הופעה

iliG

New member
טיפ פצפון

לי בבית יש אינטרנט איטי ולפעמים איטי מאוד , לפני שאני רץ להוריד מוסיקה אני מעוניין לדעת מה אני מוריד . אז קודם כל ברוכים הבאים לפורום , אני בטוח שכולם פה מקווים שתשארו ולא רק כדי לפרסם הופעות , ואם זה חשוב לכם אז תספרו קצת מי אתם ומה אתם מנגנים (תעשו לי חשק להוריד את המוסיקה שלכם). (ובפעם הבאה תשתדלו להוסיף קישור להודעה ולא רק על ההזמנה) בהצלחה :)

iliG

New member
קמצוץ של טיפ

גם אם היה לי אינטרנט מהיר לא הייתי ממהר להוריד דברים שאני לא יודע מהם ......יש ברשימה עוד הרבה דברים שאני מכיר וצריך להוריד ..... טיפ : החלזון מן השפן !!!!

GUIDANCE

New member
טיפטיפון

אם היה לך ADSL היית מסיים כבר מזמן להוריד כל מה שרצית ועוד היה נשאר לך עודף... ואז היית מתפנה להורדת שירים שאתה לא מכיר רק בגלל שזה לוקח בדיוק חצי דקה... (הכל היפוטטי כמובן) *לך אל הנמלה עצל, ראה דרכיה ומעכיה*

iliG

New member
טיפ-אני אמבר טיאסן !!!!!!!!

ננסה להיות פרודוקטיביים , אחרי הנאום היפה שלך , כבר הורדת את השירים של הלהקה הזאת ? טיפ :"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך מי אתה"

GUIDANCE

New member
גברת טיפ-תחי, זה אני

עם שגיאות הכתיב... אם הלינק שלהם היה עובד או אם היה קל למצוא אותם בניבכי הEMPTY3.COM הזה אז אולי... בנתיים לא. טיפ: "שים טיפה לב לטפטפת... יכול להיות שהיא מטפטפת"

iliG

New member
טיפ-ת מזל

נו , אז יש לך אינטרנט מהיר וגם אתה לא הורדת ........... טיפ : "for those about to rock - we salute you"

GUIDANCE

New member
גיר טיפ-טרוניק

אם היה לינק שעובד כבר הייתי מספיק להוריד, לשמוע, למחוק, להוריד את שר הטבעות 2 באיכות DVD (ולא הDVD שלך NO OFFENCE
), למחוק אותו, להוריד ולמחוק, להוריד ולמחוק... עד עצם היום הזה והעיקר.... מהר! :-} טיפ: "FRANKLY MY DEAR.. I DONT GIVE A DAMN)

למעלה