הודעה חשובה

mprb

New member
../images/Emo124.gifהודעה חשובה ../images/Emo23.gif

קודם כל- תודה לכל מי שנכנס וכותב. תמשיכו לכתוב ואני מקווה מהפורום יתמלא וישגשג... טוב, אז יש לי כמה דברים להגיד:
אני יודעת שיש פה המון אנשים שמתרגשים מהקמת הפורום. וגם אני מתרגשת כי אני ושרון עבדנו על זה המון זמן! אבל, אם תתחילו לפרסם ת´פורום בכל מיני פורומים שונים בלי לבקש את רשות המנהל אז יחרימו אותנו. ואני מתכוונת ברצינות! אסור לפרסם שום דבר ללא רשות המנהל!
אני לא יודעת אם שמתם
, אבל יש פה כמה משתתפים עם חתימה זהה. אני מתכוונת ל- AndreaCorr©, RVD18 ולי- MPRB יש לנו בחתימה: אני
את
וזה אומר: אני אוהב/ת את THE CORRS. אנחנו החלטנו בנינו שבמקום לכתוב כל הזמן THE CORRS אז אנחנו כותבים
ואני אשמח לדעת מה אתם חושבים??? האם כל הפורום יצטרף???
אני יודעת שאני לא מסמנת עדיין בכחול אבל מי שלא יודע אני המנהלת של הפורום. אבל היוזמה לא הייתה שלי לבד- שרון(AndreaCorr©) הייתה היוזמת ובלעדיה הפורום לא היה נפתח. אומנם רשמית היא עדיין לא המנהלת אבל אנחנו מקוות שבעתיד הלא רחוק... וכל שאלה שתופנה אלינו אנחנו נשמח לענות ולעזור... זהו, אם אני אזכר בעוד משהו אני עוד יודיע לכם...

mprb

New member
הוספתי קישורים...

כולם מוזמנים לעמוד הקישוריים. אם יש לכם עוד אתר שקשור ללהקה תכתבו לי ואני אפרסם. לבקשת גל (מנהלת פורום ER) אנא חיתמו על העצומה להחזרת ER בשידורים חוזרים. לפרטים מלאים- פורום ER

mprb

New member
הוא נמצא שם.

לפחות שמתי אותו. אני הולכת לבדוק....

mprb

New member
את צודקת!

אבל כתבתי את זה?! ממש מוזר. עכשיו הוא נמצא.

למעלה