דפי!!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאעעע../images/Emo7.gif פספסתיך../images/Emo7.gif למה פספסתיך../images/Emo7.gif יש לך מסנג'ר או אייסיקיו או משו../images/Emo35.gif יהיה לנו יותר קל ככה../images/Emo3.gif

Tinkerblack

New member
איפה זאפ

שמעו זה לא הולך ככה לדעתי, אין איזה תוכנית אחרי השבט או לפני השבט יש סדרה אין את זאפ. אין את המנחים לצחוק עליהם או להתעצבן עלייהם על הבדיחות המפגרות שלהם או על איך שהם אומרים "כולם לשבת כי מתחיל השבט" איפה זאפ? ככה קליל נעלם לנו... לי חסר זאפ לראשון אין לי על מי לצחוק או להתעצבן! שמישהו יגיד ועכישו השבט, שלא יהיה פשוט כתוביות שנגמר משהו ואז יראו את המהממים שלנו עולים על המסך ללא כל הקדמה, הם צריכים הקדמה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifשאלה טובה יש עכשיו המהדורה אז לדעתי זה פחות או יותר מחליף את עניין המנחים... ובנוגע לצ'אט, אני לא יכולה אני בדיוק הולכת לבייביסיטר...

Tinkerblack

New member
לא יודעת המהדורה הזאת לדעתי

היא לא מי יודע מה זה כאילו בתור תוכנית סבבה רוצים משהו שיחכה את חמש וחצי בערוץ הילדים תהנו לכם אבל חסר הזאפ שהיינו רגילים אליו מאז שהיינו קטנים המנחים שמעבירים מדבר לדבר משהו פה ושם של השבט אפילו ככ הלהתרגש כשאחד מן המנחים מזכיר שם או שניי ם מהשבט... חחח צריך לעשות מישהו כאלו בלוג טיוי או משהו שיחברו אותו לשידור ויגיד דברים על השבט מן פינה שבטית כזאת חיח זה יכול להיות משעשע ומצחיק לא? סתם סתם חחח

S p R i n T

New member
זאפ. חיחי. עליהם ממש הייתי מתפלא

אם היו ממשיכים לשדר כאילו. קאם אן. מישהו באמת צופה בהם? מה אחוזי הרייטינג שלהם? 0.0000006? ואז זה עולה טיפה שמגיע לשבט וחוזר ל2 אנשים. שבמקרה השאירו את הטלוויזיה דלוקה אחרי השבט. למרות שאם חושבים על זה מנחי זאפ לראשון היו פעם לא מוכרים בכלל. ועכשיו הם סופר מפורסמים, ואנחנו שמענו עליהם לפני כולם. כמה עצוב P= באמת. טל המוזרה הזאת עם השיער הקצר זיכרונו לברכה. עכשיו ארוך וגיא אריאלי. ועוד הרבה

למעלה