דיון מטפלים-

avorly

New member
../images/Emo124.gifדיון מטפלים-

בהסכמתה של המטופלת אני מעלה ציור של הרגליים שלה. כל הארה והערה תתקבל בברכה.

vca

New member
איזו היא היד הדומיננטית ?

ואם אפשר גם מצב משפחתי, האם יש ילדים ואם כן אז כמ הבנים וכמה בנות.

vca

New member
לפי דעתי

הרגל נראית מבוגרת וייתכן כי זה בשל הציור. האם היתה איזו פגיעה מינית או פגיעה רגשית חזקה מאוד בעבר ? לי נראה כי המטופלת בעלת יכולות למידה ועשיה גבוהות אך פגיעה או ויתור גדול בצד הרגשי עוצר אותה והיא מרגישה את הפוטנציאל אך ייתכן כי לא מבינה, או לא רוצה להכיר בעובדה כי יש משהו גדול שעוצר אותה. שוב הצד הרגשי: נראה כי היא יושבת על "חבית חומר נפץ רגשי". הקשת גדולה ויחד עם הגלים שעושים גלים בנפש אני מניח שזה קשור. החריצים בעקבים יכולים להיות פחדים להתקדם, היתקעות בעבר, פחדים קיומיים. עושה לי רושם כי צריך עבודת חיזוק יחד עם משיכת העגלה מהבוץ בו היא נמצאת ויתכן שבו היא תקועה. עד כאן. יום מוצלח.

csh018

New member
מסכים עם VCA ומוסיף

אנו רואים סגירת לסתות שמעיד על פחדים או סודות מן העבר. יש גם אובדן ( לפי דעתי דמות גברית). בנוסף יש סגירה של מיכל השפע כמו תחושה של לא מגיע לי. ומה שהיא מקרינה החוצה זה לא מה שקורה בפנים. וכדי שהיא תהיה מאוהבת ( ע"י הורים,חברים וכו) היא היתה בנתינה כל הזמן. שלומי

avorly

New member
שלומי,

אני בהחלט מסכימה איתך לגבי הנתינה האינסופית. איך הגעת לשאר הדברים?! אשמח אם תשתף אותנו.

csh018

New member
איל ראיתי ?????????

בוקר טוב אנו רואים סגירת לסתות עור קשה באזור. יש גם אובדן עור קשה באיזור האש נראה( לפי דעתי דמות גברית). בנוסף יש סגירה של מיכל השפע חריץ לאורך אזור האש שזה מיכל השפע ומה שהיא מקרינה החוצה זה לא מה שקורה בפנים זה אזור אש בולט עם חריץ באזור קיבה או מתחת לבלוטת התריס ( תלוי במפה). וכדי שהיא תהיה מאוהבת ( ע"י הורים,חברים וכו) היא היתה בנתינה כל הזמן. אזור אש בולט החוצה ובוהן מס 1 כפופה זו השתופפות שלה וכך גם היא סוגרת את הריאות שסוגרים אותו זה מביא לדיכאון. כאשר אני רואה מצבים ברגליים אני מתרגם את מה שקורה לשלד ולשרירים באזור לדוגמא פה עם בוהן מס 1. או 2 רגליים לא זהות מיד אני מחפש גם עקמת. מקווה שתרמתי שלומי

avorly

New member
תגובה לניתוח של vca-

הניתוח שלך מאוד מעניין. מוסיפה הארות (ולא, אין שגיאת כתיב):
הרגל באמת נראית מבוגרת מעבר לגילה הכרונולוגי, ולא רק בציור.
לא ידוע לי על פגיעה מינית או ריגשית חזקה, כי היא לא ממש שיתפה. בכל מקרה- כל הטיפול הידיים היו על הבטן, כשהאצבעות שלובות חזק.
לגבי למידה- אומרת שחושבת על לימודים גבוהים, אבל עוד לא סגורה על זה לגמרי. אני גם חושבת שהבחורה צריכה סדרת טיפולים, אך היא באה לטיפול "רק כדי לנסות מה זה רפלקסולוגיה". אני משאירה לה את ההחלטה מתי להתמודד עם כל הסערה שבתוכה.

למעלה