הודעה חשובה

karoleking

New member
../images/Emo124.gif הודעה חשובה

יש בפייסבוק "מתחזה" שקורא לעצמו שלומי שבת ומדבר בשמו וכותב ומגיב בשמו. חלקכם אף מגיבים לו ומשתפים פעולה איתו. משיחה קצרה עם שלומי ועבודת בילוש של נועה,הבנו שאין לאיש הזה שום קשר לשלומי ואף שלומי די מתעצבן מזה. דבר ראשון, תפסיקו לענות לו. דבר שני, מאלצים אותו להוריד את השם הזה. מותר לו לעשות דף של שלומי, אבל לא לכתוב כאילו זה שלומי מדבר. נועה ואני כבר התחלנו. לא נרפה עד שיחליף את סגנון הדף שלו. בתודה, מנהלת הפורום

נועה גו

New member
אם הוא אוהב את שלומי שבת,שיצטרף לפה,

או לדף מעריצים שלו.אבל הוא לקח את זה לרמה כזו שהוא כותב בעד מי שלומי במונדיאל,ושואל אנשים מה דעתם על השירים החדשים כאילו הוא איזה ילדון.וכנראה הוא באמת ילדון. אנחנו כבר נמצא מי זה לאט לאט ואני אגרום לו להתחרט
,אבל בחיייאת אל תשתפו איתו פעולה כי זה רק נותן לו מוטיבציה. בסוף הוא גם יוציא שיר

נועה גו

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

אני מחכה אולי שלומי שבת מהפייסבוק יחזור מהופעה בחתונה או משהו,נראה איך היה לו,איך החתן והכלה היו,אם הוא יודע שאין חתונות בתקופה הזו,אולי הוא יגיד בפייסבוק מה הוא שאר בחוות רונית או מה הוא אכל בבוקר. עמלק

osnat51

New member
../images/Emo23.gifגם אני הגבתי לעניין בשבוע האחרון.

עד שהבת שלי אמרה לי "אמא, זה לא באמת שלומי כותב". ששאלתי אותה איך היא יודעת, היא הסבירה לי שבעמוד רשמי יכול לכתוב כל אחד ולא שלומי הוא זה שפתח את הפייסבוק. שוב, הילדים חכמים יותר מאיתנו. לא התווכחתי, הנחתי שהיא צודקת, ובעדינות אמרתי לה: "ואני עוד חשבתי שאני כותבת לשלומי". כמובן שהיא התפוצצה מצחוק. יום טוב לכולם.

למעלה