אנחנו בצ'אט

d a l i a l

New member
כבר לא ../images/Emo3.gif

אבל היה נחמד מאוד שם אתמול... טיפ קטן למי שנכנס לצ'אט - לא להציף (מה זה להציף??? אולי אמץ יודע...אבל לא בטוח
), כי המציף פשוט נזרק ונענש
... ממש משפיל...ברררר...

Angel972

New member
הצפה - שליחה של אותה הודעה

הרבה פעמים במרווחי זמן קצרים. נשארתם בצאט עד הבוקר

d a l i a l

New member
אז זהו - שלא היתה שום הצפה

כי אמץ פשוט הכניס קישור לאתר - ונזרק. יתכן והקישור היה ארוך מידי??? ואני שואלת - האם בגלל האורך הוא היה צריך להיענש

yoelth

New member
דליה זה לא היה עונש

הוא נזרק כנראה על-ידי מחשב שזיהה איזו בעיה....

d a l i a l

New member
בשבילו זה כן היה...

אתה יודע כמה פעמים הוא ניסה לחזור ולא איפשרו לו? שמענו את צעקותיו ותחינותיו - ולא יכולנו להושיע...
ועכשיו ברצינות - לא היתה שום סיבה נראית לעין שבעטיה היו צריכים להעיף אותו. הרי אתה מכיר אותנו - חבורה של אנשים שנכנסים לצ'אט באישון ליל וזוממים איך להכתיר את אמץ לראש העיר הבא...הכל נעשה במילים יפות...

yoelth

New member
הוא לא קיבל כרטיס אדום

בגין התנהגות פרועה... זה היה משהו טכני לגמרי שהמחשב שלהם ראה בזה בעיה וכנראה שאחרי תקלה כזו צריך זמן כדי שהמחשב יסכים לקבל אותך חזרה.....

Angel972

New member
בסרגל הכחול למעלה (מעל כל ההודעות)

בצד שמאל, יש ChatTV שם כולם נפגשים בלילה

כדית

New member
../images/Emo13.gifתודה על העזרה הצלחתי להכנס

לצ"ט אבל אין עדיין חברים שם באיזה שעה בערך מתחילים להכנס חברים?

כדית

New member
../images/Emo4.gifנראה לי שאני אפרוש עוד מעט כי

אין אף אחד בצ"ט,מה קורה לפני 23.00 לא נכנסים?

אמץ

New member
כן, כן.

תמשיכו לדבר עלי כאילו אני לא כאן שומע אתכם... וזה כנראה היה בגלל הקישור ששלחתי, כי רציתי לספר למילקי על כרטיס אשראי לבני 14. אז הנה הקישור בכל זאת (יש שם כרטיס "דירקט צעיר"), שווה לברר על זה. ========================= הצביעו "אמץ" לשלטון אמיץ!

Neta558

New member
בטח, זה פשע חמור!

הצ'אט מעיף אוטומטית אם כותבים יותר מדי, את אותה שורה כמה פעמים או כתובת ארוכה מדי. אבל עיזבו, מהר מאוד הרובוט יבין שאין לו סיכוי מולכם...

למעלה