בנות הצפון

באלאדיה

New member
../images/Emo124.gif בנות הצפון

ספרו לי, אני שומעת כל הזמן על אותו מוצ"ש מפורסם בדיקסי, איך זה מתנהל? מה קורה? מי בא? מה עושים? כיף? כמה עולה? חוויות ורשמים בבקשה (שנדע אם נגיע לאזור במקרה...)

Anaiis

New member
מחכה בקוצר רוח!

קיבלתי במסגרת הלהקה בה אני חברה (ארחיב בהזדמנות) הזמנה להופיע במוצ"ש הקרובה, הבנתי שהכניסה עולה 35 ש"ח ויש שיעור, הופעות וריקודים חופשי. חוץ מזה נרמז שברי סימון אמורה להיות שם, נשמע מסקרן... מבטיחה לדווח מהשטח

יונת10

New member
אנה, אנא ממך ../images/Emo62.gif

איפה זה, מה בדיוק? יש גם גברים- כאלה שבאו עם הגברות ויושבים ובוחנים? יש מקום לבוא עם הרבה חברות? איפה המקום נמצא? בקיצור פרטי קצת יותר........אולי נעשה מעשה......

Anaiis

New member
לגבי פרטים מדויקים

נראה לי שאוולין יודעת יותר, מכיוון שהמארגנת היא המורה שלה אני לא כ"כ מתמצאת באזור, אבל הבנתי שהמקום נמצא בקניון לב המפרץ, והמפגשים האלה אמורים להתקיים אחת לשבועיים. באחת ההודעות ראיתי טלפון למי שרוצה פרטים...

אוולין2

New member
אז ככה בנות../images/Emo20.gif

סוף סוף זה מגיע
מועדון הדיקסי נמצא בחלוצי התעשייה 21 מפרץ חיפה. זה מתחיל בשעה 8 בערב! בתוכנית הערב : - לימוד שפת הגוף ובהמשך ערב ריקודים בקצב סוחף. - במהלך הערב תתקיים מכירת אביזרים נלווים לריקודי בטן. -וכן אטרקציות שונות ומהנות...

באלאדיה

New member
יש דיווחים מהשטח ממשתתפים?

אני רואה שהאירוע הוא לנשים בלבד, האמנם כך קורה? ומה לגבי גברים שרוצים לרקוד, או שטרם נתקלתם בתופעה
?

Anaiis

New member
חם מהשטח!

אכן היו נשים בלבד (חוץ משני נגנים על הבמה והברמנים).נכון לעכשיו, אני מכירה רק רקדן אחד מלבד אסי, ולו יש כניסה חופשית לערבי נשים בגלל נטיותיו :) לקח קצת זמן למצוא את המקום, שזה פאב די גדול עם במה, רחבת ריקודים ושולחנות. חוץ מזה היו דוכנים עם אביזרים, קלטות, תכשיטים וכאלה. הערב התחיל בשיעור קצר שהמארגנת ליזט נתנה למתחילות, אח"כ הייתה סתם מוסיקה לריקודים, לאו דווקא מזרחית, ואחרי זה ליזט רקדה קטע. בסוף הערב נשאר קצת זמן למעוניינות להופיע, כך שיצא לי לרקוד עם הלהקה (שהייתה בהרכב חלקי) 2 קטעים, ולסולואים לא נשאר זמן...הערב נגמר בערך ב-12, לפעם הבאה בעוד שבועיים הובטחה תכנית אחרת ולי ציפו עוד שעתיים של נסיעה הביתה. נ.ב. חיכינו חיכינו ומי לא באה? ברי סימון השידור עובר לעמיתתי אוולין

אוולין2

New member
אז ככה בנות../images/Emo6.gif

היה מאוד נחמד כמו שאמרה אנאיס היה דוכנים, המורה שלי ליזט נתנה הופעה ואחר כך רקדה איתנו (התלמידות שלה) וגם אנאיס הופיעה והיא רקדה מאודדדד יפה עם חברותיה ללהקה. ועוד מורות והתלמידות שלהם נתנו הופעה. בקיצור היה יפה והכי חשוב שהכרתי חברה מהפורום את אנאיס והיה ממש כיף להכיר אותה.

למעלה