הודעות!

Nimst

New member
לוח אירועים!

הוספתי לוח אירועים לפורום, כרגע יש בו שני אירועים (תאריך השידור של Trial by Jury והיומולדת שלי:)) תרגישו חופשיים להוסיף את ימי ההולדת שלכם, וכל אירוע אחר שנראה לכם רלוונטי.. -סתיו.

Nimst

New member
שאלות נפוצות!

הוספה הקטגוריה "שאלות נפוצות" לסרגל הפורום. הרגישו חופשיים/ות לשוטט, להעיר ולהוסיף.

Nimst

New member
../images/Emo41.gifנפתחו הגלריות!

לכו להציץ ולהוסיף תמונות. אם אתם רוצים גלריות אישיות לשחקנים שלא נתתי להם עדיין גלריה, תכתבו ואני אפתח ברצון. כמו כן, אם יש רעיונות לעוד קטגוריות, אני גם אשמח.

painapple

New member
../images/Emo2.gifסתיו!! את מנהלת!

(אז אני קצת באיחור, אז מה..) מזל טוב!!
ובהצלחה .))

Nimst

New member
../images/Emo124.gifמאמרים!

הוספתי את הכתבה מ"רייטינג" על חוק וסדר שהעלתה לנו רחלי (הנדריסקית). הכתבה פותחת באופן רשמי את קטגוריית המאמרים שלנו. אני מקווה שתמלאו אותה מהר

Nimst

New member
מומלצים + מחברי הקהילה

עמוס (garsia) הוספתי את הודעתך המנומקת היטב בנוגע ל"חוק וסדר" (בשרשור הסקר) להודעות המומלצות. ניתן לראות את ההמלצה בעמוד הראשי.
בעמוד הראשי למטה יש גם מסגרת של "חברי הקהילה". נכון לעכשיו נמצאת שם "הנריקסית". אני אשתדל לעדכן כל יום, אז תציצו מדי פעם לבדוק, אולי אתם שם
(כדי שאוכל להוסיף אתכם אתם צריכים פרופיל עם תמונה, קחו בחשבון)

Nimst

New member
מקסי (OptialIusion)

יום הולדתך התווסף ללוח האירועים:)
מזל טוב לפני שלושה ימים (איך הייתה המסיבה? צר לי שלא יכולתי להגיע..) ו
מזל טוב גם ליאיר (yauli747) על היומולדת שהייתה ביום ראשון (גם שלך התווסף ללוח האירועים, אבל הוא כבר מתייחס לזה של שנה הבאה..)

Nimst

New member
OpticalIlusion, סליחה:)

(הנה ההזדמנות שלך לתקן לי את האנגלית..)

OpticalIllusion

New member
חח יאפ ...

חיכיתי יובלים לעשות זאת ...
הייתה לי מסיבה מעולה. 18 זה תאריך גדול אז עשיתי אירוע גדול - הזמנתי הרבה אנשים (כמעט כל האנשים שהזמנתי , בסביבות ה 20 ומשהו, הגיעו!) . הייתה שתייה, מוזיקה טובה, המון רגעים מצחיקים וזהו .. בעיקר כיף ... הכל זכור לי - למרות שהייתי קצת שתוי ...
אבל מותר לי

Nimst

New member
כן, מותר לך../images/Emo13.gif

אבל האם זה הפריע לך קודם?:) אני שמחה לשמוע שנהנית (ואני בטוחה שכבר פתחת הודעת חוויות ב"שמיניסטים"). מזל טוב, מקסי!

Nimst

New member
הנדריקסית, יום הולדתך

התווסף ללוח האירועים:) יהיה נחמד להוסיף לכינוי גם את שמך האמיתי, אבל כמובן שאת לא חייבת:)

למעלה