דיון!

Vitamin Chick

New member
../images/Emo124.gifדיון!../images/Emo125.gif

אוקיי... חשבתי על זה... מה מושך אתכם לריקוד? או - מה עושה לכם טוב בכל הקטע של הריקוד? אני מתכוונת... מה גורם לכם להמשיך וללכת לשיעורים כל יום שנה אחרי שנה... לאהוב את זה כל כך... הדברים הקטנים שסתם מעלים חיוך כמו "הצלחתי פירואט" והדברים הגדולים כמו התחושה על הבמה... אז שרשרו לכאן =)

killerit1

New member
קצת קשה להגיב לזה

אני חושבת שזה משהו הרבה יותר מופשט, זה הרי סוג של אומנות... קשה להסביר למה אנשים נמשכים לסוגים שונים של אומנות או בכלל לסוגים שונים של עיסוקים ותחומים בחיים שלהם. זה פשוט עושה טוב, וקשה להסביר למה... יש את העניין שזה עושה הרגשה ממש טובה להצליח משו קשה, יש גם להפך- כל מה שעושה הרגשה רעה שלא מצליחים, גורם לך לרצות להמשיך להתאמן עליו ולעשות אותו עד שכן תצליח...

amitush26

New member
../images/Emo176.gifשאלה כל כךךך טובה...

קודם כל, ריקוד הוא הדרך הטובה ביותר שבה אני מצליחה לבטא את עצמי, לפרוק את עצמי... מה שגורם לי כל הזמן לרצות לבוא והכל זה זה שאני יודעת שאני הולכת עכשיו לפרוק את כל מה שעבר עליי באותו יום... זה בעיקר בהיפ הופ וג'אז כי שם אתה יותר זורק את הגוף עם הביטים. כשאני יודעת שאני אוהבת לעשות את זה, אני מחליטה שאני רוצה להשקיע בזה כדי להיות טובה בזה, ובגלל זה ה"הצלחתי שני פירואטים בשמאל" מעלה אצלי קצת יותר מחיוך קטן [כבר התלהבתי לכם שלפני כמה ימים עשיתי פירואט פיקס בשמאל?
]
בשבועות האחרונים אני עייפה לאללה... השנה אני רוקדת 4 פעמים, חמישה שיעורים בשבוע, ולא הייתי רגילה לזה ועכשיו אני ממש עייפה והכל... אני מקווה שהשלמת שעות שינה תעזור אחרת אני פשוט... לאדעת
אני מפחדת שבשלב מסוים אני ארצה להפסיק עם כל זה... למרות שלדעתי זה לא יקרה בתקופה הקרובה-רחוקה
[טפו טפו
] עמיתוש

dani5451

New member
אני אנסה לענות....

אני אוהבת לסחוט את עצמי כמה שיותר לעבוד כמה שיותר קשה כמה שיותר להזיע להתאמץ וכמה שיותר שיכאב לי כל הגוף אם זה לא ככה אני פשוט לא מרגישה שאני עובדת אם לא כואבים לי כל השרירים והגוף ואם לא קשה לי אני מרגישה שלא עשיתי כלום...... אני אוהבת לחזור אחרי שיעור קלאסי הבייתה עייפה ומוטשת

למעלה