גם אנחנו פה!

מותר לי

New member
../images/Emo124.gifגם אנחנו פה!

הרבה פעמים אנחנו נכנסים לתסכול... למחשבה שאנחנו לא מעניינים אף אחד... שאנחנו רוצים להשמיע המון, אבל אף אחד לא מוכן לשמוע... ואנחנו נשארים בצד... לבד... לא עוד!
יש מי ששומע, יש מי שמבין
וכאן כל אחד מוזמן לפתוח את סגור ליבו, לספר... להשמיע... חוויות, אכזבות, שמחות, כעסים... הכל! ואנחנו כאן, לשמוע (לקרוא...) ולחבק

דבי6

New member
טוב אז אולי אני אתחיל../images/Emo13.gif

אני לא מצליחה להתגבר בעוד שהוא המשיך ממזמן מה לעשות? איך לשכוח משהו שכבר לא אכפת לו ממך.?

CHIKOLULU

New member
היי דבי 6...

"כבר לא אכפת לו ממך". שנני את זה ... מצטער אם הייתי בוטה ,אבל האמת היא הדבר הכי טוב בשבילך בשבילו ובשביל כל אחד עלי אדמות. מצטער על הפרקטיות ,אבל: 1.תהיי בטוחה שאת מבינה למה זה נגמר. 2.תביני שהכאב הוא שלב הכרחי בהתמודדות. 3.אז לפעמים תרשי לעצמך לשקוע בזה ,אך תנסי להמשיך גם בדברים החיוניים לך.(עבודה ,לימודים ,פנאי..) 4.תשתפי. בטן מלאה? לא טוב. צריך לשחרר את התחושות המעיקות. (בכדי לפנות לעוד כאלו שיגיעו בהמשך.. :) סתתאאם..) 5."הזמן יעשה את שלו". נדוש? אבל נכון. רק שאל תשכחי לעשות גם את שלך. יהיה בסדר...

חיוכית2

New member
מסכימה פלוס תוספת או חיזוק

נסי לראות מה את לוקחת מהקשר שיהיה לך איתו,את החיובי.כלומר,מה למדת,מה הפנמת וכ"ו ונסי לקחת את הכלים הללו ולהמשיך איתם הלאה. קחי לח תחביב אחד ויותר ותתעסקי בזה כמה שאת יכולה,תמצאי לך כל הזמן תעסוקה שלא תיתן לךלברוח יותר מידי למחשבות. אבל,אל תברחי,כן תחשבי,כן תנסי להבין איפה את היום בכל המצב הזה ואיך את מתקדמת בנעם עם המצב. בהצלחה.

שוב אנחנו נפגשות

וכרגיל אני לא סותמת...
את לא יכולה להתקדם, כואב לך. הוא מזמן התקדם לא חושב עליך וכו'... מכירה , יודעת, אני שם!!! בואי אני יגלה לך משהו, ורק אחרי שיכולתי לקבל את זה לעצמי אני מרשה לעצמי להגיד את זה לך זאת לא אהבה, יודעת מהי אהבה? אהבה זה ששני אנשים ביחד ועוברים דברים ביחד ונשארים ביחד, אהבה הייתה לפני 70 שנה, אהבה זה לראות את הזוגות המבוגרים החמודים האלו שהולכים יד ביד עד עצם היום הזה <שיזכו לחיים ארוכים>. מה שיש לך זה רגשות, רגשות גדולים... קשה לך להבין למה זה קרה לך, איך הוא לא רוצה והוא מתקדם ואת לא. הגעגוע, אחרי שיעברו הימים, תביני שהגעגוע הוא בעצם לתחושה, להרגשה, לנוכחות, למיכה, לחיבוקים, לשיחות, לצחוקים, לכיף לדמעות ולכל מה שקשור לביחד. אני לא אומרת שלא היה שם משהו, בטח שהיה והיה גם יפה ומיוחד אבל זה נגמר, כל אחד פנה לדרכו. הוא הצליח לפנות לשם ואת עוד לא. את נאחזת בזכרונות, במחשבות ובכל מה שקשור אליו.... מתוקה שלי.. תרפי, תשחררי, זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה ישתחרר. שוב אני מזיכרה לך שאת הנאמר אני אומרת מניסיון, גם אני עוד לא התגברתי לחלוטין אני עוד בשלבי החלמה אך עליך באמת להיות חזקה, אני כואבת את כאבך, אני מרגישה אותו, זה צובט בלב כואב בנשמה ורק הנשמה יודעת את גודל הכאב.. המחשבות, הזכרונות אולי אפילו התיקוות, הם לא מה שיעזרו לך בחיים, תתרכזי בעצמך במה שטוב לך רק במה שטוב לך. קחי אוויר תשתחררי ממנו, קחי כוח, לא יודעת מאיפה, תמצאי מאיפה, קחי כוח והרבה את יוצאת למסע קשה אבל לא בלתי אפשרי. רוצה עצה קטנה? לכי לים, קחי איתך שמיכה, שבי שם אפילו עם דף ועט תוציאי הכל תשפכי תבכי אם צריך, תזרקי את כל הרע לים ותצאי משם כמו חדשה. כל פעם שתרגישי רע תעשי את זה. אפילו סתם לעצמך בבית תכתבי ותכתבי עד שתכאב לך היד, תקראי את זה שוב ושוב עד שימאס לך... (שתביני אני מדברת איתך וזה כמו לדבר עם עצמי) תתמודדי עם זה שאתם לא ביחד, תקבלי את זה ורק אח"כ תוכלי להתקדם לאט לאט. זה כמו גמילה, זה קשה ואסור לך להישבר. אני מקווה שאמרתי דברים שנגעו לליבך ושתכניסי אותם טוב טוב לשכל שלך, שלא תשכחי אותם ותמיד תחשבי עלהם בשעה קשה, אני יודעת שרשמתי הרבה, מצטערת, פשוט מרגע שהתחלתי לא יכולתי לעצור (ואני עוד יכולה למשיך) זה בא מתוך הלב.

דבי6

New member
תודה אני באמת אשתדל להפנים

אני מבינה שכולם פה כמעט כולם עם שברון לב ?

לכל אדם סיפור

תדעי לך שלכולם יש את הכאב מאהבה לכן אנחנו מבינים ותומכים אז אל תהססי לפרוק ברגע של כאב...

CHIKOLULU

New member
לא שברון ולא נעליים!!!

ריקנות מסוימת ,כן. אתה רגיל לנוכחות של אדם בחייך בכל מיני הבטים: שיחות ,בילויים וכו' ויום אחד אתה נשאר עם תמונות וערימות טמפונים! אם סיבת הפרידה הובהרה ומוצתה ע"י שניכם והבנתם שזה הדבר הנכון לעשותו ,זה בהחלט עוזר . כך זה קרה לבת זוגי ולי. הכאב ישנו אך הוא מינורי. החלל יותר בעייתי. וזו אחת הסיבות שאני פה מבלבל לכם במוח

CHIKOLULU חמודדדד

בכיף תבלבל לי את המוח אהבתי שירדת לעומק הבעיה של כולנו שבעם זאת הרקנות ולא בדיוק הכאב הזה יפה אמרת!!

CHIKOLULU

New member
מותר לי...

הצצתי קצת ב"עולמך" ואת נותנת את הרושם של אדם רוחני ,מעניין אותי לדעת (אם לא אכפת לך) מה הדבר המשמעותי ביותר שעשית לאחרונה או בכלל בחייך?

מותר לי

New member
בכיף ../images/Emo45.gif

רק תיקון קטן: רוחניות ואני זה מזרח ומערב
(ככה לפחות אני מרגישה...) הדבר המשמעותי שעשיתי במהלך חיי: ברחתי מהבית וניתקתי קשר כמעט לחלוטין עם המשפחה, כי רציתי לחיות... (ולשאלות הבאות: לא, זה לא קשה, לא, אני לא חזקה, אני סה"כ רציתי לחיות... ואני מעדיפה להסתובב בלי משפחה או עם משפחה כימית <מאמצת, שיש כימיה> ולא עם משפחה כל כך הרסנית
)

CHIKOLULU

New member
ואאאוווו...

אומנם זה לא פורום הכרויות ,אבל נראה לי שאני מכיר את "האחד" שלך... (לא אני) אבל נחכה ונראה אני מניח... קרעת אותי עם "השיעור בכימיה" ,זה טוב!

מותר לי

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי שאנשים יהפכו לצינצנות לפני ש"האחד" שלי יגיע

מותר לי

New member
הרצונות שלי...

לא הרבה אבל גם לא הכי מציאותי... אחד ל... אולי ימצא הבחור ההוא שאני כל כך מחפשת, השאלה היא רק מה הסיכוי... (אפסי, אני מודעת לבעיה...) או להתפשר או לחפש בנרות (אבל אני רק בת 21, מה בוער!
)

CHIKOLULU

New member
ועוד דבר...

איפה "הרווקים" בפורום הזה? פיספסתי איזה "ערב חשפניות"? איזה שיט!

מותר לי

New member
עוד מעט יגיע ../images/Emo69.gif

יעיר קצת את הגברברים
כולם כאן, כל אחד בשעות שלו, צריך רק לחפש

למעלה