אנשים,יש לי הודעה עצובה

2MayaN2

New member
../images/Emo124.gifאנשים,יש לי הודעה עצובה ../images/Emo221.gif

ג'וש וזאק עזובים את הלהקה הנה לינק להודעה באתר הרשמי:http://www.paramore.net/blog/announcement/ (זה הרבה לתרגם אבל מישהו צריך עזרה אז בכיף) אני כ"כ בהלם ואני לא ממש יודעת מה להגיב...זה ממש העציב אותי עכשיו. פשוט לא יודעת מה להגיד

2MayaN2

New member
רק משהו אחד: בהודעה הבהירו ../images/Emo221.gif

שהיילי,ג'רמי וטיילור נשארים ושהם הולכים עדיין לסיבוב ההופעות בדרום אמריקה.

shaharEB

New member
../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה
אני פשוט לא מאמינה
!!!! אפילו בויקיפדיה עידכנו -_- http://en.wikipedia.org/wiki/Paramore יואו זה קשה ! איך!?!?
אני עדיין יאהב את פארמור [ברור!] אבל זה עדיין שינוי גדול =\

2MayaN2

New member
כן זה עודכן ממש מהר ../images/Emo221.gif

אני פשוט בכיתי מזה
לא יכולה לדמיין את הלהקה בלעדיהם. הייתי בטוחה שבקיץ הזה אני נוסעת לראות אותם ועכשיו אם אני אראה אותם (עדיין מקווה שזה יקרה
) זה יהיה בלעדי ג'וש וזאק. לא יותר "Hey Josh" בmisery business.

2MayaN2

New member
הם פשוט לא מרוצים ../images/Emo221.gif

אני מנחשת שזה בגלל שג'וש התחתן והוא רוצה להיות עם אשתו, ובנוגע לזאק הבנתי מראיונות שקראתי שממש קשה לו להיות רחוק מהית ושחאותו הקטנה אפילו לא מזהה אותו אז אולי זה בגלל זה...

HaDaRoSh

New member
זה פשוט לא יהיה אותו דבר ../images/Emo4.gif

הרגע קראתי את זה ואני חסרת מילים =/

rocky girl

New member
הרגע קראתי גם בMTV

ואני גם בהלם גמור.................... ולפי מה שהבנתי מהכתבה ג'וש וזאק כן ילוו אותם לסיבוב ההופעות בדרום אמריקה... אני די בהלם......ג'וש והיילי אשכרה כותבים יחד את הלחן והמילים של השירים (אולי היילי יותר)....אז אני קצת מוטרדת מאיך זה ישפיע על השירים ועל האלבום החדש.... טוב.....אני בהלם...מקווה שהכול יהיה לטובה...(?)

2MayaN2

New member
אני הבנתי מההודעה באתר הרישמי ../images/Emo221.gif

שהם לא יצטרפו לסיבוב הופעות בדרום אמריקה. ממש שובר לי את הלב שאני לא אזכה לראות אותם

2MayaN2

New member
אני לא יכולה לתאר לעצמי את פארמור ../images/Emo221.gif

בלעדיהם...הם היו שם מההתחלה. לא לשמוע יותר את ג'וש שר ברקע? לא בPlaying God לא בMy heart (הסכרימו
) ולא בכל השאר? לא יותר Hey Josh? והשטויות של זאק? זה פשוט עצוב לי

Bleed for Me

New member
וואו..איזה שוק..

מיילא אם הלהקה לא הייתה מצליחה ולא היה להם סיבה להישאר, אבל השיא ההצלחה שלהם?! לעזוב..עכשיו?! אני ממש לא מבינה.. וואי..זה ממש עצוב...

rocky girl

New member
הקטע זה שתמיד היתה לי הרגשה

שג'וש קצת הורס את הכיפיות בלהקה........כאילו אני חושבת שהוא אחלה גיטריסט וחמוד באישיות והכול....אבל מאז שהם כמעט התפרקו...אני די חושבת שלג'וש יש בעיה עם זה שהיילי לקחה את המנהיגות בלהקה.... לא יודעת....זה סתם הרגשה שלי...אבל תמיד חשבתי חשבתי שג'רמי, היילי וטיילור הרבה הרבה הרבה יותר חברים ושני האחרים קצת נלווים אליהם כי הם "חייבים" (למרות שזאק נראה הרבה יותר חבר'מן מג'וש)... בקיצור....חבל.........

2MayaN2

New member
אני מבינה את הכוונה שלך אבל לא חושבת ../images/Emo221.gif

שאני מסכימה עם זה. נכון שג'וש הרבה פחות מוחצן אבל אני חושבת שבכל זאת הם היו חברים טובים ואני חושבת שההחלטה שלו לעזוב לא קשורה לזה. אני באמת מאמינה שזה בגלל שהוא רוצה להתחיל חיים משפחתיים...הוא אמר באיזה ראיון שהחלום שלו זה להתחתן ולקנות חווה איפשהו. למרות שאני כן חושבת שג'וש השתנה קצת עם השנים, מצב שהוא די טבעי לדעתי. לגבי זאק אני לר מרגישה ככה. האני חושבת שזאק דווקא הרבה יותר מוחצן או חברותי כמו שאמרת. ואני באמת מאמינה שהם חברים טובים.

yael1998

New member
אומיגאד >< ../images/Emo47.gif

אני הרגע ראיתי את זה בסטטוס של חברה שלי וישר נכנסתי לפורום לראות אם זה אמיתי . אני אשכרה יושבת פה ובוכה , אין כזה דבר פארמור בלי ג'וש וזאק ><

2MayaN2

New member
מבינה אותך לגמרי....../images/Emo221.gif

אבל אפשר להתנחם בעובדה שהיילי,טיילור וג'רמי עדיין כאן

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gifלאאאאאאאאאא -.-"

אוח, איזה באמר. 0.O" אני מקווה שהלהקה תמשיך להתקיים. O: מקסימום הם ימצאו מחליפים. למרות שאף פעם זה לא יהיה אותו הדבר. או... או שזה סתם משבר! והבנתי גם ממישהו שהם רוצים פשוט גם להמשיך בסולו או משהו. O.0

2MayaN2

New member
סיכוי קטן מאוד שהם יחזרו ../images/Emo221.gif

אבל פארמור ממשיכה, גם אם בלעדיהם.

למעלה