אפשר סקר?

../images/Emo124.gif אפשר סקר?

אז ככה: מה היה הדבר הכי חשוב, עליו לא התפשרתם בבניית הבית? אני מתכוונת לדברים קטנים שעושים את החיים נוחים. יאללה!

איריסג

New member
עוד לא התחלנו לבנות אבל אני חושבת שיש

לי תשובה עקרונית לשאלה שלך. קודם כל - ברמה העקרונית - אנחנו לא מתכוונים להתפשר על כל מה ששידרוג שלו ידרוש מאיתנו כניסה לתהליך של שיפוץ - מה זאת אומרת? למשל - שאת החלונות נעשה בדיוק כמו שאנחנו חולמים עליהם - פרופיל בלגי ברזל - ולא נתפשר על משהו יותר זול במחשבה ש"בעוד כמה שנים נחליף". ומעבר לזה, ברמה יותר ספציפית - זה אולי לא כל כך קטן - אבל על המטבח אנחנו לא מתפשרים - למרות שהוא יעלה די הרבה כסף - אנחנו מתכוונים להשקיע בו ולעצב אותו בדיוק כמו שחלמנו תמיד. בעיקר משום שהמטבח, עם פינת המשפחה שצמודה אליו - זה מרכז החיים של הבית.

Shuki Two

New member
פונקציונאליות

וזה מאוד אישי, כלומר, המטבח אצלנו עובד הרבה, כך שחשוב לנו שהחלל יהיה גדול, דרכי הגישה נוחות, מואר ומאוורר. חדר שירות (כביסה ואחסון כלי וחומרי ניקוי) - עם ילדים קטנים בבית חשוב לנו שכל זה יהיה מרוכז במקום אחד ושניתן למנוע גישה אליו כשרוצים וכמובן, שיהיה נוח לתפעול היומיומי. יש עוד כמה וכמה נושאים עליהם אנו לא מתפשרים, אוסיף אם יעניין אתכם...

avi5199

New member
שלא יהיה שום סיליקון בחדר האמבטיה

ניקוזים בריצפה בחדר אמבטיה שיהיה לאן למשוך את המים. שלא יהיו ארונות מעץ בחדר האמבטיה. פתחים רחבים ומסדרונות רחבים. בידוד - קירות איטונג, בידוד בגג. מטבח נפרד מהסלון. חדר השינה מופרד מחדר האמבטיה שלו . גובה של ריצפת הבית מקסימלית כדי לראות נוף (על חשבון הגובה הפנימי). חלונות ודלתות חיצוניים מברזל בלגי , דלתות פנימיות מסיביות מעץ מלא.

avi5199

New member
ועוד: חלונות שני כווני אויר במטבח.

חלון גדול בחדרי אמבטיה חלון בכל שרותים שנפתח החוצה . וונטה לא נכנסת אלי הביתה.

ממממ....

אנחנו התפשרנו כמעט על הכל..... אבל אני מקווה שבכ"ז הריצוף יהיה טרצו, והחלל של פינת האוכל והסלון יהיה גדול.

טלטוש

New member
מחסן

בהתחלה תכננו מחסן קטן אחר כך הוא גדל והפך להיות בייסמנט אחר כך הבייסמנט - הפך להיות אולי להשכרה ואז התחילו בחפירות התחילו יסודות ואני גיליתי שאין לי מחסן ישר הוספנו עוד חלק למחסן.... דרך אגב עכשיו בעלי חושב שהחלק שהוספנו גדול מדי ניתן לחלק אותו לשני חדרים לחבר אותו לבייסמנט ולהשכיר אותו ביותר כסף על גופתי המתה אני רוצה מחסן.

למעלה