אני מתחילה להכין את המקרון

מאיוש י

New member
מסקנות ותובנות

עוגיה טעימה מאוד מאוד מאוד אבל, לא נפלתי מהכיסא כמו שאומרים.............. הילדים והבעל התלהבו מאוד מאוד. להקפיד שהשקדים יהיהו טחונים דק דק. להקפיד על דיוק בכמויות. בכל המתכונים שראיתי כתוב להשאיר את התבנית בחוץ לפני האפיה בערך שעה. אני השארתי חצי שעה ויצא מעולה. זהו אני חושבת. עוגיות באמת קלות להכנה, לא כמו שחשבתי . ודי פחדתי שלא יצאו לי פיתות. יצא מעולה וכבר חושבת על פעם נוספת בצבעים ובמילויים שונים. עם האוכל בא התאבון
 
ואני לא הצלחתי להכנס למחשב

כי כל הבוקר ישבו על ידו הנכדים. בכל מקרה לא הייתי יכולה להשתתף היום בגלל הנכדים ובגלל הנכדה הבכורה שבאה לבקר אותנו.
 

יוכי68

New member
מאיוש, זה נראה ממש ממש טוב!!!!

מבריק ויפהפה, איזה כיף לך שאת אחרי האתגר ולפני אתגר חדש
מתנצלת שלא הצלחתי לעמוד בזמנים (הפתיעו אותי)
מחר בעז"ה אנסה ואדווח. שלך יצאו מצוינים כל הכבוד
 

מאיוש י

New member
תודה רבה לכולם. ותזכירו לי

לכתוב 1000 פעם.................לא מעלים תמונות לפורום כשיש עוגות בתנור
זו כבר פעם שניה החודש שאני שמה עוגה בתנור והולכת למחשב.....................ושוכחת שיש לי תנור פועל
ואתן מתארות לכן כבר מה קרה
ובתנור היה פאי קרם שקדים עם אפרסקים
 
המקרוןS יצאו לך יפיפיים

ואם את הולכת למחשב כשהעוגה בתנור, למה את לא מפעילה טיימר? אני למדתי כבר מזמן לא לאפות כלום בלי טיימר, גם אם אני לא יודעת בדיוק מה יהיה זמן האפיה. אז אני שמה על זמן משוער ואפילו קצת פחות ליתר ביטחון. (תמיד אפשר להוסיף אם צריך העיקר לא לשכוח עוגה בתנור)
 

מאיוש י

New member
צודקת../images/Emo45.gifאלא שאני

לא חושבת לשבת במחשב יותר משנייה ,ואז משהו לוכד את עיניי ואני מתיישבת. והופ שוכחת מהתנור
פעם הבאה לא אזוז מקרבת המטבח או אפעיל טיימר כדברייך
כבר הכנתי פאי חדש.....
 
למעלה