אירוח בפורום

../images/Emo124.gif אירוח בפורום

אני שמחה לבשר לכם שביום רביעי הבא, 30.1.08, תתארח כאן אצלנו בפורום, לאורך כל היום, הילה הדר ממכון קשת, המתמחית באימון לאיזון חיים-עבודה, אימון לטיפוח הזוגיות ואימון עסקי, כשעיקר התמחותה בליווי נשים בתהליכי שינוי, כגון משכירה לעצמאית. ביום האירוח ייפתח שרשור ואתן תוזמנו לשאול כל שאלה שעולה על דעתכן בכל הנוגע לניהול זמן ליצירת תקשורת מקרבת לחיזוק ההכרה באיכות האישית של הנשים המשתתפות איך מקרבים בין המציאות לשאיפות? איך דואגים גם לעצמנו ולא רק לסביבה? איך יוצרים זוגיות שבה כל אחד מבני הזוג יכול לממש את עצמו ולא רק אחד מבני הזוג? איך עושים שינויים? מה דרוש לכך? וכמובן, כל שאלה אחרת שיש לכן. הכינו את המקלדות

הילהל

New member
כמה נהדר ואיזה יופי של תזמון!

כבר אמרתי לך כמה אני שמחה שפתחת את הפורום הזה?

הי נשים יקרות

ערב טוב, אני שמחה על קבלת הפנים, ואני כמובן לרשותכן. תודה רבה לעפרה על האפשרות. המשך שבוע טוב, הילה

הי טל

הי טל, תודה רבה, מה שלום מאיה? ואיך את מסתדרת עם המצב? רפואה שלמה ומהירה, להתראות, הילה

טל כ

New member
מאיה בסדר...

אני על סף התמוטטות עצבים (אבל אל תגלי לאף אחד...). די מותשת מכל העניין. בימים היא עם מצב רוח טוב, בלילות היא כל הזמן מתעוררת עם כאבים (מקבלת נורופן ואקמול לסירוגין, ובכל זאת כואב לה). היום היא איתי בבית אחרי לילה לא טוב
אני משתדלת להזכיר לעצמי שזה זמני, ויעבור...

הי טל

כן, זה ממש מתיש. 2 דברים שכדאי לקחת לתשומת הלב- בלי לחץ בבקשה, אבל חשוב לבדוק זאת, במידה שטרם בדקת- עניין האקמול נורופן, את יודעת שזה עלול לדפוק את הכבד, אז כדאי למצוא דרכים אחרות, אם ישנן, להפיג את הכאבים העזים. אם אין אז כמובן אין ברירה, אבל כדאי לבדוק. ודבר שני, קחי לך חצי יום חופש, ועדיף דווקא כשיש בלגן בבית למשל בערב, צאי החוצה בזמן הזה, כי אחרת, בד"כ אנחנו רוצות לקחת את המושכות ולעזור. תטעיני מצברים, או קחי חצי יום חופש בלי ילדים, ונוחי, או עשי משהו בשביל עצמך, כדי להחזיר לעצמך את הכוחות והסבלנות. זה כמובן טבעי להרגיש עומס ולחץ בזמן כזה, אבל כדאי לדאוג לעצמינו כדי להמשיך ולטפל ביקירינו. שוב רק טוב, ואני מקווה שהכל יעבור הכי מהר והכי בקלות שאפשר, להתראות, הילה

טל כ

New member
תודה על הטיפים ../images/Emo8.gif

בעניין האקמול - נורופן... לקחתי הכל בחשבון
הילדה הזאת לא קיבלה תרופות בכל 5 שנות חייה (חמסה חמסה, אפילו לא אנטיביוטיקה אחת
). כששאלו אותי בביה"ח אם היא אלרגית לתרופה כלשהי- אני צחקתי, כי אין לי מושג, לא ניסינו... השבוע הזה היא משלימה חוסרים עם ריבית וקנסות. התייעצתי עם רבקה קליין ההומאופתית שלנו, שגם רקחה לה תרופה הומאופתית לכבוד הפציעה, והגענו ביחד למסקנה שאין הרבה ברירות ושהנזק מהמשככים הוא לא עד כדי כך חמור (לעומת הסבל והכאבים) בהתחשב בזה שהיא באמת לא מקבלת תרופות בימים אחרים. לגבי העצה השניה... אני בהחלט מתכוונת לעשות את זה. תודה
טל

למעלה