הופעות

Rudess

New member
הופעה ביום שבת הקרוב

להקת פרי הדמיון תופיע ביום שבת הקרוב במועדון הבארבי בכפר סבא, 28.6.03, בשעה 22:00 נשמח מאד לראותכם!!!

Disposable Hero

New member
הופעה של אינפקציה, מישהו יודע!?

אני רושם את זה פה כי אני כבר ממש מיואש... הפורום שלהם בהייד פארק די מת, בטח יש פה אנשים שיש להם יותר מידע ממני.

האם מישהו מעוניין להמליץ?

קבעתי עם החבר'ה לקפוץ ביולי לאמסטרדם לסופ"ש. האם למישהו יש המלצות על הופעות שכדאי לראות? לפי זה אולי אכוון את התאריך. רוב תודות.

shlichey

New member
ה ה ו פ ע ה ! ! !

הלילה, 26/06, בבארבי כפ"ס בשעה 22:00 - השליחים מצדיעים לגדולים: DEEP PURPLE, LED ZEPPELIN, URIAH HEEP!!!! אחרי פגרה של כמעט שנה וחצי של המופע המצויין הזה, הוא חוזר ובגדול!!!!!! נתראה שם, פתיחת קופות 21:30. הנחות ניתן למצוא באתר של בארבי www.barby.co.il .

Holdsworth

New member
מחווה לחומה של פינק פלויד!!!

יום שבת קיבוץ מענית יועלה מופע של כל השירים מהאלבום. כניסה חופשית,אני אעדכן בקשר לשעה. בואו בהמוניכם!!!

Rudess

New member
אל תתייאש

יהיו לאינפקציה עוד הופעות העיקר שיש בעוד שבועיים ערב מחווה לדרים ת'יאטר!!! 10.7.03, שעה 22:00 הייניקן הבימה קלאב

HelterSkelter1

New member
תבדוק פה:

www.pollstar.com ובאתרים הרשמיים של הלהקות האהובות עליך, בדרך כלל יש בהם תאריכי הופעות. בהצלחה

אולי עוד קצת מידע?

מיהם השליחים? הרכב? אתר? איזו תקופה של סגול כהה הם מחדשים?

orbiti

New member
ממה שאני יודע

השליחים הם שליחי הבלוז - להקה שמבצעת באופן קבוע קאברים ללהקות מפורסמות משנות ה70 ובשנה האחרונה, פחות או יותר, הלהקה מעלה הרבה מופעי קאברים לפינק פלויד. הייתי לפני כשנה וחצי בהופעת מחווה שלמה לדיפ פרפל. ממה שאני זוכר בוצעו מספר מפתיע של שירים מהסלף טייטלד של הלהקה: המופע נפתח עם the painter, ובוצעו בהמשך גם ללניה ואפריל (ללא החלק התזמורתי באמצע... במקומו פשוט הקלידן אילתר יצירות קלאסיות של תלמידי פסנתר שנה א'...). מעבר לכך היו הרבה מאד שירים מהתקופה הכבדה והמפורסמת של הלהקה (אין רוק עד מאשין הד), כמה שירים מהתקופה המאוחרת יותר, שאותה אני פחות אוהב (ברן, פרפקט סטריינג'רס וכו') וגם שירים של להקת ריינבו - ההרכב המאוחר יותר של ריצ'י בלקמור.

shlichey

New member
שליחי הבלוז הם...

שליחי הבלוז זו להקה שפעילה כבר כמעט 9 שנים בארץ. הלהקה מתמחה בגרסאות כיסוי ללהיטי הרוק הקלאסי הגדולים של פעם. בשנתיים האחרונות התמקדה הלהקה בערבי מחווה לגדולים של שנות ה- 60'-70' (PURPLE, ZEPPELIN, URAIAH HEEP, PINK FLOYD, THE DOORS...). חברי הלהקה הם: דני שושן ("צ'רצ'ילים") - שירה צ'לי סיגלסקי - גיטרות ושירה ניב חובב - קלידים, HAMMOND ושירה גולן זוסקוביץ' (עברי לידר) - בס שאול אליהו - תופים ברשימת השירים תוכל למצוא את: BURN, SOLDIER OF FORTUNE, FIREBALL, SPACE TRUCKIN, MAYBE I'M A LEO ועוד... ערב מומלץ בהחלט! כתובתינו באינטרנט: www.bluesmsgr.listen.to

flowr..

New member
רגע.

שליחי-הבלוז זו לא במקרה הלהקה של חמי רודנר? דרך-אגב, אם אני כבר כאן, מישהו יודע איפה אפשר למצוא שירים של בורדל? הם הופיעו לפני חודש בערך עם פרי-הדמיון והארנב הלבן בבארבי. למרות שאני בספק אם מישהו כאן היה שם בהתחשב במספר המאוד מצומצם של אנשים שנכח בהופעה.

שליחי הבלוז ליווי את חמי רודנר

ואף הקליטו איתו אלבום. אבל הם לא הלהקה שלו. היו הם קיימים לפני, וקיימים הם גם אחרי. ואם בשירים של בורדל חפצך, אז אין בעיה! פשוט תקנה כמה אלבומים של קינג קרימזון, תמוז, אריק קלפטון, The Who, ויש לך את כל השירים של בורדל, בביצוע להקות אחרות. או בלינק הבא

flowr..

New member
למה?

כשאני הייתי בהופעה שלהם הם ביצעו חומר מקורי, ולא רע גם. כרגע שמתי לב לניק שלך. מסתבר שאתה הסולן של סולסטיס. סולסטיס עושה בעיקר גרסאות-כיסוי לרדיוהד, לא? אז מה, בעצם, ההתלוננות על גרסאות-כיסוי של להקות אחרות..? (למרות שלא נתקלתי בכאלו אצל בורדל באותה הופעה).

Disposable Hero

New member
ובקשר לזה, באמת הולך להיות צפוף?

אני שואל אם להזמין כרטיסים או לא... לכמה אנשים אתם מצפים?

Rudess

New member
כן תזמין

כי הולכים להיות 250-300 איש וכל מי שמזמין מקום עד ה- 30.6 משתתף בהגרלה של 5 כניסות חינם !!! אז כדאי מאד להזמין מקומות כבר עכשיו 054-705992

Rudess

New member
ערב מחווה לדרים ת'יאטר

ערב מחווה ללהקת הפרוג מטאל הגדולה מכולן יערך ביום חמישי 10.7.03 בהייניקן הבימה תל אביב בשעה 22:00 בתוכנית הערב: הופעה מלאה של להקת אנטרופיה שתבצע 7 קאברים של דרים ת'יאטר וחומר מקורי שלה. הקרנות די וי די ווידאו של דברים נדירים, תקלוט של קטעים נדירים בלבד, ועוד בונוסים והפתעות. כדאי להזמין מקומות מראש עד ה- 30.6, כי כל מי שמזמין עד תאריך זה ישתתף בהגרלת ענק שאנו נערוך בערב בה 5 אנשים יקבלו כניסה חינם (כלומר את כספם בחזרה) ועוד 5 אנשים יזכו בבוטלגים נדירים של הלהקה. הערב יימשך עד השעות הקטנות של הבוקר. ניתן להזמין מקומות דרך האתר של הערב, וגם בטלפון : 054-705992 מהרו והבטיחו את מקומכם בערב הנפלא הזה, לא נשארו עוד הרבה מקומות פנויים . שלכם באהבה

Rudess

New member
חשוב לציין

שבערב מחווה לדרים ת'יאטר יוקם דוכן ענק של רייבן מיוזיק שיכלול הרבה דיסקים של פרוגרסיב מטאל במחירים טובים.

אוף.... למה אני בן 13???

אני שרוף עליהם (למרות שאפילו פעם אחת לא שמעתי את change of seasons בשלמותו..) אבל אני קטן מדי!!! וגם אם היה לי כסף וכוח, ההורים שלי מן הסתם לא היו מרשים לי.... פ-א-ק

למעלה