בנות, חזרתי מההיסטרוסקופיה!

6ליהי

New member
../images/Emo124.gifבנות, חזרתי מההיסטרוסקופיה!

ו....הכל בסדר
ואני מצטטת: "חלל הרחם כשיר להריון"! הרירית בכלל לא היתה מעובה (הרופא אמר שיכול להיות שזה רק נראה מעובה באולטראסאונד אך למעשה זה לא היה כך), ולא נמצאו ממצאים כמו פוליפ וכו'. ראיתי את הרחם במסך הטלויזיה (גם הבעלול החמוד היה וראה...), וזה היה נחמד בהחלט. לא כאב לי בכלל וגם עכשיו לא כואב, לחץ הדם שלי היה תקין לפני ואחרי והאחות אמרה שזה נהדר שאני מחייכת אחרי הבדיקה (טוב, היתה לי הקלה עצומה! מתח שהצטבר כמה שבועות). האחיות היו מקסימות והכינו לי תה אחרי הבדיקה (הייתי צריכה להישאר לנוח שם מספר דקות).בקיצור- א. עבר בסדר גמור והכי חשוב- ב. מחר אני מתחילה בטיפול בפרוגסטרון לקבלת וסת ואח"כ-איקאקלומין!!! כך שאני מצטרפת ל"מירוץ חודש מאי" של הפורום. תודה על ה"הקשבה" ואני מאוד שמחה שאני יכולה לחלוק איתכן הכל, אחרת הייתי משתגעת.

אפרסקה

New member
וואו, ליהי, איך אני שמחה לשמוע!!!!

הלילה הלכתי לישון יחסית מוקדם אבל לא הצלחתי להרדם, היו לי קצת "נדודי שינה" כמו שאומרים, ואז חשבתי עלייך ואמרתי לעצמינ שאת בטח לא עוצמת עין מרוב מתח! ספרי קצת על הבדיקה: מה מרגישים? אני מבינה שלא כאב אבל מה בדיוק התחושה (אם נתין להסביר). ואיזה כיף שהכל תקין!!

m i c h a l y

New member
איזה יופי!!!!!!!../images/Emo6.gif

זה באמת הרגשה מצוינת לראות שבינתיים הכל עובד כמו שצריך. ברוכה הבאה למרוץ מאי. הלוואי וכולנו נגיע מאושרות לקו הסיום עם המון פסים כחולים!

6ליהי

New member
../images/Emo51.gif בנות, אתן מקסימות!

בבדיקה ישבתי על הכיסא כמו בבדיקה גניקולוגית רגילה (שאכן בוצעה לפני הפרוצדורה), ואז הרופא הזרים גז והחדיר סיב אופטי לחלל הרחם (לא בדיוק ראיתי את ההחדרה, כי הייתי מכוסה בסדין). ההרגשה היתה מין לחץ עמום כזה בתחתית הבטן, כמו כאבי מחזור, אבל חלש ועמום. אמור גם לכאוב בכתפיים אח"כ כי הגז מגיע לסרעפת ומשם נספג וכך ההרגשה מגיעה לכתפיים.בכל אופן- לי, כרגע, לא כואב! וזהו,העניין פשוט מתמצה בכאב בטן קל ותו לא. יש נשים שזה יותר כואב להן ויש כאלו שפחות, בעקרון לרוב זה לא כואב, רק קצת לא נעים.לדעתי, הסוד בבדיקה-להתרכז במה שרואים ע"ג המסך, וכך בכלל לא חשים בדבר. מצטערת על התיאור הפלסטי, בכל מקרה-שיהיה לכולנו יום טוב! (אפרסקה, את מקסימה-במה את מטרידה את מוחך לפני שאת נרדמת??? אבל נכון, באמת לא כ"כ נרדמתי...)

פוקית27

New member
שמחה שהכל עבר בשלום והאחם כשיר,

אז יאלה ללעבודה . מאחלת לך חודש מענג ופורה,

אפרסקה

New member
למה מצטערת על התיאור הפלסטי? תודה ע

תודה על התיאור הפלסטי! אני תמיד בגישה שידע זה כוח, וככל שיודעים יותר, כך קל יותר להתמודד. אני מקווה שלא אצטרך לעבור בדיקה זו, אבל אם כן, אני שמחה לדעת "מה בדיוק" מרגישים. זה כמו שאני שואלת חברות שלי שילדו ,מה בדיוק" מרגישים, לא רוצה לשמוע את "כשזה יהיה זה, תדעי", בכל מקרה התשובות נעות בין "דקירות" לבין "התכווצויות" לבין "כאילו שיש לך שפעת בכל הגוף"...
נו, אני כבר רוצה לדעת מניסיון!!

28קטנה

New member
הי ליהי 6!

נורא שמחתי לקרוא את ההודעה שלך , נשמעת במצב רוח טוב ונראה שאת לוקחת את הדברים בקלות שזה הכי טוב, מחזיקה לך אצבעות לחודש הבא!

mishi1

New member
יש!!!

איזה יופי. נשמעת ממש מודאגת אתמול. הצלחת להדאיג גם אותנו בהצלחה!!! העם איתך

למעלה