אנחנו חדשים

שלום לכולם, חדש כאן

הבנתי שיש מועדון שמשמיע את שירי הלהקה מדי שישי/שבת/חמישי/(?) בערב מתי ואיפה בדיוק מתקיים האירוע? תודה לכולם

שששלווום ../images/Emo13.gif

שלווםם אני חדשה פה D= אהה רינת החברה הכי טובה שלי הכניסה לי דפש מוד לאט לאט לנשמה , אז רציתי מה קורה פה ולרדת לשורשים =] טוב hello ^^

bAruLi

New member
אני לא יודעת על מקום כזה, אבל

יש את "מועדון דפשמוד ישראל", שמארגן פעם בחודש (או לפעמים יותר) מסיבות דפשמוד מצויינות. www.Depechemode.co.il

super girl 15

New member
../images/Emo2.gif אילורוש?!?!??!

ואייי אני לא מאמינה... מה את עושה פה?! חחחחחחחחחחחחחח...
אתם מבינים שהיא תתחיל לשרוץ פה בזכותי?!
קיצר... אני עכשיו מבינה את משמעות קיומי... אני כאן כדי להכניס לאנשים דפש מוד לנשמה.. לפחות אני טובה במשהו... אילורוש! איזה כיף לראות אותך פה.. עכשיו יהיה לי עם מי להיתנחל בפורום 24 שעות...
מקווה שתישתלבי מהר.. בא לך אני אכיר לך פה את כל הדפשים למיניהם?!

נו ברור XD

באתי לפה בשביל להיתנחל (בייחוד במסיבות המטריפות שדיברת אליהן XD) גם בשביל להיתעדכן ולהכיר new frinds =] כן , אני יעשה משו , שמזמן רציתי לעשות XD love you my dear

little 14

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני רואה שרינת עשתה עלייך עבודה טובה בקיצור נעים מאוד אני ליזי ואני מקווה שתשתלבי מהר

super girl 15

New member
חח קיצר הינה בשבילך.. ../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif...

טוףף...: Ice machinE אסף!
שהוא המנהל שלנו... יש את הגר 26 החמודה שלנו שמספקת המלצות כל שבוע, ואכן גם מיודדת עם אסף
...
יש את Little 14 היא ליזי החמודה שלי
החלום שלה זה להשיג חולצת דפש מוד ולזכות בהרגשה של "להחזיק את הכרטיס להופעה בידיים"... יש את Flippy מעיין
יש לה תוכנית רדיו של נוער ברשת א'... בעזרת השם גם תארגן לנו איזה ספיישל דפש מוד בעתיד... The HIStory Ghost - צביקהההה...
.... נטש אותנו בזמן האחרון... אבל אין בנאדם יותר מצחיק.. (כן אילור גם יותר ממני...
מודה!!!)... ויש פה עוד כמה מטורפים כמו..: sweetdreams - שהיא ליטל מהרצליה
ו א נ ס ה... bAruLi... פאמי... Lady in red2... aviGODFATHER... irashady... יערה והדובי... וברור שיש עוד עוד ששחכתי
הפורום הזה שורץ..
תהני לך....
אהההה דרך אגב.... יש גם פורום של תאריכי יום הולדת
תחטתי חופשי...
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1447&msgid=78670733 ותיהיה מודעת שכל שבת אני מסכמת ת'שבוע אז תיתכוניי לחפירה ממני... (נראה לי את היחידה בפורום שרגילה
)...

אוקי ../images/Emo8.gif

כמה דברים רינתו.. א' את לא חופרת XD וגם שמחתי להכיר את כולם = ]למרות שזה לא ממש להכיר כן ? XDDDD אממ כוד משו קטן שרציתי לשאול.. אבל שחכתי
יאלה ביוש =]

super girl 15

New member
חחחח תרגישי חופשי.. ../images/Emo3.gif

אנחנו כולנו אחים כאן...
דרך אגב שתיהיה מודעת... השבוע אנחנו עושים מפגש פורום ראשון בעזריאלי.. וזה רק עם כל|סדגש.. ואני חוזרת כל הפורום... ישתף פעולה...
את איתי נכון?!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

super girl 15

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifבעעעעעע....

היתבלגן לי כל הסידור עם ההדגשה.. טוב בלאט את במינה מה ניסיתי להגיד חחחחחחחחחחחחחחחחח...

bAruLi

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif ../images/Emo13.gif

נעים מאוד, אני בר

הגר26

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

רינת - כל הכבוד על הפיכת אנשים אחרים למטורפים גם כן! זוהי מטרתנו בחיים. להפיץ את הבשורה.

חח תודה לכולם

תודה לכולם על ברכת "ברוכה הבאה"
אני מקווה להישתלב מהר =] ורק עם אפשר , אני יכולה לקבל את תאריכי המומולדת של דפש מוד? ^^

למעלה