הודעה חשובה היכונו, היכונו: נצפה קרמבו במחוזותינו!
D dana2909 New member 21/9/05 #1 ../images/Emo124.gif הודעה חשובה היכונו, היכונו: נצפה קרמבו במחוזותינו!
S shellyland New member 25/9/05 #19 מבפנים. חוצים אותו, אוכלים את המבפנים כמו גלידה כזה עם הלשון, ואז את הציפוי ואז את הביסקוויט.
D dana2909 New member 25/9/05 #20 מה פתאום מהביסקוויט המגעיל נפטרים ראשון, ואז את הבפנים כמו גלידה (כמו שאמרת..) ובסוף, את ההכי טעים - השוקולד..
מה פתאום מהביסקוויט המגעיל נפטרים ראשון, ואז את הבפנים כמו גלידה (כמו שאמרת..) ובסוף, את ההכי טעים - השוקולד..
מ מאי יולי New member 22/9/05 #4 ואני שמעתי את בעל הסופר שלנו צועק על השותף שלו: "אבל מה אני צריך עכשיו קרמבו? למה הזמנת כל כך הרבה? יש בחוץ 30 מעלות!".
ואני שמעתי את בעל הסופר שלנו צועק על השותף שלו: "אבל מה אני צריך עכשיו קרמבו? למה הזמנת כל כך הרבה? יש בחוץ 30 מעלות!".
H Hadas B New member 23/9/05 #12 איפה הסופר? אני מבטיחה להתנדב לעזרת בעל החנות.... בעצם אם משלמים זה לא התנדבות. עכשיו בגללכם בא לי קרמבו!
איפה הסופר? אני מבטיחה להתנדב לעזרת בעל החנות.... בעצם אם משלמים זה לא התנדבות. עכשיו בגללכם בא לי קרמבו!