אממ חדשות

inbal287

New member
../images/Emo124.gifאממ חדשות

טוב, HIM התחרפנו. הלהקה הולכת להיות מופע החימום של מטאליקה באוסלו, הלסינקי ושטוקהולם. HIM ומטאליקה, אתם קולטים את האבסורד שבעניין? הם הולכים לקבל כ"כ הרבה עגבניות ובקבוקים על הבמה... לא נעים בכלל... ואם אתם לא מאמינים לי, אז בבקשה, מתוך האתר הרשמי של מטאליקה... הכי למטה יש שורה מסכנה שמודיעה על זה.
פוסטר חדש של וילה מKerrang של השבוע. וזהו. בחיי שלהקה הזאת לא מייצרת חדשות!

../images/Emo4.gif

מי היה מאמין! ככה העולם מדרדר. מילא עם מטאליקה. אבל כמופע חימום? למה HIM צריכים לחזור מספר שנים טובות מאוד אחורה ולהיות החימום של להקה כלשהי?
הפוסטר - גרר
תודה רבה. סופ"ש נפלא

Rose131

New member
מטאליקה הם אלו שצריכים לחמם את HIM.

יזרקו על וילה בקבוקים

Or Vana

New member
:S למה הם מבזבזים את הזמן שלהם

על הופעת חימום ועוד בהופעה של מטאליקה. חבל :\ והתמונה, הוא חייב לקצר קצת את השפמזקן הזה :S הוא נראה מוזנח. אבל הוא עדיין סקסי, העיניים

Elpar

New member
לא יזרקו מה איתכן

מטאליקה היא לא להקה קיצונית, היא סה"כ ט'ראש מטאל, וHIM מחממים אותם לדעתי כי זאת הלהקה הכי ידועה בתחום המטאל! כך שעוד אנשים יכירו את HIM, אני חושב שייצא מזה רק טוב לHIM.

Rose131

New member
אבל.

אנשים שאוהבים מטאליקה וכל זה אומרים שHIM זה להומואים, בושה למטאל וכו'. אז אני לא חושבת שיקבלו אותם יפהX:

inbal287

New member
אוקיי,

כל המטאליסטים הסוווווו קשוחים ששומעים מטאליקהההה!!1111 די מגדירים את HIM כגיי מטאל או שיט מטאל או באופן כללי שיט. מה לעשות שHIM לא מספיק קשוחים ואפלים כמו מטאליקההההה!!111 ובכלל לא ברמה של מטאליקהההה!!!!!11 הסוווווו מעולים [כן, שמענו את האלבום האחרון:-{]... מכאן נובע שרוב הסיכויים שהקהל של מטאליקהההה!!!!!11 יחוש שקצת פגעו לו באגו כשהביאו לו חבורה של הומואים בתור להקת חימום... ומכאן נובע שHIM לא יקבלו הרבה אהדה.

danduuu

New member
צודקת במאה אחוז. אני מכירה המון

אנשים שמעריצים את מטאליקה ושונאים את HIM, וזה רק יגרום לשנאה רבה יותר כלפיהם. יהיו ממש מעט אנשים שם שאוהבים את שתי הלהקות, ובד"כ אלו יהיו מעריצים של HIM שאוהבים גם מטאליקה ולא להפך. יש להם סגנונות שונים לגמרי של מטאל. בכלל, HIM מופיעים עם להקות שלא קשורות אליהם בשום דרך. כמו עם Aiden ולוסטפרופטס וכל אלו. וגם קשת צודקת. למה הם צריכים להיות להקת חימום בכלל? הם להקה ענקית בפני עצמה!

A Beautiful Lie

New member
ובמילה אחת: W T F ?!?!?!../images/Emo41.gif

אל..אל,בבקשה,אל תגידו לי שגם HIM מתחילים למסחר את התחת שלהם.בבקשה אל תעשו לי את זה. כוסעמק
|אה,ואם לא היה לו כ"F הרבה שיעכר על הפרצוף,ירוק היה יכול להיות ממש סקסי,כוסעמקבשנית
|

inbal287

New member
מוסיפה:

אלבום האוסף החדש שיצא לHIM הוא רק אחד מתוך שניים. הדיסק הבא, Uneasy Listening Vol.2, אמור לצאת באפריל. הנה עטיפת האלבום
. ומכיוון שאני לא זוכרת אם כבר שמו את זה כאן או לא, הנה גם רשימת השירים:
Buried Alive By Love (616 Version) * Rendezvous With Anus (El Presidente Version) * Sigillum Diaboli I Love You (Joffa Bond - We Miss Ya) * The Beginning Of The End (Remix) Again (Hollola Version) * Wicked Game (Live in Turku) * Soul On Fire (Remix) Beautiful (Hollola Tapes) * Endless Dark (616 Version) * Hand Of Doom (Live In Turku) * Right Here In My Arms (Live In Turku) * Sail On (Live In Turku) * Pretending (Cosmic Pope Version)​

Or Vana

New member
ואוו

בניגוד לראשון, נשמע כי זה הולך להיות הרבה יותר טוב!!111 [זה ווילה נכון?
]

milkshakit

New member
זה רשימת השירים../images/Emo12.gif?

די מאכזב. אבל העטיפה פשוט
!!!!!!!!!! צ'ארלי וממלכת השוקולד Anyone ?

למעלה