אני לא תופס מרוכבי סופרמוטו

../images/Emo124.gif אני לא תופס מרוכבי סופרמוטו

אנשים הגיוניים,אם כל אחד מאיתנו יתבונן לתוך נבכי מוחו (למי שיש..) יגלה ודאי שריטונת,חפירה ויש כאלה שיגלו תעלות. מרוכבי שטח בטוח אני לא מחזיק אנשים הגיוניים (אני מוכן לצאת למשל לשטח בשבת בבוקר במקום "לעקוץ" את הגברת בקטנה...למשל..או לחלופין לנתק אותה מהצינור שהיא מנסה לשכנע אותי להשאר במיטה בחורף בבוקר..אבל זה אני..), אבל !!!!!!!!!! את הקישור הזה אתם חייבים לראות,להפנים ע"מ להבין במה מדובר ולנסות להבין מכונאי,לכאורה נאור הגיוני ומתקדם ועוד חבורה של מסטולים שיכולים להזיל ריר על תושבת לבלם קדמי מאלומיניום חרוטה ב CNC ומצופה אנודייז צבעוני,אבל מתכחשים בכל תוקף למודרניזציה ואקזוטיקה. אשכרה לא יודעים מה טוב.

שחרלרט

New member
עזוב אותך משטויות נשמה

אני הפסקתי לקחת ללב,בגלל זה אני בקושי מבקר שם. אפשר לפתוח ליגת פיאגו C זה קירור אויר ומנוע פשוט."פאר הטכנולוגיה"
אני רק מרחם על MEX MEX ועל גז שצריכים להחזיק את עצמם ולא למחוק את השירשול המטופש הזה.

ransnow

New member
YYYYY קח את החיים בקלות../images/Emo67.gif

אז מה קרה, אמרו שהקטומים והצהובים לא טובים כמו שחשבת? משהו חושף אמת עירומה? כואב מה... מה לעשות לא כולם צריכים חיות יקרות כדי לחולל פלאים... איך אמרתי פעם ליושבי פרדס העפר והאבק: "...אולי תקימו פורום תמיכה (נפשית ) לקטומים/צהובים/ירקרקים/אדומים/כחולים? תתחילו לחלק שבחים לכל עבר, גם על כלים שכל יומיים נמצאים במוסך ולא שמעו על מושג האמינות? למרות שהם אופנתיים?? לא חשבתם על פרמטר הרוכב? אני משוכנע ששפיצר על ווספה עם סליקס במסלול אנדורו, לוקח את מרבית הרוכבים על 525 או על 250 ברוורס (טוב, הגזמתי - אבל הרעיון ברור)...." ( הקישור מטה). בו אני יזכיר לך משהו קטן... כנס לקישור, רק אז תבין שאם תכנס לפורום שטח עוד שנה זה יהיה אותו הדבר. ולסיום - כנראה שלרב החברים עולה השתן שאומרים להם שהאופנוע שלהם לא חתיך ובריון. תנסו פעם לקרוא טוב מה דן טל כותב, הוא קצת יותר מנוסה מכם, ואפילו רוכב על קטום למרבית הפלא, כיף? חלאק...

שחרלרט

New member
רן בחייך

אין שום קשר לחלוקת שבחים,יש פה הערצה עיוורת למוצר מסויים.וכרגע זה הXR אני לא חושב שKTM אלה האופנועים הטובים בעולם,וגם לא הונדה.יש מושג של טעם אישי וזה מה שקובע.אבל בין צחוק,דחקות להערצה גורפת ועיוורת תוך כדי סילוף עובדות.נו באמת.זה משאיר טעם רע.

ransnow

New member
הרוב נכון

אנילא בטוח שיש פה סילוף עובדות, ואבל צריך להבין מה דןטל כותב, ובשביל זה צריך להכיר את ההיסטוריה הארוכה שפורום אוכליי החצץ והבוץ. בסופו של דבר הכל מגיע למה שאמרתי על שפיצר. אני באמת חושב שאין מה להשוות בין קטום יעודי ומווברץ לפנים, לעומת דו"ש בהגדרה שמוגבל טכנית ברכיבה מקצועית פרופר. אבל זו לא הנקודה, וזה מה שכולם מפספסים שם בפורום.... דןטל מדבר על המכלול השלם והאמינות המופלגת של הXR (בגדול, לא רק הפעם בשרשור) - ,הוא מדבר על הFUN ועל מה שהאיכס-אר מספק(לא עלFUNGAS השוחט קטמ620 למניהם...). גם הוא יודע ש WR מטפס יותר טוב סלעים ב 90 מעלות (איפה יניב, זה יוצא פעמיים 45...). וכמו שאמרתי - הערצה עיוורת? פחפחפחפח - הרי הוא כול סופ"ש אונס את הקטום5252525 שלו. וחוץ מזה, עזוב שטויות שחר, כמה אתה יצא לי רפידות סינטר HH ל"איכס-אר-סעמק-אמינות בריבוע-שליש אנימל לשעבר-כחול ומהיר-כמעט כמו של אנדרנלין" שלי? נראה לי שארים צלצול...

MexMex

New member
האמינות המופלגת של הXR...

זה בדיוק מה שמרגיז בכל השלשולים האלו. להוציא ממנוע 400 סמ"ק 33 כ"ס, ואחרי זה להשוות את האמינות או את מרווח הטיפולים שלו לכאלו שמוציאים 20-30 אחוז יותר הספק? זה עיוות הנתונים. להגיד שהXR זה הדבר הכי אמין בעולם, ולהתעלם מהשלדות נרקבות שלהם, זה עיוות המציאות. הוא אומר שכוח זה לא טוב לרכיבה טכנית, אבל קנה 525 שהוא אופנוע השטח החזק ביותר שיש בישראל (במקום RFS250, שמוציא את אותו ההספק של הXR400)? זה
לפנים. בקיצור, יאללה יאללה (כל הזכויות שמורות, אבל אני לא זוכר למי). M.

ransnow

New member
מה?!!?!?! השלדות רקובות?!?!?

סתם סתם... זה ידוע לכולם אפילו לדן טל אל תדאג... למי שלא נסדקה שלדה בXR - כנראה שהאפנוע היה סטנד למגבות כל השנים... שוב, צריך לקחת את העיניינים בפרופורציה. הוא בסך הכך אומר שהXR סבבה של אופנוע , אמין ולא יומרני ושלא בכל מקום צריך את הכוח והיכולות שמספק הקטמ (למשל) - כי בדיוק בגלל מה שאמרת אחינו המקסקיני ( ושלא יהיה לך ספק - אתה יודע שאני מחזיק ממך...) ההספקים הגדולים פוגעים באמינות. העניין שייתכן - וכך לדבריו, ניתן ואפשרי, להצליח ולהגיע להשגים גבוהים מאוד עם אותם כלים - שהם כאמור פחות חזקים, ולהרוויח את האמינות והנוחות היחסית (אני מניח).

MexMex

New member
הלוואי...

הלוואי וזה מה שהוא היה אומר. הרי כולנו מסכימים כי ה400 הוא אחלה אופנוע. רק שבצורה שהוא מציג זאת, החלטית, דורסנית, וכל השאר מטומטמים, כי "מה הם כבר יודעים. ישראלים, קונים קטום". הנחרצות כי הונדה ורק הונדה. זה מה שמשגע אותי... M.

שחרלרט

New member
מקסילה עזוב שטויות

אתה תשנה את הבןאדם. יותר חשוב המירוץ שלך הקרוב.נו מה נסגר איתו?

ransnow

New member
בקטנה... אולי

באמת יש תחושה כזאת מכל ההו-אה שהקימו כל פגועי העמש"צ שהוא טוטאלי לגבי האדומים, אבל מהיכרות אישית שלי איתו, הוא ממש לא מדבר כך, באופן דורסני וקיצוני כ"כ כמו שזה אולי "נשמע" מבעד למקלדת. הוא פשוא מאפיין ומדבר על מה שהוא רואה וחווה ביום-יום. וכמו שאמרת, באמת נשבר, לכן אני אפילו לא כותב ב363 שופ תגובה בנושא. מזה טחון דק? קוק פרסי זה כמו חצץ לעומת כמה שטחנו את הנושא.

הוא גם אומר שהפקפקים של הונדה הכי

טובים. מזל שהונדה לא מיצרים אורגנים ...הם היו מתחרים בימאהה

שחרלרט

New member
ודבר נוסף לגבי "חיות יקרות"

שאר האופנועים לא יותר יקרים.ואנחנו לוקחים הכל בקלות

MexMex

New member
דן טל בהחלט מכונאי טוב

לא בהכרח מנוסה כרוכב מחלק מיושבי הפורום. הבעייה שלו זה הסינוור האדום שאוכל כל חלקה טובה, והוא משפריץ "עובדות" על הגמוניית האונדה בקצב של שפן חרמן. לא, הקטום לא מושלם. גם הצהוב לא, גם הירוק לא...וגם האדום לא, אבל את זה הוא לא מוכן לקבל. כשבא לו, טכנולוגיה זה חראקטום. כשבא לו (תלוי בנושא השרשור, אם זה XR400 או CRF250-X), הטכנולוגיה זה הכיאדום. מה אני אגיד לכם? גם לי נמאס...
M.

45 סמ

New member
לא יודע מי זה דן טל

אבל אם אני לא מכיר אותו הוא כנראה לא משהו מיוחד אני כן מכיר את פאנגס ואני כן מכיר את כפיר ואני כן מכיר את שחר והרשימה לא נגמרת ואני לא רוכב סופרמוטו אז תבין שבן אדם שלא רוכב מכיר אותם ולא את החנון הזה שאתה מעריץ כנראה שהוא לא משהו ואל תיעלב אם קצת ביקורת שלא מוצאת חן בעינך היא אמיתית

MexMex

New member
א - אני לא מעריץ

ואני לא מבין איפה קראת את זה. ב - אני לא יודע מי אתה. אני מכיר את שחר ואת כRובי, ואת השדון, ואת אלפרד, ואת הד"ר, ואת אנא-RF. ועוד כמה... אז כנראה, שלפי אותה לוגיקה, אתה לא משהו מיוחד. M.

45degrees

New member
45 קטנטן - האומדן שלך למדידת אנשים

קצת מוזר. אם אתה לא מכיר? המממ........ למישהו כאן יש אגו טריפ?

r929

New member
מרוב דיבורים על אדומים

הוא הוציא לי את כל החשק לקנות אחד כזה. אני חושב שאם היתי צריך לקנות אופנוע חדש, רק בגלל דן-טל לא היתי קונה אדום. טוב נו, אולי איזה CRF450 לאישה

למעלה