בננווותתת

efratushb

New member
../images/Emo124.gifבננווותתת

מישהי יודעת מה עם עדן??. היא כתבה הודה ונעלמה... עדן אם את רואה כיתבי שאת בסדר... את מדאיגה...

וואי בנות, מתנצלת על הדאגה!

עוברים עלי ימים מאד קשים! אני רק מנסה לקום מהמקום שבו אני נמצאת ושוב נופלת - כל פעם לתהום עמוקה יותר מקודמתה... אני מתחילת השבוע בדיכי וביומיים האחרונים כבר לא תיקשרתי עם אף אחד מהסביבה! רק בכיתי, ובכיתי, ובכיתי. 24 שעות ביממה. ואפ אחד לא הבין אותי... וזה יותר דיכא אותי. עד שהחלטתי שאני נכנסת למיטה ולא יוצאת ממנה, פשוט ישנתי. ורק ישנתי. ישנתי עם דמעות של כאב בעיניים. האמנה לי שזה לא היה נח להכריח את עצמי כשאני מתעוררת לחזור לישון. אבל ידעתי שזו הבריחה שלי! זו הדרך היחידה שלי לברוח מהסובב. אני ממש מתנצלת בנות וחברות יקרות לא התכוונתי להלחיץ, ההודעה הקודמת שלי היתה כשהרגשתי התפוצצות ולא יכולתי לומר יותר ממה שכתבתי, פחדתי להתפרץ-מבינות?? אוהבתותכן! עדןןן.

עדןןןןןןןןןןן

מותר לך ליפול ומותר לך לברוח ואנחנו תמיד אבל תמיד נהיה פה כשתצטרכי..... ובכי זה השחרור הכי גדול של הכאב .... אני מקווה שאת עכשיו קצת יותר טוב ......... וחוץ מזה למה את מפחדת להתפוצץ????????תתפוצצי ותוציאי הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם קשה לך פה אז תכתבי לי במסר אני אהיה פה בשבילך

עדן..

בהחלט הוקל לי לראות ש"הכל בסדר" איתך... אני כותבת במרכאות כי כנראה שלא ממש בסדר אם כתבת כזאת הודעה.. זה בסדר לכתוב מה שמתאים לך ולא מעבר, אבל חשוב לזכור גם שיש אנשים שנמצאים בצד השני שקוראים, וכמו שאת רואה קצת הדאגת אותנו.. אני מבינה שאת כותבת את הדברים הללו מתוך כאב, בתוך רגע שמאוד קשה לך.. אבל אי אפשר לכתוב כזה משפט ולהיעלם... את יודעת שאנחנו תמיד כאן בשבילך ורק רוצות בטובתך... בהחלט הגעת למקום הנכון כדי לקבל חיבוק ותמיכה.. לפחות תישארי קצת כדי לראות אותם
מה שלומך היום
וכתבת שאת הולכת לטיפול, הוא מועיל לך? אם את רוצה את מוזמנת לשתף אותנו מעט במה שקורה איתך...

למעלה