גיוס חברי הפורום למשימה!

chen010189

New member
../images/Emo124.gif גיוס חברי הפורום למשימה!

תקשיבו, כלא 6 לא נמצאים ב10 המקומות הראשונים ב"מבוקשים" וגם לא במצעד של גלגל"צ. אם אתם באמת אוהבים אותם אז תראו את זה. יש פה אנשים ששאלו אותי מה תורמות ההצבעות? אז למי שעוד לא הבין, זה מפיץ ומקדם את הלהקה. תאמינו לי שזה לא קשה, כל הצבעה לוקחת בדיוק כמה שניות, כבר אמרו את זה פה בקטנה אבל עכשיו אני אומרת את זה בגדולה. זוכרים ש"זה היה ביתי" עמד כמה זמן במקום ה1 ב"מבוקשים"? זה אומר משהו. אז עכשיו הגיע הזמן להפציץ ולהראות שכלא 6 לא ברחו לשום מקום, שהם עדיין פה, אתנו ושהם עדיין עובדים קשה והם עושים את זה בשבילנו ואני חושבת שבתור קהל שאוהב אותנו גם אנחנו צריכים לעשות משהו בשבילם שהוא בכלל לא קשה וזה לקדם אותם ולהעלות אותם במצעדים. אז כולם מצביעים גם בערוץ 24 וגם בגלגל"צ! אני לא מדברת אתכם על מקום 1 עכשיו, קודם להכניס אותם לשם ומשם העלייה במקומות תהיה פשוטה אם כולנו נשתף פעולה. ערוץ 24: אתם יכולים לשלוח את הקוד 4090 למספר 2424 או להצביע באתר: http://www.music24.co.il עם כמה שיותר משתמשים! ועכשיו בסוף השבוע הזה זאת הזדמנות להפציץ לקראת ה"מבוקשים" של יום ראשון! בגלגל"צ: טלמסר הבחירות: 037653597 זה מענה קולי שמשאירים בו הודעות לתכנית הבחירות. ככל שהשיר יהיה יותר מבוקש כך מספר ההשמעות שלו יגדל. ככה הופכים שיר ללהיט!!! מה שצריך לעשות זה להתקשר ולהשאיר הודעות כמו: "איזה שיר יפה זה "לא יכול" של כלא 6, שימו אותו!" וכו'... אם תפעילו לחץ, התוצאות ייראו מהר. טלמסר התוכנית סינגלס: 037655007 לתגובות ובקשות, אותה הפואנטה כמו בטלמסר הבחירות. יאללה, וחבר'ה, בחייאת, להעיר את הפורום...

chen010189

New member
../images/Emo124.gif טעות לגבי 24 לפני שמצביעים!

מסתבר שהקודים השתנו
אז יש לכם בינתיים את גלגל"צ...

chen010189

New member
אבל שימו לב לפרטים שהשתנו

כלא 6 כבר לא מופיעים באפשרויות ההצבעה של 24 וגם לא במצעד גלגל"צ. לגבי 24 אין לי מושג מה עושים... אבל לגבי גלגל"צ כל מה שכתבתי למעלה. לא נורא, כשכלא 6 יצלמו את שקוף אנחנו נתחיל להפציץ גם ב24...

kombinaizer

New member
כרגע...

אפשר רק לחכות לסינגל הבא, בכל מקרה כל הכבוד על היוזמה

למעלה