הוחלף הסקר!

../images/Emo45.gifהצבעתי.הסקר הזה עוד טרי יחסית../images/Emo207.gifפתיחת.

נסיון לפתיחת דיון: שמתי לב שאני הייתי היחיד(הראשון) שענה את התשובה האחרונה:אף אחד (אצלי זה אחת,כן?) לא תירצה להיתחתן איתי (ככה אני חושב כיום) . מה אתם אומרים ? תהיות , טענות , וכו' (ואני לוקח בחשבון גם שאף אחד לא יגיב לזה,מניסיון של שנים בתפוז) אפשר גם לדון על מצב משפחתי .

שמנו את האופציה הזו

יותר כאופציה הומוריסטית. אני חושבת שזה חבל, חוסר הבטחון הזה. אנשים צריכים ללמוד להאמין יותר בעצמם.

אה , הומור . טוב .

אבל ההצבעה שלי , נובעת , מניסיון . אבל אי אפשר לדעת מה יקרה . יכול להיות יותר טוב .

תראה

גם אם הצבעת בצורה לא הומוריסטית זה בסדר. ניסיון - זה קצת חבל. אני חושבת שהרבה יותר קשה לאנשים למצוא בן או בת זוג כשהם לא מאמינים בעצמם. לא?

אני מאמין בעצמי. מאוד .

אבל עניתי על סמך ניסיון העבר . אה , רשמת , שזה חבל .
ויש משהו בדברייך , במישור מסויים זה תלוי בי . אם אני אגיד לעצמי , לא יקרה עם זה כלום , באמת לא יקרה . ואם אני אגיד שכן יקרה , אז כן יקרה .. אבל זה גם תלוי באחר . בין אופטימיות קוסמית , לבין פסימיות דיכאונית .

gloom

New member
כאילו מישהו ירצה להתחתן איתך../images/Emo66.gif

.... (^^) אהבתי את האופציה- לשמור, מה אני מצה? ח"ח

Tinkit16

New member
אני בטוחה

שיש אחת כזאת.. אין לי מושג אם אתה בן 15 20 30 40 50 או יותר, אבל לכל אחד ואחת לדעתי מחכה מישהו/י. אחות של חברה שלי שהיא בת 34, לפני שבועיים התחתנה ששלוש שנים לפני זה הייתה בטוחה שהיא תשאר רווקה לכל החיים
.

יש לי גם סיפור אופטימי+הסבר נוסף לבריחה שלי.

דודה שלי התחתנה בסוף אפריל, השנה , ותיהיה בת 50 בדצמבר,אחרי שהיא כבר בזוגיות עשר שנים,ואף הולידה 2 ילדים. אני פעם כתבתי בצחוק בקומונה שלי (שרעיון הקומונה מבוסס על רעיון מגיל 4) שאני אתחתן ב2030 , ואף היתלוצצתי על זה באיזה מפגש תפוזי בעזריאלי , אבל המחשבה על התשובה שלי בסקר , נולדה גם על בסיס תיאוריה , שניזכרתי בה גם לפני חצי שנה בצ'אט , שפגשתי מישהי שחייתה בזוגיות , אבל לא מאמינה ברעיון של להיתחתן , והרעיון הזה , "ללא התחלה וללא סוף " - כניראה ראיתי\שמעתי אותו , פעם ראשונה , בסרט משנת 1994 , 4 חתונות ולוויה אחת , שיו גרנט ואנדי מקדואל , מחליטים לא להיתחתן אף פעם , כדי שגם לא יהיה סוף לאהבה
.

OoמיכלoO

New member
גם אני הצבעתי ככה!

אבל תכלס זה אצלי גם שילוב של התשובה הלפני אחרונה.... מסקנה: אני אמות בתולה זקנה

Tinkit16

New member
בתכלס../images/Emo35.gif אני לא מאמינה.

מצד שני, אני לא מאמינה גם לשכב לפני שנהיה מעל שנה ביחד. אפשר לעשות הרבה חוץ מלשכב בזוגיות
אבל לא, אני לא מאמינה מאידך שצריך לחכות עד החתונה... :)

-מנסה לפתח דיון-

לשמור את עצמי לחתונה, מבחינתי, נראה לי די מציק.
מילא אנשים דתיים, שמחוייבים לשמור על הבתולים עד החתונה.. אז אני מבינה. אבל אנשים חילונים..?
ומי קבע שחתונה מעידה בהכרח על אהבה? לא הייתי מקיימת יחסים שהם לא מאהבה, כי אני לא טיפוס כזה. אבל לא צריך להגזים ולהתנזר עד החתונה. דבר ראשון, כי בכל זאת, אנחנו בני אדם עם יצרים והורמונים. וכשהם מתלהטים, מה לעשות, לפעמים קשה להתאפק.
דבר שני, אני חושבת שלעשות את זה רק עם פרטנר אחד כל החיים זה לא מספיק.. צריך לראות עוד, ללמוד, וואטאבר.. גיוון, במילה אחרת. חוצמזה, סקס זה דבר טבעי. ברור שילדים בני 14 לא צריכים לשכב, כמו שקורה היום לצערינו. אבל מי שבוגר מספיק, ומרגיש שהוא מוכן לזה באמת - למה לו לחכות עד לחתונה? [אני בטוחה שאני לא צריכה לחפור עוד כדי להסביר את העמדה שלי
]

למעלה