דודו טופז / יאיר לפיד

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
../images/Emo124.gif דודו טופז / יאיר לפיד../images/Emo62.gif

כל מי שמוכן /חושב שכדאי ורצוי להופיע אצל אחד מ-2 המגישים בפריים TIME על-מנת להסיר את הבורות מהציבור , מוזמן לשרשר את שמו ,לשלוח מסר או מייל אלי. אני ללא האישור של תפוז לא יכולה להופיע בשום מקום וגם ללא האישור של מנהל אגודת אי"ל+ נוכחות שלו בראיון לדעתי רצויה אם כי לא מחוייבת. בקשר לחולצות/ שעונים , פניתי לחברת קסטרו, אם אתם מכירים חברות , אנא כתבו- אם אתם חוששים לפנות בעצמכם - אני אפנה, אם אתם מפנים כתובת , אנא הוסיפו כתובת מייל/טלפון של החברה על-מנת שאפשר יהיה ליצור קשר בלי לחפש בגוגל את הכתובת
ושיהיה
לכולנו.

qt1

New member
האמירה שלי לפחות תהיה כזו../images/Emo26.gif

וכל הערה/הארה שלכם תבורך!!! "אנחנו אנשים ממגוון שלם של רבדים ומקומות , יש בינינו מכל הגילאים משני המינים וניתן לפגוש אותנו בכל מקום. המשותף לנו הוא מחלת האפילפסיה. חלק מאיתנו מתקשים בתפקוד יום יומי , חלק אחר מתפקד בצורה מושלמת. כולנו סובלים מהתוויה של החברה וכל מי שנחשף לפן הזה בנו , באופן טבעי נרתע! אנחנו רוצים לערוך פעילויות הסברתיות על-מנת לסייע להעלות את המודעות בארץ וכן לסייע כספית למימון טיפולים יקרים הנדרשים לעיתים (כגון ניתוחים המתבצעים רק בחו"ל וכדומה). כיום אין אף ארגון או מוסד שתומך בנו ובעמותה המייצגת אותנו , אנו מחפשים גופים או אנשים בעלי אמצעים אשר יוכלו לרתום למען מטרה הומניטרית זו. נו , מה אתם מאירים/מעירים?

היי gt1

אהבתי מאוד את מה שרשמת ואני אשמח אם אני יכולה להצטרף למרות שאחי חולה באפילפסיה שיהיה המון המון בהצלחה ומחזיקה אצבעות ואשמח לעזור במה שאני רק יוכל חג פסח שמח וכשר לכולם

qt1

New member
../images/Emo51.gif סיגל , אני לא רואה סיבה../images/Emo39.gif

לכך שלא תצטרפי , דווקא להיפך... נשמע לי יופי של רעיון.

hashy

New member
באופן כללי הקו נראה לי מצוין. הייתי

מוסיפה גם קצת רקע - כמה אנחנו במדינה? מה זה בדיוק ופנייה אל ציבור האפילפטים שמה שזקוק לתמיכה, ייעוץ והכוונה.

qt1

New member
לא כתוב באתר של אי"ל? איפה חיים?

אולי חיים יודע או יכול לברר... לא הבנתי מה כתבת החל מהמילה "מה זה בדיוק" תסבירי לי לאט אני מבינה מהר

חייםלוי

Member
מנהל
אני כאן. הבת שלי כבשה את המחשב

לכמה שעות. אחוז החולים באוכלוסיה הוא כ- 1-1.5 אחוז. מכאן אפשר לחשב את המספר בקלות.

יש אנשים באי"ל- שמוכנים להתראיין

רשומים באי"ל- אנשים שמוכנים להתראיין עם סיפור מעניין- הקושי הוא לשכנע את יאיר לפיד או דודו טופז- מי יודע איך אפשר להגיע

qt1

New member
לשכנע??? מה הבעיה?

כל מה שצריך לעשות זה לפנות לערוץ 2 , אני אישית מעדיפה את לפיד. צריך לפנות דרך הצינורות המקובלים , כלומר ערוץ 2 לאחר אישור מהנהלתה. (הנהלת הפורומים)

qt1

New member
פניתי ללפיד , אני יכולה לשלב בין דם

לצהוב אם חייבים
וברצינות , אני חושבת שאפנה גם לידיעות וגם למעריב בסופו של דבר אני מאמינה שנפתור את הבעיה ואי"ל תהפוך מעמותה לא מוכרת כל-כך למשהו מאוד גדול ומוכר. אני מודה שאני לא מכירה שמות של אנשים בעלי הון , ולכן לא יודעת לאיזה ספונסרים לפנות ,למרות שאני כל הזמן מגלגלת במחשבות למי לפנות חוץ משרי אריסון. ואין לי בעיה לפנות , אני לא מתביישת פשוט אין לי שמות ,פלאטו , שרי, לא מכירה אחרים , לא זוכרת מה שמה של הבעלים של שטראוס ,דליה רבין גם מתוקה לטעמי ואישה שלא תשאיר אותנו בלי תשובה , יש לא מעט אנשים שאני באמת מאמינה שישמחו לעזור, אני פשוט צריכה שמות וכאן אני זקוקה לעזרתכם, גם במייל גם במסרים , שילחו לי שמות , אני שולחת מכתבים
אגב ,זו את חני? מה שלומך?

ufo11

New member
פנית ליאיר לפיד? מוכנה לשתף אותי?

מעניין אותי מה היה באמת.

qt1

New member
פניתי דרך המייל , העתקתי את מה

שכתבתי למעלה את זה ובינתיים הוא לא חזר אלי , ביקשתי ממנו שמידה והוא לא מוצא לנכון להעלות בתוכניתו את הנושא , שיסייע בכך שיפנה אותי לתוכנית המתאימה. אם וכאשר הוא יכתוב אני כמובן אעדכן , בינתיים לטופז לא פניתי , אני לא חושבת שאנחנו חבורה של מסכנים ולא אוהבת את דרך ההצגה שלו לאנשים שזקוקים לעזרה למרות שאני כן יודעת בוודאות שמשם יבוא גם ספונסר וזה מה שאנחנו באמת צריכים! אני מאוד אשמח אם תכתבו לי שמות של אנשים , אני אפנה אליהם במייל , קשה לי למצוא כתובות מייל אבל חייבים להריץ את זה ויפה שעה קודם
בינתיים אני חושבת למי לפנות , כל רעיון יתקבל בברכה... שבת שלום ותחי הבאסה

ufo11

New member
אה...מסתבר שקראתי את זה ולא זכרתי

שקראתי:) תודה

qt1

New member
רעיון טוב סם , אני אנסה../images/Emo45.gif תודה...

למעלה