הודעה חשובה.

../images/Emo124.gif הודעה חשובה.

היי חבר'ה, מה קורה? אני רוצה לבקש ממי שיכול להיות מחר בצ'אט בשעה 22:00 שיגיע. (הפעם גם אני אהיה שם.
)

shipper heart

New member
אמממממ....אופס חחח

סורי סוז לויכולה... אני אהיה בהופעה של ברי בשעה הזאת

הא?? הולכת להופעה של ברי??????

כיף לך... ...כולנו עבדים של מישו ...אפילו שיש לנו כזה כאילו...פותחים פה גדול ומחכים למנה הבאאאאאה....... חחחחחחחח שמעתי את הדיסק לפני כמה דקות באוטו...חחח...
ואררררג לא את לא גיל...מה הלאה???????

shipper heart

New member
חח אני יודעת שכיף לי ../images/Emo9.gif

חח אני ושיר בונות על זה עוד מיולי חח... זה מחר ב2100 בצלתה... *צל תמר חח* *שמעתי את הדיסקים של ההופעה החיה עכשיו במחשב חח* אמממ תבדקי שתר באה חחח סורי סוז

לתר אני לא דואגת..היא אפעם לא מאכזב

ת.... אבל מה אני אגיד לכם.. אם אתם מעדיפים יום ראשון וככה אני אדע בטוח שכולכם תגיעו אז אני אתאפק ואחכה ליום ראשון.... אז נו , תחליטו

חס וחלילה! דיברתי ספציפית על תרי...

ממש לא קשור אליך.. פשוט תרי לא מאכזבת אפעם באופן כללי בכל מה שקשור לפורום... לא קשור לאפחד אחר....בטח לא עשיתי השוואות וגלו'ש...
הרי את מאז ולתמיד
שכחת? אז מה ? נו אתם רוצים יום ראשון או מה?<

vitamin P

New member
שמענו עליכם!!!

אני רציתי לכתוב הודעת צאט בסגנון אתמול אבל פחדתי לפתוח תמיד אנחנו אומרים כן כן באים לצאט בלה בלה בלה ומי לא בא???? אתם

Dark Storm

New member
סורי, יום ראשון אני כנראה אהיה.

אני עובד עד 21:00 ביום ראשון, אבל אל תשימו לב אם אני ארדה כי אחרי שאני מסיים משמרת לילה של שבת ביום ראשון ב 7 בבוקר אני עוד נוסע לעשות סידורים וחוזר ב 15:00 למשמרת צהרים עד 21:00 ככה שאני לא ממש אשן

אם תרדה? אין בעיה, אני לא אתן לך

להרדה. אז יום ראשון? 22:00? נו אנשים תתחילו לאשר כדי שאני אדע מה לעשות. אז ככה: שינוי קל:
יום ראשון בשעה 22:00 כולם בצאט , יש לי משהו חשוב לומר. על כולכם להיות נוכחים. |פרח\ תשרשרו הודעות אישורים מי שיכול ולא נראה לו שהוא עסוק באותו היום בשעה ההיא.

אני כבר הצבעתי ל13 באותו היום טל!

אני מריחה פה מניפולציה? נתת לנו להצביע בכוונה לסדרה אחרת??? השאלה היא אם אותו בן אדם יכול להצביע כמה פעמים...כי אם לא שמת לב הם מבקשים שתכניס להם שם את מס' ת.ז..... ו... אוףףףףףף זה כ"כ מרגיז שנתנו את הקול שלנו למישהו אחר! אני מקווה שאפשר להצביע פעמיים!

למעלה