הודעת מערכת

../images/Emo124.gifהודעת מערכת

בחיים לא חשבתי שאני אצטרך לכתוב פה, בפורום הזה, הודעת מערכת. הודעות מערכת זה לאנשים שלא יודעים את החוקים בתפוז. שהם.. פשוט.. פה בגלל ש.. "כולם פה, אז גם אני.". ולא כי כיף להם להיות פה. אז.. אני מקווה שאני לא אצטרך לפתוח ת'הודעה הזאת שוב. אזהרות בפומבי כי פעם באה לא יהיו אזהות, תהיה רשימה ארוחה של אנשים שנחסמו. שירן, ניקיטה, ילדה, אני רצינית איתך. את כל הזמן משתמשת ב"ת'הומו" ו"סתום" וכל מיני דברים שכבר אמרתי אלפי פעמים ש-לא! אסור! נשבעת לך, פעם באה אני פשוט.. אחסום אותך. דניאל-גוש-טימטומת-מחק-ת'הודעה- כבר חשבתי על נוסח לסיבת הגבלה "גוש טימטומת חסם אותך מהפורום מסיבה זו או אחרת". תודה לאופיר על העזרה. תיזהר|אזהרה|. ו.. מה עוד? אה, כן, חן. זאתי עם הדם שלי. אני בדילמה גדולה מאוד. כי האליק הזה, לא נמצא בפורום הזה בשביל לקרוא את הברכות היפות שהיא הביאה עליו. נתייעץ עם הבוסים הגדולים ואחר כך נראה. שקט בינתיים. וגיא, דניאל, וקרוסלה מעופפת ואנונימית- אסור לדבר על הורדות בפורומים של תפוז. תפנימו. תודה על תשומת לבכם, ~צומי~

NiKi†a

New member
טוב, תחסמי אותי.

הייתי מסכימה עם דניאל, אבל אז הייתן צועקות עלי או משו. תעשי מה שבראש שלך. פשוט תמחקי את ההודעות, אז לא צריכה לחסום אותי בגלל זה, בכל פורום מקללים, אבל זה לא אומר שצריך לחסום אנשים. ולא הבנתי את הקטע של הטימטומת או משהו כזה..אנא הסבירו לי.

מה חכם בזה שאני כל הזמן אמחק

הודעות? למה אני צריכה לרוץ אחריכם ולמחוק הודעות כל הזמן? שירן, את מנהלת. את דיי צריכה להבין דברים כאלה
פעם ראשונה זה אזהרה שניה זה חסימה עם הגבלת זמן שלישית זה חסימה ל.. עוד הגבלת זמן אבל ארוכה יותר רביעית אני חושבת שזה מהפורומים בכלל..
או שזה חמישית. או שמהפורומים בכלל זה אם יש איומים. לא זוכרת כבר. אבל אני, בניגוד למנהלים אחרים, אחליט אם פה יקללו או לא. ואני מחליטה שלא. אפרת ונטע יסכימו איתי. ועל ההודעה של חן אני עדיין עובדת (את יכולה להיכנס לאהמ אהמ ולהביע את דעתך שם)

תשמע איש חסוי, ככה אנחנו עובדים

בתפוז. אם יש לך טענות, אל תעביר אותן אלי. תעביר אותן ב"תפוז משוב".

Tapuhi

New member
דניאל.. משמע- אני? ../images/Emo12.gif

זאת עם החצאית טו טו הורודה?!

למעלה