אנשים

../images/Emo124.gifאנשים ../images/Emo124.gif

מגיע לי
!! אני גרושה כדת וכדין..
מותרת לכל אדם!! יש מתנדבים??

sharon30a

New member
ככה? בשקט בשקט מגניבה לנו את זה יפתי?

עכשיו אני מבינה למה סוננתי אמש...חחח... מזל טוף קוקי!!! מעכשיו רק אור ואהבה יפה!!! והנה עוד אחת שנוספה לחגיגה בשישי! גם את, גם טינגי, גם ווינס והילה.. וואלה הולך להיות פצצות!!! נשיקקקקקקקק

sharon30a

New member
אל דאגה אחותי.. היא תגיע גם תגיע!../images/Emo88.gif

אם לא, ההוא ההוא ימשוך אותה מהאזניים איתנו ת'יפה הזאת ..

אל דאגה, אין צורך לשימוש בכוח../images/Emo196.gif

אני מגיעה מרצון!! נא לפרוש את השטיח האדום!! בעצם, עזבו אתכם משטיחים, אני איתם גמרתי!!!
(והמבין יבין..
)

יפה שליייייייייייייייייייי

"כמה את יפה - כלכך יפה....הכי יפה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ממי - מזל טוב.....ואני יודעת שאפשר להגיד מזל טוב.. לתקופה קשה שעברת בגבורה להמתנה ארוכה שהסתיימה לעידן חדש חדיש ומחודש - שמתחיל היום ממש לימים שמחים וקלילים יותר...בלי אבן על הלב לאושר עם בנך המדהים-איזה אושר שיש לו אותך ולך יש אותו! לשמחה - אהבה - ואמונה בעצמך כי העולם רק מחכה שתכבשי אותו עכשיו..כולו - שלך! ומחר.....כמה אני אחבק אותך...כדאי לך לשקול לבוא עם אפוד מגן..

תודה בובה...

האמת שהאפוד בגיהוץ, אז נא להיות עדינה איתי!! ועכשיו ברצינות רגע - המון תודה על הברכות.. אמן ואמן על כולנו, שרק נצמח ממה שעברנו, שנלמד ונפיק לקחים ובעזרת השם, שהפעם הבאה תהיה תיקון..
טפו שום בצל

רק שיר

New member
מזל טוב

ושמעכשיו יהיה לך ולקטנצ'יק שלך רק טוב
ותזהרי, אסור לך להינשא עד 3 חוד'.

איי זה יהיה קשה השלושה חודשים האלה...

זה פשוט בוער בי בכל עצמותיי להגיע שוב לרבנות, איך אני אתאפק תגידו לי???
למישהו יש עצה???

שחR

New member
ברוכה הבאה לעולם החירות

מפרגן עד השמיים. שיהיה לך בכיף.. תנשמי עמוק. אני מניח שבתנועה הקיבוצים היו מיחלים לכמות מתנדבים שכזאת. שיהיה לך סוף שבוע נעים.

למעלה