הזמנה מסיבת חנוכה ערב כורדי ביוקנעם

Amir Kurdi

New member
../images/Emo124.gifהזמנה מסיבת חנוכה ערב כורדי ביוקנעם

ערב כורדי מסיבת חנוכה ביוקנם בתאריך 14.12.2009 אומנים להקות פולקלור דהול זורנה הערב מתקיים כפיצוי על הגשם שירד בסהרנה סוכות תגיעו כולם יהיה שמח וכייף

Amir Kurdi

New member
../images/Emo124.gifבבקשה נא לאשר את האירוע

האם האירוע הוא פרטי או שהאירוע מתקיים בשיתוף עם האירגון הכורדי?

Avigail levi1

New member
../images/Emo140.gifאם באמת יש אירוע ביוקנעם אני מגיעה

מעפולה ליוקנעם זה בדיוק 20 דק' נסיעה,בטוח שמשפחה שלי תגיע ואני איתם

סליחה שאני מתפרצתתתתתת...

אבל אם עד עכשיו לא פרסמתי את התאריך של המסיבה, יש לכך סיבה!!!! עכשיו בארגון יכעסו עליי וזה לא פייר
יכולתם לחכות עוד קצת ואז הייתי מפרסמת
עכשיו יהיה לי באמת בעיות!!!

וזה מיועד גם לך עמנואלה...

לא לפרסם בשום מקום גם לא בפייסבוק, אחי ראה והתעצבן נורא!! ברגע שיהיה פרטים אני יודיע-לא לדאוג!!!

../images/Emo198.gifערב טוב פורום../images/Emo140.gif../images/Emo239.gif

۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞
۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞ ערב טוב לכולם
הפורום מתבקש לא לפרסם אף הודעה שקשורה לאירגון יהודי כורדיסטאן,לפעמים ההודעות שגויות מבלבלות מטעות ולא נכונות הודעות רשמיות מגיעות אך ורק מהאירגון לזיוון נח,
מזיוון נח לפורום לא לשכח אנחנו פורום ויש לנו אחריות לסוג של הודעות כאלה,הפורום כפוף תחת סמכות האירגון ליהודי כורדיסטאן ועלינו לכבד, כול הפורום כולל אותי מתבקשים להאזר בסובלנות עד שתגיע לפורום הודעה רשמית מזיוון,כך זה היה נהוג בקומונה וכך זה יהיה נהוג בפורום בואו נשמור על אמינות בניינו לבין האירגון מפני שהראשונים שיקבלו הודעות מהאירגון לבחוץ זה הפורום הראשמי ליהדות כורדיסטאן מבחינתי ההודעה שפורסמה נשארת כהודעה בגדר רכילות - אני כמו כולם זיוון מחכה להודעה שלך בלבד
כן אפשר לפרסם על אירועים שלא יוצאים דרך האירגון,כול הודעה תתקבל בשמחה בברכה צוות הפורום עמנואלה,זיוון נח וחימי

hemiitz

New member
MERYEM XAN מרים חאן הזמרת קליפ חדש שהעלתי

ביוטיוב תהנו לכם,זה המקור שרה על בחורה שקוראים לה חאלימא שיר אהבה מקסים למבינים,אבל מבחינתי אני לא צריך להבין הקול שלה האדיר מספק אותי להנאתכם!!!

../images/Emo198.gifmeyrem xan היא האום כולתום

של הכורדים שיר שמאוד אני אוהבת - וו'ארה וו'ארה חלימה בג'נה - המן המן ואיפה הצילום של הוידאו - ישראל לא ? תודה רבה - עריכה יפה ומרגשת

hemiitz

New member
הצילום נוף של מעלה אדומים והתירגום של המילים

זה קצת קשה אבל זה שיר אהבה ניכזב בין בחור ובחורה שהוא מבין שהוא לא יוכל לזכות בבחורה, אז הוא אומר לה אני הייתי רוצה לדעת שהיא תתחתן עם אחר ,ותהיה במיטה שלו, על הכרית של מי היא תניח את הראש,באזה שמיכה היא תתכסה, וורה וורה חלימא=בואי בואי חלימה זה סיפור אמיתי שהיה בכורדיסטן אז..... ביכלל כול השירים של פעם הם שירים מסיפורים אמיתיים

../images/Emo14.gifאהבה כמה היא כואבת../images/Emo14.gif

תודה על התירגום,עכשיו אפשר פחות או יותר לדעת על מה מדובר השיר וכן אני יודעת שרוב השירים בכורדית מבוססים על סיפורים ואגדות אמיתיות בדרך כלל זה כך בכול השירים

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאחחח אהבה

../images/Emo198.gifאהבה כורדית מאוד מיוחדת

۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
כשאני נזכרת באהבה של פעם בין זוגות כורדים,אני מודעת לכמה שהיא הייתה טהורה ומיוחדת ואני מדברת על אהבה של הסבים והסבתות שלנו אצל סבא וסבתא שלי האהבה הייתה עצומה ומיוחדת,הייתה שם רומנטיקה שבלתי נתנת להסבר לאישה הכורדייה היה מקום מרכזי בבית שהייתה מניחה את הבעל על מגש של זהב.... אני זוכרת שסבא שלי היה מלך בבית וסבא שלי דאג לעשות סבתא שלי למלכה הכי הכי אהבתי שסבא שלי היה שר לסבתא שלי שירים מיוחדים ,,חחחח אני נזכרת איך היא הייתה מחייכת ומורידה את הראש ומסתירה את הפנים עם החאטה,,, אני בטוחה שבשירים היו המון מילים של אהבה, סבא שלי היה מאוד רומנטיקן בחסד אהבה כורדית כמה שאת מחשמלת

למעלה