*ביקורת*

gilgula

New member
../images/Emo124.gif *ביקורת*

למה תכנים שמשודרים בטלויזיה והם לא "אטרקציה" ולא איזה סרט חדש או משהו עולים 5 שקלים לפרק? זו ממש הגזמה.. הדוגמניות שמשודרת בערוץ 10 ? אבודים שהיה בהוט אקסטרא? למעשה, כל התוכניות שהן לא של הוט עולות כסף ללא הצדקה.. למה? רק בגלל שאני יכולה לראות אותן מתי שבא לי? מילא אם זה היה סכום סמלי..אבל 5 שקלים לפרק? בודדים התכנים שאפשר לראות ללא תשלום (מעבר לתשלום החודשי שמשלמים על הערוץ..) חבל ...עד שיש משהו טוב... הורסים גם אותו..

DIGIPOPOO

New member
תשובה

הכל נעוץ בהסכם שנחתם מול חברות ההפקה. לאף צד אין כוונה להפסיד כסף, אלו הם אילוצים. אך עדיין יש הקפדה על תכני חינם.

gilgula

New member
כן אבל-

5 שקלים לפרק? אז אם אני רוצה לראות עונה שלמה אני צריכה להתחיל לחסוך? שיורידו את המחירים לשקל- שניים לפרק זה כבר יהיה יותר נורמלי כלפי שני הצדדים.. יותר אנשים יצפו והרווח יהיה יותר גדול

y a n i v 17

New member
צודקת..אבל..

תחשבי שזכיין כלשהו מוכר לhot את התכנים ואז גם hot צריכה להרוויח כסף ומעלה עוד את המחיר... זאתת אומרת שזה יד שניה..זה כמו שתיקקני עגבניות ישר מהסוחר שמגדל אותם או תיקני מרשת כלשהיא..דיי ברור שמהרשת יעלה יותר כי הם גם צריכים להרוויח.. אז כשאת רואה תתכנית בערוץ נגיד hot אקסטרה את משלמת תשלום חודשי על הערוץ ומקבלת את התכנים..כשאת רואה משהו בvod הם צריכים לקנות את זה מהיוצרים של התכנית(או לא חשוב מאיפה זה לא כ"כ רלוונטי) בתשלום חסר תקדים והם גם צריכים להרוויח משהו..אז את משלמת עוד כסף...וגם כאן יש לך את האפשרות לראות מתי שאת רוצה..זהו=] ולא שלדעתי זה לא מחיר מוגזם...אבל פשוט תסתכלי על זה ככה..

porky169

New member
ואתם חושבים

שזה מעניין לקוחות העניינים הכספיים של הוט? במיוחד לקוחות שלא כותבים פה אתם חושבים שזה מעניין אותם?

למעלה