הודעה חשובה..

../images/Emo124.gif הודעה חשובה..

טוב, דיברתי הרגע עם המפיקה של מאיר ומסתבר שאחרי בירורים אין אופציה לשים לינק לפורום מהאתר הרשמי כי הם הקימו פורום חדש כבר והיא לא ידעה.. לאור העובדה זו, אנחנו כבר לא פורום רשמי ובקרוב גם לא נהיה פורום בכלל כי יהיה פורום אחר בתוך האתר הרשמי ואנחנו נהיה מיותרים לחלוטין..
ולא, הוא לא הולך להיות תחת הניהול שלי, אני פורשת בלית ברירה..
בכל אופן, אי מניחה שזו הפעם האחרונה
, אז התפקדו: שם: תאריך לידה: מסנג'ר/ אייסי/ מייל: מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו: האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: משהו שעשה לך את החודש: משהו/מישהו שהרס לך את החודש: משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: סכמ/י במילה אחת (אני מרשה גם משפט ) את החודש שעבר עלייך: איפה אתם עושים את ליל הסדר? מה הדבר הכי טוב לדעתכם בחג הזה? מה הכי גרוע? מה התוכניות שלכם לחג עצמו? והכי חשוב: מה אתם כבדים? אחד באפריל היום
צאו מהסרט, יש פורום והכל תקין.. חהחה
חג שמח וכשר שיהיה לכולם

BecKiY

New member
../images/Emo10.gif

חחחחח האמוטיקון בנושא היה כדי לא להרוס למי שעוד לא קרא את ההודעה לפניי..... בואנה אז אני בנאדם מתחשב למרות הכל
. למרות שידעתי על היום, עוררתי בי ספקות.....
סחטיין עלייך. שם: בקי. תאריך לידה: 11/8/89 מסנג'ר/ אייסי/ מייל: [email protected]. מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: אחת ויחידה ומזמןןןןןןןןן. ממש מזמןןןןן. באמת מזמןןןןןן. אהעהע המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו: "תחתום לאימא שלי פה, פה ופה"
האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: "לב סדוק". אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: אממ ... אביתר, אהוד... אביב גפן. בעצם לא, אני קצת שונאת אותו, פשוט השירים שלו טובים. אה, וגוון סטפאני שמשום מה נדבקתי על השירים שלה החודש. משהו שעשה לך את החודש: היו כמה דברים, אבל הכי זה שסיימתי כמה דברים שרציתי לסיים מזמן ושהתחלתי כמה דברים שרציתי להתחיל מזמן
משהו/מישהו שהרס לך את החודש: הלחץץץ שדיי הרס לי את הבריאות. משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: שהחופש לא יסתיים
סכמ/י במילה אחת (אני מרשה גם משפט ) את החודש שעבר עלייך: היה רע וטוב שהיה. איפה אתם עושים את ליל הסדר? בבית
מה הדבר הכי טוב לדעתכם בחג הזה? החופש! מה הכי גרוע? המצות
מה התוכניות שלכם לחג עצמו? ללמוד
ולבלות
. חג שמייייייייח.

TEENAGER1

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

דייי את הרבה יותר משכנעת ממני
השקעת יאללה שם: מיכל תאריך לידה: י"ח סיון 11.6 מסנג'ר/ אייסי/ מייל: למי שצריך יש
מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: 2 המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו: חג שמח!
האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: וואי לא שמעתי אותו בכלל
האמת שבקושי יצא לי לשמוע מוזיקה, בכלליות. אז אני אשאיר את זה ריק אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: אהוד, כי הדיסק המשולש שלו העביר לי המון שעות קשות של ניקיונות וסידורים
משהו שעשה לך את החודש: הו וואו. נתחיל בשבת שאירגנו שהייתה מ-ע-ו-ל-ה (זה נראה כ"כ מזמן!), הופעה מדהימה של אביתר, שפתאום באמצע החיים היה שלג
, והכי הכי בעולם - המסע, שהיה פשוט.. בלתי ניתן לתיאור. משהו/מישהו שהרס לך את החודש: הבלאגנים עם פולין. משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש:
סכמ/י במילה אחת (אני מרשה גם משפט ) את החודש שעבר עלייך: עמוס, במובן הטוב של המילה (אני חושבת). איפה אתם עושים את ליל הסדר? לראשונה בחיי בערך, אצל דודים! מה הדבר הכי טוב לדעתכם בחג הזה? שיש הזדמנות קצת לנקות. אני לא מאמינה שאני אומרת את זה
אבל באמת היה לי כיף לסדר את החדר השנה, למצוא כל מיני דברים וגם לאוורר קצת ועכשיו הוא נורא מסודר. זה לא יישאר ככה הרבה זמן אבל לא נורא
מה הכי גרוע? הניקיונות האחרים.. חוץ מהחדר שלי הכל היה די סיוט. וגם שאין מה לאכול.. מה התוכניות שלכם לחג עצמו? האמת שאין.. גם אין כ"כ זמן לעשות משהו.. אבל אני צריכה לדבר עם כמה אנשים ונראה. "סדר פסח זה תמיד כשיש אביב בחוץ..."
(למרות שפה כרגע די חורף..) חג שמח לכולם!!

לי יש את המסנג'ר שלך

השאלה האמיתית היא אם לך יש אותו..
ואגב "סדר פסח זה תמיד כשיש בחוץ אביב" אם כבר לצוטט, אז לצוטט נכון
איימי
!

TEENAGER1

New member
../images/Emo6.gif יש בזה משהו (בשני הדברים שאמרת)

(ייאמר לזכותי שלא שמעתי את השיר הזה הרבה פעמים
)

זה לא משהו שיכול להאמר לזכותך ../images/Emo12.gif

אין לך את "לב סדוק" ואת טוענת שזה לזכותך??? מאמי, בוקר טוב.. זו לחלוטין נקודה רעה!
קני אותו כבר!

טוב אז בפעם האחרונה.. ../images/Emo4.gif

נו מה? עוד לא 24:00
שם: עדי תאריך לידה: 9.1 מסנג'ר/ אייסי/ מייל: יש בכרטיס האישי מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: לא מדברים על זה
המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו: חג שמח.. ו..נפגש בקרוב בע"ה
האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: האקוסטי (מצב רוח "מרומם" משהו.. גם על זה לא מדברים..) אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: דני רובס, בגלל "קטע מסוכן" שלו. והגשש החיוור בגלל ש..
וכו' וכו' אבל אני אשתוק שלא תפתחו קונספירציות תשלומים
משהו שעשה לך את החודש: הממ.. כמה שיחות שהיו לי
משהו/מישהו שהרס לך את החודש: סיבוכים עם בילי ועם עצמי
משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: ... סכמ/י במילה אחת (אני מרשה גם משפט ) את החודש שעבר עלייך: "מבולבלת, לא נרגעת"..
איפה אתם עושים את ליל הסדר? בקיבוץ מעיין צבי מה הדבר הכי טוב לדעתכם בחג הזה? המימונה
מה הכי גרוע? ששבוע לפני המימונה אין מה לאכול
מה התוכניות שלכם לחג עצמו? ללמוד בעיקר..

יוסי360

New member
כמעט האמנתי לך....../images/Emo13.gif

קדימה "רבוטה"..... שם- יוסי מייל- [email protected] מספר הופעות שההיתי בהם- לא זוכר..הרבה. המשפט שההיתי רוצה להגיד למאיר עכשיו- " יש לך סיגריה....שכחתי לקנות.." האלבום של מאיר ששמעתי הכי הרבה החודש- "האקוסטי" אמן אחר שבא לי לפרגן לו החודש- אהוד בנאי משהו שעשה לי את החודש- שהכרתי המון אנשים חדשים בחיי משהו שהרס לי את החודש- ביטול המפגש פורום עם מוש בן ארי ודחייתו למועד מאוחר יותר..(אלוהים יודע מתי..) משהו שאני מחכה שיקרה החודש- למצוא אוטו חדש..... לסכם במילה אחת את החודש שעבר עלי- שלא תמיד המצוי הוא הרצוי...... איפה אני עושה את ליל הסדר- אצל ההורים במוצקין. מה הדבר הכי טוב בחג הזה- החופש שקיבלתי מהעבודה... מה הכי גרוע בחג הזה- העצירות מהמצות...
מה התוכניות שלי בחג- בטח איזה פסטיבל (בםבמלה?) טיולים,ולבקר חברים. חג שמח וכשר לכל חברי הפורום.
תהיו טובים והמון אהבה.

בא לי ל...אותך../images/Emo156.gif

מזלך שפתאום אמרתי שכדאי לבדוק את התאריך.....ומזלך שראיתי שזה 1 באפריל....אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי לפורום ככה מקבלים אותי בהודעות מ פ ח י ד ו תתתתתתתתתתתתתת??????

אם אני מוצאת זמן

בין בחינות, ועדות, עריכת עיתונים, עבודה ולימודים, גם את יכולה!
אולי לא כמוני, אבל איך שלא יהיה.. את באה לזאפה?

למעלה