../images/Emo124.gifביקורת Lil' Mama - VYP
אלבום בכורה לראפרית הטריה שפרצה בגיל 16 עם השיר העמוק ליפ גלוס, האלבום נשמע רענן קופצני ודיי חדשני ושונה בדרך טובה לעומת כל האלקטרו-ראפ שהביאו קניה טי-פיין וכריס בראון. אזזז מהאלבום אפשר לשמוע שיש פה פונטנציאל ליל מאמא והיא לא רק יודעת לראפרפ (?!?) אלה גם לשיר, האלבום נוטה לכיוון הפופ/ראפ מידי פעם אבל הוא מעורבב עם פאנק (funk) שחור. הסיבות למכירות החלשות של האלבום הם 1)בחירת סינגלים לא הכי טובה 2)ליפ גלוס יצא ב-2007 ועשה את ההצלחה שלו רק אחרי הרימקיס עם אבריל לאבין והאלבום שוחרר כמעט שנה אחרי (11 חודשים אחרי) 3)אומנם ליל מאמא הפילה את זה על החברת תקליטים שלה אבל נה נכון-חוסר הקידום..לא יצא לי לראות הופעה אחת שלה לא בתוכנית או בטקס כל שהוא. ונתחיל בדירוג. חלש: השתדלתי (
) וכמעט נכנסו שיר או שתיים אבל בסוף לא... בינוני: G-Slide (Tour Bus)- השיר מגניב והסימפול של "הגשר לונדון מתמוטט" נחמד ומצחיק ביחד אבל אחרי הדקה זה מחרפן וגם הקטע החוזר של טי פיין הכי לא עוזר,אפילו הורס,זה נשמע סתם מודבק בשיר. ומי חשב לשחרר את זה כסינגל שני
College featuring Yirayah-אממ אין הרבה מה לרשום,לא שיר ששווה יחס מיוחד..אבל אם כבר השיר נשמע נדוש ומיותר וזה שהוא בא אחרי life לא עוזר,זה נשמע כמו שיר רחמים עצמאיים יבש ומציק. Broken Pieces-בינוני. היא פשוט פחדה שיהיה לה אלבום בלי שיר של "שברו לי את הלב" Pick It Up-שיר שבתחלה נשמע להיטי אבל מתברר שלא..הוא גם לא נשמע קשור כל כך לשאר האלבום.. טוב: Truly In Love-טוב,אחרי כמה בתים הוא לא מתקדם ואז הפזמון בא ומשפר.
מצוין: Lip Gloss-שיר להיטי שמשלב פופ קופצני וראפ קליט הבעיה היחידה היא רגשות האשם כשאתה שומע את השיר...ליפ גלוס?!?מספיק היה לנו את אמברלה וטמבורין של איב. One Hit Wonder-במילה אחת Fresh! Shawty Get Loose-היה צריך להיות סינגל ראשון,השם של כריס בראון וטי פיין היה מעלה את זה במצעדים וככה היה לה להיט בלי הרימקיס המביך עם אבריל. Stand Up-היא נשמעת שונה בחלק של הראפ בחלק של הפזמון והחלק של הגשר לפיזמון-וכן היא נשמעת טוב נחמד מאוד..זה רק מחזק את הרעיון שליל מאמא יש פונטנציאל לא הכי ממומש. L.I.F.E-כמעט והשיר הכי טוב באלבום...חבל שבסוף ביטלו את היציאה שלו כסינגל. Swim-קליט פופי-גרסא נטולת רגשות אשם של ליפ גלוס
Make It Hot-גם וכמעט השיר הטוב באלבום.
What It Is
-הכי טוב. השיר ממצה את האלבום והיכולות של ליל מאמא לשיר ולעשות ראפ>>לראפרפ חח השיר לא נראה לי יהפך ללהיט אבל בכל אופן הוא מומלץ..פאנקי וציבעוני. שירים שהיו צריכים לצאת כסינגלים בסדר הבא: 1)Shawty Get Loose 2)Lip Gloss 3)L.I.F.E 4)What It Is 5)One Hit Wonder 6)Make It Hot שורה תחתונה:אלבום גדוש בלהיטים שלא יהיו להיטים.
- שלושה רמקולים כדי שישמעו את הקול של האנשים הצעירים. אז מה דעתכם האלבום popin?
אלבום בכורה לראפרית הטריה שפרצה בגיל 16 עם השיר העמוק ליפ גלוס, האלבום נשמע רענן קופצני ודיי חדשני ושונה בדרך טובה לעומת כל האלקטרו-ראפ שהביאו קניה טי-פיין וכריס בראון. אזזז מהאלבום אפשר לשמוע שיש פה פונטנציאל ליל מאמא והיא לא רק יודעת לראפרפ (?!?) אלה גם לשיר, האלבום נוטה לכיוון הפופ/ראפ מידי פעם אבל הוא מעורבב עם פאנק (funk) שחור. הסיבות למכירות החלשות של האלבום הם 1)בחירת סינגלים לא הכי טובה 2)ליפ גלוס יצא ב-2007 ועשה את ההצלחה שלו רק אחרי הרימקיס עם אבריל לאבין והאלבום שוחרר כמעט שנה אחרי (11 חודשים אחרי) 3)אומנם ליל מאמא הפילה את זה על החברת תקליטים שלה אבל נה נכון-חוסר הקידום..לא יצא לי לראות הופעה אחת שלה לא בתוכנית או בטקס כל שהוא. ונתחיל בדירוג. חלש: השתדלתי (