחתי לנחש נכון עד לסיום.

dht160

New member
אתם רואים את הגירסאות

הזרות של זה ושל 'האח הגדול' ? איך ? אתם גרים שם ? מורידים או מה ? גיא

Boran

New member
אני באמת חושב שזה דפוק

שהקרינו את החפרפרת הישראלית לפני שהקרינו עונה זרה, כי אחרת הפוטנציאל היה הרבה יותר גדול. באמת צריך להביא לארץ עונה זרה של החפרפרת וביג בראדר לדעתי.

Gal6

New member
אני מסכים

פעם ראשונה שראיתי החפרפרת אהבתי את הרעיון אבל זה היה נראה לי טיפשי אבל עכשיו זה נראה לי כמו הפקה ממש ענקית ושזה כל כך טוב עד שלא היה להם עוד לאן לשפר.

dht160

New member
ואך אתם רואים את זה ?

יש לכם אתר שאתם מורידם פרקים או אתם גרים בחו"ל ? אם כן תנו לי כתובות בבקשה גיא

למעלה