הבהרה

richter

New member
../images/Emo124.gif הבהרה ../images/Emo70.gif

קודם כל מצטער שזה לא נאמר מוקדם יותר פשוט האינטרנט שלי שבק חיים אתמול וחזר רק לא מזמן. ועכשיו לנושא המרכזי: בעקבות המשך העונה השביעית: אסור,אני חוזר, אסור לפרסם בתפוז לינקים להורדת דברים לא חוקיים (במקרה שלנו פרקים של ס"פ). מותר לדבר על זה, אבל אסור לפרסם לינקים לפרקים. לאלו שלא ידעו על זה, ובכן, כפי שזכור לוותיקים שבינינו, אייסי בתקופתו לא נהג להקפיד על כללי תפוז, וגם לאחר פרישתו אף אחד לא ידע שהדבר אסור (וזה כולל אותי אם אתם זוכרים שהייתי נוהג לפרסם לינקים לפרקים החדשים). מהפיכתי למנהל נהייתי מודע אל כללי תפוז ומחובתי כמנהל לשמור עליהם. ולכן- מעכשיו ועד בכלל (או עד שישונו החוקים
): דיבור על הורדת פרקים ושאר דברים לא-חוקיים-כל-כך בסגנון הזה- מותר. פרסום לינקים ואתרים להורדת הדברים הללו- אסור בהחלט. אי לכך ובעקבות זאת נמחקו ההודעות שבהן ניתנו לינקים לפרק החדש ומצטער עם בעקבות זאת נמחקו הודעות חוקיות לחלוטין אשר היו משורשרות אליהן, זה לא בשליטתי. שיהיה לכם סופשבוע נפלא ומקווה שנהנתם מהמשך הסדרה, מנהלכם הנאמן AKA עידו. נ.ב. אני יודע שמאט וטריי תומכים בהורדה של ס"פ אבל כבר דיברנו על זה פעם אם אני לא טועה ומה לעשות- לא הם מחליטים בעניין.

richter

New member
ואני הייתי בטוח שכולם יודעים ../images/Emo11.gif

את זה
(חוץ מהחדשים כמובן) זכורים לי שרשורים שבהם שאלתם לשמי...מוזר...
בכל אופן זאת לא הנקודה בכלל בכל השרשור הזה

להפיל את ריכטר!../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo7.gif

אני סתם צוחק! אבל למה אסור? ומה זאת אומרת "לדבר על דברים לא חוקיים"? אין כזה דבר! הדבר היחיד הלא חוקי שרץ פה זה הפרקים. זה מוזר לי ששמת לב רק עכשיו... במשך מספר החודשים בהם היית מנהל הפורום לא שמת ז@ן (מילה מצונזרת לילדים מתחת לגיל 14) על הדבר הזה, ומובן שמהפכת למנהל בתפוז חוקיי הפורומים הובהרו לך. מה גרם לך לחשוב על זה רק עכשיו? תפוז איימו עליך? איזה מניאק מהפורום העיר את תשומת ליבך? בל נשכח שמאט וטריי תומכים נלהבים בהורדה פיראטית של הפרקים... תחשוב על זה לפני שתגיע להחלטה.

positive energy

New member
אתה קורא לי מנייאק?

בכל מקרה, זכויות השידור שייכות לקומדי סנטרל, והם מחליטים אם מותר או לא להוריד, לא מט וטריי לריכטר (ולאף אחד אחר בפורום הזה, כולל אני) אין בעיה עם הורדות, אבל לתפוז יש כי זה אתר חוקי והם קובעים , ותמיד אפשר לשלוח לאייל הודעה באייסי או בפרטי כדי לבקש לינק ובדוגרי, אחרי שראית את הפרקים, אתה תצפה בהם בביפ?

richter

New member
א' כל זאת לא החלטה שלי

זה החלטה של מנהלי האתר וזה לא החלטה שהגעתי עליה בפני עצמי אלא לאחר חלופת מכתבים עימם. בקשר לתמיכה של מאט וטריי. תאמין לי שאני יודע את זה וכבר דיברנו על זה פעם ואמרנו שהזכויות של הסדרה שייכות לקומדי סנטרל וזה נחמד ויפה שהם בעד אבל הם לא קובעים. ומאז שנהיתי מנהל לא יצאו פרקים חדשים של ס"פ ולא זכור לי שפרסמו פה לינקים לפרקים, אולי רק מספר פעמים מצומצם מאוד אבל אני לא בטוח.

כרמל 1

New member
והשם משפחה שלך ריכטר?

אם כן אתה ממש מזכיר מישהו מפורסם עידו (ן) ריכטר

RootDown

New member
יו איזה נקבה אתה

תעמוד על שלך.. תסתכל לכיוון השני כשמישהו מפרסם לינק זה לא כאילו קומדיסנטרל נכנסים לפורום סאות פארק בתפוז אנשים בשביל לדפוק משתמשים קטנים או את הנהלת תפוז!

למעלה