אשתהר

../images/Emo124.gifאשתהר

בסוף לא הגעתי אתמול ....(אחותי נפרדמה מחבר שלה... בכי... כן רוצה ללכת, לא רוצה ללכת.....באלאגן)... איך היה?????????????????

inbal701

New member
היה שווה....../images/Emo106.gif

להגיע ולו רק בכדי לזכות לראות את דוד ואלון בן יהודה מבצעים ריקוד משותף מקסייייייייייייייייייםםםםםםםםם חבל"ז... ואשתהר ואסף בעלה היו מקסימים ומקבלי פנים ממש ממש דבשששששששש....... ושב ציינתי כבר שהיא יפיופיייייייייייית אמיתית?? יאללה עדי באמת חבל שלא ראיתי אותך אבל תמיד יש שבוע הבא.... ענבאלדי - ענבל זוהר

אשתהר

New member
בוקר.....

קודם כל אני חייבת להגיד-אלון הרסת לנו את הבריאות.... מופע כזה עוד לא ראיתם: אלון ודויד פושטים חולצות,חושפים גופות מסוקסים ומרביצים הופעה שכל הערב אכלתי את הלב שלא יכולתי לצלם! (חשוך..). כן, עדי וכולם, היה סבבה- היתה אוירה טובה ושמח,חילקנו בקלוות,ליטל ("פרפרים בבטן") היתה מהממת על הבר והבמה, אני הופעתי בערך בחצות במופע פיוז'ן, היתה לנו גם יום הולדת אחת עם זיקוקים ו....זהו. ניראה שאנשים נהנו (אני מקווה), אני חושבת שיש מה לשפר בהמשך, בעיקר מבחינת המוסיקה ולהכיר את הקהל שיווצר בהמשך.

יא!! רחלי תפרק אותי!../images/Emo186.gif אמא!

רחלי מאמי את יודעת שאני מתה עליך...... שבוע הבא מבטיחה!!! בלי מכות טוב?

אשתהר

New member
לא נורא בנות....

בשבוע הבא יהיה טוב יותר, דברים ילכו וישתפרו, לומדים מהר...

ועוד בוקר...

תודה רבה על המסיבה הנעימה. היתה אוירה מצוינת, והמוסיקה השתבחה עם הערב. הגיעו אנשים נעימים וטובים, ואני מקווה שהליין הזה יצליח ויגדל עוד. אני חושב שבסוף הערב כבר רגליי לא נשאו אותי מרוב ניתורים וקפיצות....

למעלה