העדי של עדי
New member
../images/Emo124.gif הודעה חשובה..
טוב, דיברתי הרגע עם המפיקה של מאיר ומסתבר שאחרי בירורים אין אופציה לשים לינק לפורום מהאתר הרשמי כי הם הקימו פורום חדש כבר והיא לא ידעה.. לאור העובדה זו, אנחנו כבר לא פורום רשמי ובקרוב גם לא נהיה פורום בכלל כי יהיה פורום אחר בתוך האתר הרשמי ואנחנו נהיה מיותרים לחלוטין..
ולא, הוא לא הולך להיות תחת הניהול שלי, אני פורשת בלית ברירה..
בכל אופן, אי מניחה שזו הפעם האחרונה
, אז התפקדו: שם: תאריך לידה: מסנג'ר/ אייסי/ מייל: מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו: האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: משהו שעשה לך את החודש: משהו/מישהו שהרס לך את החודש: משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: סכמ/י במילה אחת (אני מרשה גם משפט ) את החודש שעבר עלייך: איפה אתם עושים את ליל הסדר? מה הדבר הכי טוב לדעתכם בחג הזה? מה הכי גרוע? מה התוכניות שלכם לחג עצמו? והכי חשוב: מה אתם כבדים? אחד באפריל היום
צאו מהסרט, יש פורום והכל תקין.. חהחה
חג שמח וכשר שיהיה לכולם
טוב, דיברתי הרגע עם המפיקה של מאיר ומסתבר שאחרי בירורים אין אופציה לשים לינק לפורום מהאתר הרשמי כי הם הקימו פורום חדש כבר והיא לא ידעה.. לאור העובדה זו, אנחנו כבר לא פורום רשמי ובקרוב גם לא נהיה פורום בכלל כי יהיה פורום אחר בתוך האתר הרשמי ואנחנו נהיה מיותרים לחלוטין..