אני קוראת את כולן לסדר

טיפטיפ29

New member
../images/Emo124.gifאני קוראת את כולן לסדר../images/Emo70.gif

מה זו אוירת הנכאים הזו? עזבתי אתכן לשבוע וכולכן ירדתן למחתרת? מה קורה? אני מאד מבקשת לקבל את השנה החדשה בסבר פנים יפות, אני חושבת שאמרתי כבר כאן פעם: אם לא מקבלים מאורעות משמחים כמו שצריך, הם פשוט לא יבואו יותר. ואנחנו מאד צריכות כאן מאורעות כאלה, אז אני מבקשת, כל סיבה היא סיבה למסיבה, להתעשט, לחייך, להמשיך קדימה. אני לא מכירה אתכן כאלה, אתן הרבה יותר אופטימיות!! אז היה לכן שבוע קצת דיכי, אבל אני מנערת את כווווווולן (ויסלחו לי הטסטרונים, הרוב כאן זה אסטרוגן... ועוד מעט הרוב כאן יהיה הרבה בטא!!!!) עכשיו ככה, המחשב שלי עדיין מקרטע, אני נאלצת גם היום להפרד ממנו אחר כבוד, לאשפוז. אז אל תתגעגעו יותר מדי, אל תשכחו אותי ו put on a happy face אני מאחלת לכולנו שנה נפלאה, שנה של נחת, שנה של הרבה חיובי, הרבה בטא, והמון המון תינוקות. שנה טובה.

bapi

New member
התגעגעתי ../images/Emo24.gif

את חייבת לקחת את המחשב שלך לדיבור צפוף
זה לא יכול להמשיך ככה כל התקלות
האמת היא שהשבוע אני דוקא במצב רוח טוב
אבל העבודה שנערמת לי לא מאפשרת לי להכניס פה קצת יותר אופטימיות
אז מצטרפת לקריאה של טיפטיפ להעלאת המורל
אני בטוחה שלכל אחת פה יש הרבה דברים שהיא יכולה לשמוח בגללם

d2b2

New member
התגעגעתי מאוד נשמתי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

h i l a l

New member
התגעגתי../images/Emo68.gif

אז באתי..... מאחלת לכולנו את השנה הכי טובה,הכי פוריה ועם הרבה הרבה תינוקות

חגיתלה

New member
מצטרפת לטיפטיפ

המחשב ואני ביחד נפלנו למשכב. הוא הבריא יותר מהר ממני. ואני שואלת מה קרה כאן בשבוע וחצי האחרונים? איפה האופטימיות של כולן? איפה אווירת השמחה? קדימה להתנער ולהתאושש. ואחי כאן מנגן לי את השיר של הדורמנים: "תזיזי את התחת שוב הדיסקו כאן!!!!!" אז בואו נתנער כולנו ונארגן עזיבה המונית של המקום.

למעלה