בקשה חשובה בענייני ביציות

שיר5520

New member
../images/Emo124.gif בקשה חשובה בענייני ביציות

בקרוב נעדכן את כולם בקשר להתפתחויות מאבק הביציות שלנו (שתופס תאוצה!). בינתיים, בקשה דחופה: אנחנו צריכים דחוף שם קליט לאירגון שלנו, כדי להציג את עצמנו בשבוע הקרוב הפני גורמים שונים. השם צריך להיות ברור וקצר, אך גם להכיל את כל הנושא.

נרי כ

New member
"נשים עם ביצים" זה קצת בוטה, לא?

אם תכתבי כאן את האג'נדה בקצרה, זה יעזור לדעת איזה שם לחבר אליה. אין לי עדיין שם קולע, אבל נדמה לי שזה צריך להיות משהו כמו "ביצית ישראלית" כדי לנגן על הרגשות הפטריוטיים שלנו.

anatc

New member
"תרומה לאומה" - פטריוטי ומספיק

כללי לא בטוחה שנכון להזכיר ביציות בשם הארגון - עלול להרחיק פיגורות רלוונטיות אבל "לא מבינות" (אסוציאציה "לולית") הסלוגן יכול להכיל פירוט, אבל שיהיה חכם, רותם, מעורר הזדהות. אני אחשוב על משהו במהלך השבת.

שיר5520

New member
גדול! ../images/Emo6.gif

האג'נדה מאוד פשוטה - אין ביציות בארץ (כבר ממש לא חשוב למה) ואנחנו משלמות 6000$ על כל טיפול. רוצות שהקופות ישתתפו לפחות בסכומים שהן משלמות על טיפול IVF רגיל!

s h a a ron

New member
"צריכים גם ביציות כדי להרות"

"קיצוץ בביציות - אסון לאמהות" "מאבק על זכות אלמנטרית להורות" "רוצים ילדים, אך יש קיצוצים" "הזכות לביציות כדי להיות אמהות"

שיר5520

New member
גם אני לא בעד המילה ביציות בשם

הכיוון הוא משהו יותר פשוט שאומר בצורה הכי פשוטה שאם לא יהיה פיתרון לא יהיו לנו ילדים. "הזכות להורות" למשל הוא שם מצוין, אבל קצת תפוס. קיצוץ בביציות - זה לא נכון - כי לא מקצצים. פשוט כבר 4 שנים אין. זהו, 4 הרעיונות של SHSSRON יפים, אבל ארוכים מדי.

anatc

New member
"תרומה ישראלית" - לדור הבא באהבה

"תרומה ישראלית" - לילדים מבית טוב "תרומה ישראלית" - גאווה בדור הבא

avivit18

New member
אמממ... מה דעתך על משהו כמו..

תרומה יוצרת חיים או תרומה ליצירת חיים או פשוט... יצירת חיים

anatc

New member
זה נראה לי מפספס, אסוציאציה לאד"י

לדעתי צריך משהו חיובי, שמשדר גאווה, אופטימיות, פטריוטיות ונתינה. זה הקטע - לא? ביציות ישראליות עבור נשים ישראליות, עבורינו, גאווה לאומית וכו'. כחול לבן...

tutiki

New member
מה דעתך על

הורים בחסד החסד מסמל את הצורך בעזרה ובתמורה...

למעלה